Novinky
Barry Lyndon
7
Pokud chceš něco podpořit, zakaž to. Koneckonců křesťané káží o zákazu výměny tělních tekutin už skoro 2000 let 😃
Extrémní levice (ekoteroristé) zase úřaduje.
Dýchání také produkuje emise oxidu uhličitého. Co s tím uděláme? 😉😉😉😉
Dýchání také produkuje emise oxidu uhličitého. Co s tím uděláme? 😉😉😉😉
@Pepa_007
Podle mě máte jedinou možnost. Nedýchejte! 😄
Já vím, moje reakce je trochu povrchní a hloupá, ale řekl jste si o to sám. Na hloupou otázku hloupá odpověď.
Podle mě máte jedinou možnost. Nedýchejte! 😄
Já vím, moje reakce je trochu povrchní a hloupá, ale řekl jste si o to sám. Na hloupou otázku hloupá odpověď.
@Michal Chmelař Je hlúpe, keď niekto nerozozná sarkazmus...
@traveldrive
Nevím nevím, Pepu_007 s ohledem na obecnou úroveň jeho příspěvků zrovna nemám zařazeného jako autora břitkých sarkasmů.
Nevím nevím, Pepu_007 s ohledem na obecnou úroveň jeho příspěvků zrovna nemám zařazeného jako autora břitkých sarkasmů.
@Michal Chmelař pojďme nedýchat. Zachráníme tím planetu.
tohle to pokrytectví zelených je fakt zvláštní. Zachraňujeme planetu a zakážeme reklamu na maso a současně začnete krávy tahat z Jižní Ameriky, které rostou na místech vykáceného deštného pralese, ale zřejmě neprdí a vozí je plachetnicemi. Divím se, že nezavřou třeba přístav nebo aspoň zakážou lodě, které jedou na fosilní paliva.
rudí komouši se prostě nezmění, nejvíce jim vždycky vadilo když se zákazníci a firmy svobodně rozhodují co si koupí. nejdříve zákaz reklamy, pak zákaz motorů, pak zákaz cestování a nakonec budou znárodňovat a popravovat ... Komouše do koše !!!
Voni tam snad něco hulí
Jak si mohli obyvatelé Amsterodamu zvolit do vedení města takové zelenorudé fanatiky?!