Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Citroën C4 By Loeb 1.6 THP - Přílišné SEBevědomí

14 komentářů

Pepa_007
Oblíbené, výkonné, ale poruchové 1.6 THP. Motůrky co byly stavěný ve spolupráci s BMW......
ericn
@Pepa_007 Dodal bych ještě, že rádo se karbonizovalo a rozvoďák se musel měnit už v 80tis km. Nicméně jezdil skvěle i ve větších autech. Já měl tu lepší 2G a to 115kW. Nicméně tak uživatelsky přívětivější a spolehlivější byly až pozdější aplikace motoru se 121kW /132kW/153kW, takže až tak Euro6 od 2015 😉
Ja Prvni 123
To jsou paradoxy... tehdy podprumer, dneska by to byla "bomba".
I kdyz ten motor zadnej zazrak nebyl, ale aspon to byl porad benzinovy ctyrvalec.
Hendly
@Ja Prvni 123
Podivej se na tu cenu a na svuj plat v te dobe.
Dnes mas za to neporovnatelne lepsi auta.
vencelín
@Hendly
Lepší? Opravdu?
Já bych vozidla co potřebují být častěji v servisu jako lepší neoznačil. Stejně tak bych lepším neoznačil vozidlo, které je servisně značně náročnější aniž by přineslo jinou výrazně lepší uživatelskou vlastnost.
Dále bych lepším vozidlem nenazval vozidlo, kde hrozí během krátkého kilometrického průběhu závažné porucha či až destrukce motoru.
ericn
@vencelín Hlavně P5008 1G s 1.6 THP mě stál 480tis Kč v roce 2011 😉 Čili dnes cca 750tis Kč. Za to nemám ani 3hrnek 😂
vencelín
@ericn
Na to trochu v mém příspěvku narážím.
Hendly
@vencelín
A pritom stáčí přemýšlet.
Za 800, coz je tak přibližný přepočet na dnesni penize uz muzes vybirat.
vencelín
@Hendly
Na výběr je co, hmmm? Malorážka vedle malorážky, náchylnější motor vedle ještě více náchylnějšího motoru.......
To je tedy výběr za všechny prachy Vašnosti 😞.
traveldrive
@Hendly Klameš ako vždy. Si presne ako EU, plná huba optimizmu a prosperity a realita od deviatich k piatim.
Hendly
@traveldrive
Aut, ze neni kde parkovat, všude kolony, prezdne autobusy..
Ty brecis jak se mas spatne.
vencelín
@Hendly
Mohu se zeptat, kde mi můžete ukázat ty prázdné busy?
Zrovna dnes jsem jel a bus byl skoro plný.U loterie na kolejích to je podobné.
ProchyTom
Dodneška je to jedno z mála aut z té doby za kterým se rád ohlédnu.
Pan Glosátor
zajímavá exkurze do minulosti kdy vám citroen za příjemnou cenu nabídl vše možné, třeba i slušně dynamický kompaktní model by Loeb za supr cenu ... dnes má jen slaboučké tříválce a předražené elektrokáry by soudružka Von Layen !!! už manažeři Citroenu chápou proč tehdy prodávali 900 tisíc aut ročně a teď jen 300 tisíc ??? pokud jo tak ať se rozhodnou jestli se chtějí zalíbit zákazníkům a uspět na trhu nebo se zalíbit komoušům a zaniknout