Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Škoda Epiq konečně ukazuje interiér! Čekali jste tohle? Známe i datum premiéry

24 komentářů

traveldrive
Od ktorej čínskej značky to odkukali...? 😄
Uživatel_5498044
Nechci rýpat, ale fotogalerie 100 fotek a skoro všechno stejné a některé několikrát.
johny555
Z takové skici toho moc nepoznám. Velká a malá obrazovka a volant.
Určitě to bude jeden z nejdůležitějších modelu Škodovky. Segment kompaktních hatchbacků/crossoverů je v Evropě nejprodávanější.
Já jen doufám, že prvním zákazníkům nebudou prodávat nějakou alfa či beta verzi auta, jako v případě Enyaqu.
Barry Lyndon
V podstatě ID Polo (což je fajn, protože tlačítka) s jiným volantem a kapličkou pod volantem...
LEGOPARK
@Barry Lyndon Ake ID.Polo????? Je to surodenec ID.Cross.
Barry Lyndon
@LEGOPARK Je úplně jedno, čeho je to sourozenec, interiér budou mít značky zjevně svébytný... Takže v ID.Cross bude jako v ID.Polo. V Epiqu pak převezmou základ, ale kaplička pod volantem bude podobnější spíš Enyaqu než Polu/Crossu...
šofér
Bohužel ,do úterý 18.5.2026 do 14:00nás Čína zasype dalšími elektromobily za nižší či podobnou cenu ale s delším dojezdem, zárukou 150 tis. km a podobnými vychytávkami. Stejně, jak to dělají už ro k v Norsku a V. Británii a nyní i v Nizozemí... pokud chceme přežít musíme naskočit na jejich vlnu.
Mr.Murphy
@šofér ... a začít evropské produkty buď dotovat, nebo čínské zatěžovat cly....?
šofér
@Mr.Murphy -ano, musíme je konečně začít kopírovat- i v ochranářské politice.
h.onzyk
Bohužel, po příchodu nového Kodiaqu a Superbu je interiér každé další nové nebo faceliftované Škodovky zklamání, které nedostalo SmartDials.
psel
@h.onzyk mě to teda jako bonus nepřipadalo, hlavně to bylo takové moc laciné a plastové. Ve finále jen náklad navíc.
Ten jeden pocitově větší v T-roc se mi hapticky líbil víc než ty dva v superbu.
Barry Lyndon
@psel Taky jsem nepochopil, že ta tři kolečka, kolem kterých se svého času točil svět, neudělali z trochu lepšího hodnotněji vypadajícího plastu. Frézovaný hliník ve Škodovce nečekám, ale zase by to v Superbu nemělo vypadat jako "My first Sony" 😊
Mokrous
NE! Neukazuje NIC! Skica není reálný interiér.

Už mám těch dementních clickbaitů všude po webu po krk.
Lenka Čížková
@Mokrous Nemusíš se zbytečně nervovat, Jene. Svitavy si pamatují tvoje fiasko.
Mokrous
@Lenka Čížková Co já bych si bez tebe počal, ty mrzáku? Úplně bych zapomněl na jednu dávnou banalitu, kterou ty stále žiješ. Ještě, že tě tento web má. Všichni touží mít v diskuzi mrzáka, který nežije svůj život, ale jen recykluje staré historky jiných a přidává svoje lži a ubohosti a myslí si, jak je úžasný. Je mi tě líto. V reálu musíš být fyzicky i mentálně hodně zmrzačenej.
Lenka Čížková
@Mokrous Šetři si nervové buňky, ty se opravdu neobnovují, Jene.
Mokrous
@Lenka Čížková Genetický odpad jako ty o tom jistě musí hodně vědět...
Lenka Čížková
@Mokrous Legendární Svitavská sekerka, Jene.
traveldrive
@Lenka Čížková Ty o tom niečo vieš, že?
Pavel Hruška
NTVL - jedna skica vnitřku a 108 fotek lentilek z venku. A prej ,,Nová Škoda Epiq konečně ukazuje interiér! 👎👎👎👎👎
Pavel Navrátil
Očekávám, že to zabijí cenou 😒
multicar
Mně přijde kuriozní, že novináři, včetně Auto.cz již Epiq řídili, ale po měsících vyjde článek, komentující skicy? Při testovací jízdě tam nebyl interiér a palubní deska ? 😄
psel
@multicar jo určitě, dokonce to narozdíl od tebe viděli kompletně odhalený a dostali deadline že to do 19.5 nesmí ukázat. Takže mají čas na to, si připravit své články a v jeden moment je pustit online. To co smějí pustit a kdy řídí automobilka, a je to normální postup. Pokud se ti to zdá být divný tak bych se nad sebou zamyslel….
Jestli je to správný postup nevím, ale je potřeba krátit čas do začátku sériové výroby a zákazníky držet při chuti. Jestli je to správná cesta nevím, ale výsledky Škody ukazují, že to dělají dobře a zákazníci jim přibývají.
Zumion
Zas další nalepený tablet k desce... 🙄