Profi
Na tomto aute ma najviac prekvapili extrémne hrubé predné stĺpiky. To už vážne neexistujú žiadne predpisy na výhľady z auta, alebo sú také benevolentné?
www.autofilter.sk/…1-o-14.43.16.png
www.autofilter.sk/…1-o-14.43.16.png
@traveldrive včera jsem ho viděl naživo (osobní verzi) a je to teda celkem plastová bída, nehezké zpracování exteriéru - velké spáry a ani jako by "neladili" panely karoserie k sobě, auto bylo takové celé neforemné. Navíc mě překvapilo, že zas až tak velké není...
O auto vedle jsem stál já s Sharanem a rozhodně bych ho nevyměnil za tuhle hrůzu... 🤔
O auto vedle jsem stál já s Sharanem a rozhodně bych ho nevyměnil za tuhle hrůzu... 🤔
@ericn Ale jezdí to pěkně. Měl jsem možnost se projet (mimo redakci) a není to sice tak hravé jako ID.Buzz, ale uvnitř je PV5 zpracovaná účelně a přijatelně. Ty tlusté přední sloupky, co tu někdo zmiňoval, mi nepřišly nijak šílené, ale jel jsem s tím zhruba hodinu, takže až tak dobře soudit nemohu.
Design je rozhodně polarizující, poskládané to je asi o něco hůře, než Buzz nebo osobní modely Kia, s tím souhlasím. Ale jízdně je to moc fajn a oproti třeba elektrickým dodávkám od Renaultu to uvnitř působí lépe. Plusem jsou samozřejmě klasické vychytávky jako kamery mrtvého úhlu v displeji řidiče atd. JL
Design je rozhodně polarizující, poskládané to je asi o něco hůře, než Buzz nebo osobní modely Kia, s tím souhlasím. Ale jízdně je to moc fajn a oproti třeba elektrickým dodávkám od Renaultu to uvnitř působí lépe. Plusem jsou samozřejmě klasické vychytávky jako kamery mrtvého úhlu v displeji řidiče atd. JL
Jako první Multipla na steroidech...
Kia PV5 je v pořádku. U některých reakcí to spíš vypadá na problém se zrakem než s designem.