Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Amsterdam zakázal reklamu na většinu dnes prodávaných aut

19 komentářů

Barry Lyndon
Pokud chceš něco podpořit, zakaž to. Koneckonců křesťané káží o zákazu výměny tělních tekutin už skoro 2000 let 😃
Pepa_007
Extrémní levice (ekoteroristé) zase úřaduje.
Dýchání také produkuje emise oxidu uhličitého. Co s tím uděláme? 😉😉😉😉
Michal Chmelař
@Pepa_007
Podle mě máte jedinou možnost. Nedýchejte! 😄
Já vím, moje reakce je trochu povrchní a hloupá, ale řekl jste si o to sám. Na hloupou otázku hloupá odpověď.
Vladimír Šťastný
@Michal Chmelař Možná hloupá, ale v kontextu s fanatickými zákazy, logická.
traveldrive
@Michal Chmelař Je hlúpe, keď niekto nerozozná sarkazmus...
Michal Chmelař
@traveldrive
Nevím nevím, Pepu_007 s ohledem na obecnou úroveň jeho příspěvků zrovna nemám zařazeného jako autora břitkých sarkasmů.
Pepa_007
@Michal Chmelař pojďme nedýchat. Zachráníme tím planetu.
Michal Chmelař
@Pepa_007
Klidně začněte u sebe, směle do toho! 😄
Vy jste sem do diskuse tuto pitomost zatáhl, ne já.
A ještě uděláte troubu z chudáka traveldriva, který vám chtěl pomoct, abyste se z toho mohl vylhat tím, že to zpětně označíte za sarkasmus 😄
lada 2102
tohle to pokrytectví zelených je fakt zvláštní. Zachraňujeme planetu a zakážeme reklamu na maso a současně začnete krávy tahat z Jižní Ameriky, které rostou na místech vykáceného deštného pralese, ale zřejmě neprdí a vozí je plachetnicemi. Divím se, že nezavřou třeba přístav nebo aspoň zakážou lodě, které jedou na fosilní paliva.
Stejsn
Jasný no. Další krok je masná prohibice.
Pan Glosátor
rudí komouši se prostě nezmění, nejvíce jim vždycky vadilo když se zákazníci a firmy svobodně rozhodují co si koupí. nejdříve zákaz reklamy, pak zákaz motorů, pak zákaz cestování a nakonec budou znárodňovat a popravovat ... Komouše do koše !!!
Arese
@Pan Glosátor Přesně tak, extrémistický levičácký hnus u moci je vždy naprostá katastrofa!
kuk
@Pan Glosátor Kačenka Konečná z tebe úplně pláče. 😁
KANKUNEN
Voni tam snad něco hulí
vencelín
@KANKUNEN
Moderní Amsterdam. Z radnice je nově cofeeshop 😁
Arese
Jak si mohli obyvatelé Amsterodamu zvolit do vedení města takové zelenorudé fanatiky?!
vencelín
@Arese
Bohužel stejným postupem jako češi trestně stíhaného stbáka na premiérské křeslo.......
vencelín
k tomu "ráji" se prostě musíme prozákazovat.......
kuk
Výborně, propagace rakovinometů je zakázana. Rakovinomety škodí zdraví.