Novinky
Navštívili jsme továrnu Rudé vlajky. Osmiválcová limuzína komunistické smetánky míří i do Česka
9 komentářů
Michale, vyborne spracovany clanok/reportaz. V Changchung-u som mal to (ne)stastie nedavno byt. Nie je to moja salka kavy, ale zaroven chapem veci, ktore bez osobnej skusenosti nejde pochopit. Drzim palce byvalej kvalite europskej premie, ale sami sa rozhodli ist sa nahanat s Cinou, kde realnu sancu nemaju. Pretoze cena. Zahadzaju posledne tromfy kvality, rozsvecuju predne masky a loga, instaluju priserne displeje, ergonomicke preslapy... uvidime, ci im na to skocia mlady. Ako Martin V. v jednom nedavnom rozhovore priznal, a tato veta ma celkom prebudila, dnes uz (mladych) ludi auta zaujimaju ovela menej ako pred 20 rokmi, ked auto bolo woow. Vidiet s akou rychlostou sa tu zacina Cina objavovat ma netesi, ale je to tak. Ludia (obrovska vacsina) chcu v prvom rade lacne. MG sa pomalicky dostava na uroven Skody (V poctoch aut na cestach a nechytajte ma za slovo) Nikomu asi nevadi, dokonca mozno preferuje hnusny interier sucastnych aut. Audi (hlavne nova A6), MB a moja byvala srdcovka BMW je uz davno absolutne nepozeratelne auto. Z vnutra, ci z vonku. A ani Neue Klasse to z mojho pohladu nezachranila. Jasne rozdiely v dizajnovom jazyku sa stracaju a netrvalo to ani 5 rokov. "Ruda vlajka....", dost zle, ale je to tak.
Kterej příčetnej člověk si tady koupí čínskej bolševickej Rolls Royce. Maximálně tak čínská ambasáda pro velvyslance a jedno demoauto pro dealera...
Bezte uz fakt do haje.