Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dongfeng Made in Germany? Stellantis nabízí další továrny Číňanům

13 komentářů

traveldrive
To už je čisté zúfalstvo... Čokoľvek sa kúsok žvanca. Makať na sebe, vyvíjať, snažiť sa, aby to šlo lepšie ako doteraz, predávalo sa a kapacity sa naplnili? To už asi nie je moderné, ľahšie je kapacity prenajať a prachy potečú...
Jon Bon Novy
Cim to bude, ze ma Stellantis tolko volnych kapacit?
Ved vsadil na "vykonny" a "spolahlivy" 3-valcek "obrovskeho" objemu 1,2 litra, ktory kazdy chce ...
A ja som si myslel, ze ho nestihaju vyrabat a maju dlhe cakacie lehoty.
Mr.Murphy
@Jon Bon Novy volné kapacity mají v Evropě všichni.... Jen Fiat těch nevyužitých kapacit má kvanta (a opravdu ne na auta s tříválcem).... Však i o VW se psalo že by potřeboval zavírat továrny v Německu, Mercedes to samé....
rohYpnol
Nádhera. EU to dokázala! Totálně zničit evropský automotive. Zvýšit závislost na cizí zemi. Perfektní. Budeme vzpomínat, jak skvělé bylo být nezávislí díky uhlí, ropě a zemnímu plynu ... 😁
Fernando Martínez
@rohYpnol & spol.

Brzy ti praskne cévka.
Jdu si pro popcorn.
Hendly
@rohYpnol
Cinske znacky musi plnit ty same předpisy hako evropské.
traveldrive
@Hendly A? To predsa nie je len o predpisoch alebo legislatíve.
johny555
@rohYpnol Evropa nezávislá díky ropě a zemnímu plynu? To mě podrž. Nevěděl jsem, že Evropa má tak obrovská naleziště ropy a zemního plynu, to mi nějak uniklo. Jenom moc nechápu, proč přitom jsme furt kupovali od Rusáků a Arabáku. Uhlí máme, ale že by na uhlí jezdila dnešní spalovací auta? To jsem taky nevěděl. Vím, že uhlí se používá(lo) na výrobu elektřiny, což je zdroj pro elektrická auta...
traveldrive
@johny555 Evidentne toho nechápeš viac ako dosť.
Ja Prvni 123
Bezte do haje...
Mr.Murphy
Nikdy si čínské auto nekoupím.... ale přecejen, je rozdíl kupovat auta vyrobené u nich a importované sem (patrně s dumpingem) a nebo když se ty auta budou vyrábět tady, za evropských ekonomických a ekologických regulací s tím, že dělníci budou brát evropské mzdy....

Je to úplně to samé, co tady dělají Korejci.... pravda, Korejci nemají geopolitickou ambici nás převálcovat.
Pepa_007
Konec evropského průmyslu. Nakonec to vše sežere Číňa.
vencelín
Tož s tímhle přístupem se jim mohou rovnou nabídnout jako celek.....

Zajímalo by mne zda vůbec někdy přijdou na to, proč o jejich auta aktuálně není velký zájem.