Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Auta Martina Vaculíka: Bigster Hybrid-G 150 4x4 coby nejzajímavější dacia všech dob

4 komentáře

praptak
Je smutné, že nejzajímavější Dacia všech dob je s takovou složitou tříválcovou motorizací.
šofér
@praptak co je na elektromotoru složitého?
martin-h
Já bych byl s dovolením kritický.

Host řekl 10 vět.

U motofandů bych čekal že aspoň budou v Maroku, nebo u Nice, když bylo G150 4x4 představeno. Atd atd.

Asi už mi vadí, jak je to celé roztahané díky poznámkách o vesničanech, trochu mi to připomíná, svýho času, Kubrta, ten se taky dá poslouchat pár videí a pak už je to ztráta času. Asi jsou to sousedé. (Jsou)

Když si chci užít informace, sáhnu po Slovácích, dá se to poslouchat a je to praktické - viz Big 155 v Chorvatsku, nebo zátěž různých verzí Joggerů.

Jinak ano, Rumuni jezdí s G150 v marastu a takové jedno 10ti minutové video velmi napoví co od auta čekat v terénu.
gil54
@martin-h

No a já ještě miluju jeho pamětnicko-znaleckou latinu, zde o chudém vesnickém chlapovi, co si dovezl benzínové piáno a pak do něj dal dieselový motor.

Za prvé to legálně ani nebylo možné, protože k takové přestavbě bylo nutné v první řadě k žádosti předložit, kromě nabývacího dokladu k motoru, také souhlas výrobce a ten nebylo reálné získat.

Za druhé - pokud chtěl výměnu třeba řešit ilegálně nebo poloilegálně bylo nutné kromě motoru vyměnit i převodovku a kardan a diferák s jiným převodem. A když chudej vesnickej chlap nechtěl, aby to piáno leželo na tlamě, tak byly nutné i jiné silnější přední pružiny. Chladiče, hadice, elektroinstalaci, výfuk aj. už jsou detaily, které vesnický chlap může vyřešit hravě ve stodole.

Pan Vaculík je prostě velkej mazák a pamětník dřevních dob.