Videa
Tohle auto jsem měl, ve Quattru, dvoulitr (2,3L?), pětihrnek. Jede to moc pěkně, Audi dvoulitr má hezký zvuk, průjezdnost Quattra je až do zapadnutí/uvíznutí někde podlahou. Dnes asi ale budete těžko shánět zachovalejší kus, není to totiž auto pro rodinu, přestože má na sporťák, třeba velmi pohodlné zadní sedačky (opravdových 5 míst, ne jen 2+lavice, jako u jiných aut) a asi každý vůz prostřídaly spousty mladých, podle toho taky bude technicky vypadat. Špatně se shánějí díly - třeba třmeny na brzdy a je možné, že u daného vozu nikdo neudělal za celou životnost vozu rozvody, atp. Na počítadlo najetých km a na najete km, rovnou zapomeňte jako na pohádku, dá se totiž protočit, po jeho snadném vyjmutí, lehce sem a tam, v ruce. Spotřeba asi taky nebude nízká, 10-12 litrů, ale jen když nebudete moc závodit, auto jede klidně přes 200km/h, pokud se v něm nebojíte a máte odvahu. Já se nedostal se spotřebou pod 9/100, při velmi klidné ustálené jízdě. Obvykle odcházejí věkem různá čidla (různá čidla teplot vody, oleje, klepání motoru, je jich tam hodně) na motoru, která v technických příručkách vůbec nenajdete, zvláště ne v těch "Jak na to". Dost svízel je, udržet v dobrém stavu podtlakový systém řízení volnoběhu motoru, žádná z hadic nesmí nikde ani omylem přisávat vzduch a nové se shánějí těžko.
Mám dojem, že se na vůz špatně shánějí některé náhradní díly zejména proto, že Audi Coupe B3/B4/S2, včetně verzí Quattro, byl takový mezityp auta. Něco mezi původním Coupe z osmdesátek a následným Audi TT. Mezityp, který původně pro Audi spoluvyvinula firma Porsche, ale ta později o něj údajně dala ruce pryč a Audi jej tak zcela, bohužel už nepřevzalo.
Mám dojem, že se na vůz špatně shánějí některé náhradní díly zejména proto, že Audi Coupe B3/B4/S2, včetně verzí Quattro, byl takový mezityp auta. Něco mezi původním Coupe z osmdesátek a následným Audi TT. Mezityp, který původně pro Audi spoluvyvinula firma Porsche, ale ta později o něj údajně dala ruce pryč a Audi jej tak zcela, bohužel už nepřevzalo.
Já si myslím, že správné auto pro chudšího veteránistu je hlavně jednoduché a pokud možno vyrobené ve větším množství.
@Stejsn Takové je dobré na nepříliš nákladně ježdění, ale zase nemá "investiční potenciál"...
@Barry Lyndon Veteranista si uziva ten duch historie... ne investicni potencial.
Proto jedine auto, za ktere bych vymenil svou Alfu 164 je puvodni Fiat Ritmo.
Ten duch nesrovnatelne historictejsi.
Investicni potencial nula.
Proto jedine auto, za ktere bych vymenil svou Alfu 164 je puvodni Fiat Ritmo.
Ten duch nesrovnatelne historictejsi.
Investicni potencial nula.
@Ja Prvni 123 Mám původní Fiat Ritmo. Jednou jsem s ním přijel na sraz v Sázavě, přišel ke mně pán, co tam měl kachnu dodávku. A říká: "Jé, Ritmo! Strašně vzácný auto, co nikdy nebude mít cenu." 😊 A měl naprostou pravdu. Ritmo miluju. Teď ho renovuju, cena renovace asi 150 tisíc, čímž zvýším jeho hodnotu na 30 tisíc.
@Stejsn To splňuje Favorit, ale moc zábavy si člověk neužije. Na tohle nemůže mít člověk úplně pohled jako na daily driver. Veteránista je něco jako jachtař, i chudý musí být relativně bohatý aby to za něco stálo, pokud to teda nechce dělat formou plakátů na zdi.
@Stejsn Základem veteránisty je mít něco unikátního. Sice si člověk může koupit jednoduchého Favorita v běžné konfiguraci, ale to mi přijde tak trochu nuda. Jízdu si člověk moc neužije, ani okolí tím neoslní. Ani investiční hodnotu to moc nebude mít, ač se někteří snaží napálit ty ceny do nesmyslů.
Přiznám se, že bych tento systém přirovnal drbání se pravou rukou za levým uchem. Přijde mi vohdnější použít hřídel volantu s klouby či dva hřídele v sobě s bezpěčnostním kolíkem, který se v případě nehody přestřihne a hřídele se "složí" do sebe.
Já si nastíněný systém představuji tak že je k motoru připevněné lanko a pak přes nějakou kladku připevněnou k relativně pevnému bodu na karoserii je vedeno k volantu
Dá se najít na netu obrázky a na jednom je schematicky vidět, že ta kladka je v urovni nápravnice a umístění lanka k motoru je vzadu.
P.S.: zde je ten systém vcelku dobře názorně vidět
www.autorevue.cz/gallery.aspx?…