Technika
Tento motor dokáže z elektromobilu udělat hybrid. Může se objevit ve spoustě známých aut!
13 komentářů
Hybrid je kočkopes, servisní starosti se spalovákem zůstanou, čas strávený v servisu radši rozpočítám strávením na nabíječce.
@Ivan Ponocný
Takze ked dam 1x za rok auto do servisu cestou do prace a cestou z prace si ho vyzdvihnem, tych 50minut navyse mi vystaci na cely rok straveny na nabijacke pri cestach ? 😁
Takze ked dam 1x za rok auto do servisu cestou do prace a cestou z prace si ho vyzdvihnem, tych 50minut navyse mi vystaci na cely rok straveny na nabijacke pri cestach ? 😁
@lamal Tak to máš dobrý že chodíš do práce, já to štěstí nemám, já musím zavolat, auto dovézt, to co jsem chtěl udělat co mě trápilo většinou z nějakého důvodu nejde, to co bych zvládl sám to jo, jenže zaplatím skoro nesmysl, pro auto musím zase zajet jiným s někým, navíc mimo teda jednoduchého elektromotoru a těžké baterie musím u hybrida sebou vozit ještě tu vyobrazenou obludu, která mě pak půl roku buzeruje že jsem na tu servisní kontrolu a výměnu oleje a tak ještě nejel, taky proč, když to má najeto od poslední pouze 3 tisíce třeba … U elektro pojedu, ale nikdo mě nenutí, až teď po 4ech letech kdy končí ta plná záruka, nechám vyměnit kabinové filtry a případně co budou chtít, a proč bych něco trávil na nabíječkách, když doma zapojím do zásuvky, a potom zase vytáhnu, určitě jednodušší a í voňavější než když se musím jít třeba vykadit.
@Ivan Ponocný
S HEV od Toyoty chodim len na pravidelny servis a to platilo uz pri 3 autach, ktore som od nich mal. Nejake drobne veci, ze ti nieco rezonuje opravia v case pravidelnej prehliadky 1x rok.
S EV sa spaja mnoho elektroniky, a ta je aj v HEV... v HEV je ICE atkinson s MPI a planetovym prevodom a tie fakt problemy nemavaju, takze vo vysledku ta rizikova cast elektroniky je v EV.
A v EV mas o moc drahsiu a vykonnejsiu cast elektroniky, ktora je potencialne rizikovejsia a nakladnejsia na servis.
S HEV od Toyoty chodim len na pravidelny servis a to platilo uz pri 3 autach, ktore som od nich mal. Nejake drobne veci, ze ti nieco rezonuje opravia v case pravidelnej prehliadky 1x rok.
S EV sa spaja mnoho elektroniky, a ta je aj v HEV... v HEV je ICE atkinson s MPI a planetovym prevodom a tie fakt problemy nemavaju, takze vo vysledku ta rizikova cast elektroniky je v EV.
A v EV mas o moc drahsiu a vykonnejsiu cast elektroniky, ktora je potencialne rizikovejsia a nakladnejsia na servis.
Proč by si někdo dával pohon co je komplikovanější, neefektivní, který má své časy za sebou do elektro auta. Taková blbina.
Elektrozkraty ani hybridy zásadně nebrat! Většina lidí chce normální, co nejjednoduší a levné čístě spalovací vozy s manuální převodovkou!
@Arese
Mas tym na mysli, jednoduche benziny s priamym vysokotlakym vstrekovanim, agresivnym EGR, turbom, GPF, odpajanim valcov, dvojhmotou ?
HEV s MPI v atkinsone s planetovym prevodom, je jednoduhsie a spolahlivejsie riesenie od tych co sa to naucili.
Mas tym na mysli, jednoduche benziny s priamym vysokotlakym vstrekovanim, agresivnym EGR, turbom, GPF, odpajanim valcov, dvojhmotou ?
HEV s MPI v atkinsone s planetovym prevodom, je jednoduhsie a spolahlivejsie riesenie od tych co sa to naucili.
Motor jak ho popisuje autor už přeci dávno takový na trhu je, v novém Civicu a Prelude
Na tohle poznání snad nepotřebujeme tiskovou zprávu