Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes boří mylnou představu veřejnosti. Modelu SL vrací identitu luxusního otevřeného kočáru

15 komentářů

thebearspook
Moc pěkné, být o 40 let mladší, začnu na to šetřit.
Alpha Tango
@thebearspook V momentě, kdy "musíte šetřit", přestáváte být cílovkou pro toto auto...
KANKUNEN
To je naprostá fantazie, lepší už to nemůže ani být.
Anonym
@KANKUNEN Mám opačný názor a to som členom značkového klubu MB v NSR od roku 1967 . Je to hnusná obluda bez ladnosti a švihu otvorených modelov značky ...
ericn
@Dušan Trnka taky v tom nějak hledám TEN Mercedes… Hmmm 🤔
Man Ký
@Dušan Trnka já jsem členem toho klubu od roku 1935 a líbí se mi!
oukej tak tenhle druh argumentace moc nezabírá, tak zkusíme jiný: nechápu, proč nenechali aspoň jeden kabriolet s plechovou skládací střechou. A SL a S cabrio a AMG GT otevřené od sebe asi vůbec nerozeznám...
johny555
SLko je především statusový symbol. SLko je pro vyvolené. SLko je auto, s kterým budete projíždět francouzskou riviéru a budete chtít být v něm viděn. Samozřejmě v doprovodu nějaké modelky.
Tomas Prochazka
@johny555 A dál?
Anonym
@Tomas Prochazka Ďalej o tej modelke až po 22 hodine ! Iste pochopíš prečo ... 😀
dodo24
Vidím dobre, že na kolesách používajú centrálnu maticu? Alebo sa jedna o dobre navrhnutý dizajn krytky?
Jan Faltýsek
@dodo24 Jedná se o krytku, pod ní jsou díry o rozteči 5x112.
Vladimir Mencl
po prvním nasednutí do předváděcího AMG GT před mnoha lety jsem okamžitě začal hledat nějaké civilní nastavení, abych alespoň trochu odstranil kostitřas a zesilování výfuku nějakým rezonátorem, které tam někdo přede mnou nastavil. To se mi nakonec podařilo v základním nastavení komfort, aby se s tím vůbec dalo jet. Proto popisované nové nastavení SL by mi zřejmě báječně vyhovovalo
Anonym
Pre Boha ! Kde sa podela ladnosť a švih otvorených vozov MB ...
speedfred
@Dušan Trnka
SL bude asi parádne ale tá Poršoidná (911 cabrio) pr.del sa fakt nepodarila.
gil54
@speedfred
...a i ten dvoupatrovej volat si mohli odpustit a tablet uprostřed je furt moc malej... 😀