Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Blazer, nebo Jimmy? General Motors obnovuje vývoj teréňáku s rámovou konstrukcí a V8 pod kapotou

6 komentářů

vencelín
Pokud bude mít solidní v6 či v8 tak za mne solidní počin a prodejní úspěch zaručen.

Kdysi jsem měl tu čest s Jimmy 4,3 v6 a bylo to solidní priblizovadlo.
Petr Janek
@vencelín
Pokud bude mít opravdu solidní V6, nebo ještě lépe ultra solidní V8, tak za mě půjde o naprosto solidní, mimořádně solidní a v každém ohledu solidně neotřesitelný počin, jehož mega solidní prodejní úspěch je nejen solidně pravděpodobný, ale téměř solidně zaručený.

Kdysi jsem měl tu čest se solidním Jimmy 4,3 V6 a musím říct, že to bylo skutečně solidní přibližovadlo, tak super solidní, že jeho solidnost byla cítit i na solidně nerovných silnicích, kde se solidně projevovala jeho velmi solidní povaha.
Stejsn
A tady přesně je vidět, proč dávat naprosto nesouvisejícím modelům slavná jména se nemusí vyplatit. Třeba Mustang a Capri, co jsou teď SUV.
ericn
@Stejsn A podle taky se ty dva jmenovaní prodávají, dost na prd. Zvlášť to Capri, to je slušný hnus 😉
Man Ký
Když znáš tři cizí slova - neváhej je použít!
A když znáš jedno, prostě musíš 😊
Mad Pete
Doufám, že nebude plnit emisní limity a na střeše poveze nafukovací atrapu půlpalcového kulometu případně vlajku konfederace. MAGA!