Novinky
Opakovatelné je to jen v přítomností obří řeky jako je v Etiopii. ČR prosím do toho netahat, a jako zářný vzor je pouze pro země s podobnou strukturou vodních toků.
Etiopie má 140milionu lidí, cca, to je fascinující, že 100tisic jezdí v Ev, procenta si krom pisalka umí spočíst každý, pro pana pisalka...0.07, takže pecka
Vy myslíte, že to bruselodruzi chápou, že cesta k vyšší elektromobilitě nevede přes zdražování elektřiny?
Fandím jim. Jen tak dál
Keď štát predáva elektrinu za reálne náklady a odstrihol sa od svetového trhu tak to ide. Nenakupujú energiu na medzinárodnom trhu lebo produkujú dostatok, prebytky sa predajú ale sami majú dostatok.
Keď vláda pracuje pre ľudí a krajinu tak to môže fungovať.
Máme sa čo učiť…
Keď vláda pracuje pre ľudí a krajinu tak to môže fungovať.
Máme sa čo učiť…
Spíše než zákaz spalovacích motorů, by Etiopii postavilo na nohy stavba silnic (a infrastruktury obecně) ale předně změna kultury chování tamních lidí......S nataženou prackou to k lepším zítřům moc nepovede.
Nevím jestli má smysl uvádět jako příklad zemi, kde je jedno osobní auto na 500 obyvatel.
Ano, když tupá ideologie začne deformovat trh, tak vždy vznikne BIZÁR. Tohle prostě zažívat na vlastní kůži nechceš.
@rohYpnol Jako taky si nemyslím, že to museli řešit zrovna zákazem, ale on by to tam trh stejně vyřešil sám... Chudá země bez ropy, která má kvanta slunečního svitu a nejsou tam zimy, přejde na EV tak nějak přirozeně...
@Barry Lyndon
Váš příspěvek je naivní.
I pro běžného občana EU dost často ev nedává ekonomický smysl (a to máme o poznání větší kupní sílu než běžný občan Etiopie). Tamní vozový park, včetně věřejné dopravy je tristní. Takže se domnívám, že EV tama bude přirozeně na okraji zájmu.
Dále stav tamní infrastruktury není žádná sláva, včetně stavu přenosové sítě. Jak si představujete hromadný provoz EV za těchto podmínek?
Váš příspěvek je naivní.
I pro běžného občana EU dost často ev nedává ekonomický smysl (a to máme o poznání větší kupní sílu než běžný občan Etiopie). Tamní vozový park, včetně věřejné dopravy je tristní. Takže se domnívám, že EV tama bude přirozeně na okraji zájmu.
Dále stav tamní infrastruktury není žádná sláva, včetně stavu přenosové sítě. Jak si představujete hromadný provoz EV za těchto podmínek?
@vencelín Představuju si, že mají na chatrči pár FVE panelů a k tomu nějakou levnou čínskou jebku (případně elektroskůtr z TEMU). Přijde mi to v tamních podmínkách reálnější, než jezdit na benzin při ceně ropy 250 USD/galon (toho se děsí řádově bohatší Evropan (řada hysterčí už při ani ne poloviční cenovce) , tak nevím, jak by to mohl dávat Afričan (nebo třeba Ind apod...).
@Barry Lyndon
Upřímně řečeno Váš příspěvek mě velmi pobavil, zvláště jeho začátek 😁.
Už to vidím, chýše spletená z jakéhosi roští, střecha tvořená listy z banánovníku (či to to je za rostlinu) a na tom solární panely 😁DDDDD
Možná Etiopia za 100, 300 či kolik let.
Byl jste někdy alespoň krátce v Africe? Ten vozový park je tristní a je opravdu naivní se domnívat, že někdo z chatrče si bude pořizovat solární panely, když je rád že má ten polorozpadlý stroj co má, pokud něco takového vůbec má a nemá jen kozu jako dopravní prostředek.
Upřímně řečeno Váš příspěvek mě velmi pobavil, zvláště jeho začátek 😁.
Už to vidím, chýše spletená z jakéhosi roští, střecha tvořená listy z banánovníku (či to to je za rostlinu) a na tom solární panely 😁DDDDD
Možná Etiopia za 100, 300 či kolik let.
Byl jste někdy alespoň krátce v Africe? Ten vozový park je tristní a je opravdu naivní se domnívat, že někdo z chatrče si bude pořizovat solární panely, když je rád že má ten polorozpadlý stroj co má, pokud něco takového vůbec má a nemá jen kozu jako dopravní prostředek.
@vencelín co jsem viděl záběry z "moderní" Afriky, tak se právě ty solární elektrárny dost rozmáhají. Nestabilní resp. často žádná síť, provoz generátorů drahý (hlavně problém se zásobováním palivem). A ano, často je to na chatrčích z nějakého zbytkového plechu. Často mají i elektrické skútry a tuktuky. Pravda, obvykle ještě na olověné baterie.
@eLzyx
Ono taky záleží jak která země, není Afrika jako Afrika.
Příklad. Maroko, vcelku solidní infrastruktura, lidé vcelku cajk, nežabrají, vozový park vcelku na úrovni, dnes dokonce i vysokorychlostní železnice.
A pak třebas zrovna Etiopie. Lidé nic moc, povětšinou natahují pracku a žebrají, infrastruktura pod psa, nějaká vůle ke zlepšení moc vidět není, vozový park tristní. V Adis Abebě, kam jsme přilítli večer, tak to bylo poprvně kdy jsem se cítil tak trochu nesvůj a dával jsem si setsakra majzla na věci. Takový pocit jsem jinde neměl. Je pravda, že po pár dnech už člověk ostražitost malinko ztratil, ale byla i tak o něco větší než jinde.
Etiopie mne příšla ze všech zamí kde jsem zatím byl obecně s infrastrukturou a přístupem lidí úplně nejhorší (i v porovnání s třebas tím Marokem, Indií, Tádžíkem, Kyrgystánem, Indií, Iránem, Ruskem).A nemyslím si, že by se za tu dobu co jsem tam byl přístup lidí nějak zlepšil a ta země se nějak výrazně rozvinula.
Ono taky záleží jak která země, není Afrika jako Afrika.
Příklad. Maroko, vcelku solidní infrastruktura, lidé vcelku cajk, nežabrají, vozový park vcelku na úrovni, dnes dokonce i vysokorychlostní železnice.
A pak třebas zrovna Etiopie. Lidé nic moc, povětšinou natahují pracku a žebrají, infrastruktura pod psa, nějaká vůle ke zlepšení moc vidět není, vozový park tristní. V Adis Abebě, kam jsme přilítli večer, tak to bylo poprvně kdy jsem se cítil tak trochu nesvůj a dával jsem si setsakra majzla na věci. Takový pocit jsem jinde neměl. Je pravda, že po pár dnech už člověk ostražitost malinko ztratil, ale byla i tak o něco větší než jinde.
Etiopie mne příšla ze všech zamí kde jsem zatím byl obecně s infrastrukturou a přístupem lidí úplně nejhorší (i v porovnání s třebas tím Marokem, Indií, Tádžíkem, Kyrgystánem, Indií, Iránem, Ruskem).A nemyslím si, že by se za tu dobu co jsem tam byl přístup lidí nějak zlepšil a ta země se nějak výrazně rozvinula.
V zemi, která je prakticky na rovníku, musí hlavně dobře fungovat FVE, ne? Levné čínské EV pak může složit nejen k mobilitě, ale i k akumulaci...
Pro autora textu: Slova "země světu dokázala, že ekonomický tlak je silnější než jakákoliv osvěta" jsou v kontextu zákazu dovozu aut s ICE nepravdivá. Zákaz je mimoekonomické donucení. Proto stará spalovací Toyota teď v Etiopii stojí tolik, kolik stojí.
@simson33 Ten zákaz je skutečně klasické politické donucení a trh s ojetinami to totálně pokřivilo. Na druhou stranu, vláda k tomu sáhla právě kvůli brutálnímu ekonomickému tlaku – už prostě neměla dolary na dotování drahého benzinu a hrozil bankrot. Takže ten politický zákaz byl vlastně jen zoufalým řešením neřešitelné ekonomické rovnice. Zákaz lidi do elektromobilů‚zahnal, ale levná elektřina z přehrady je to, co jim teď umožňuje v nich vůbec jezdit. Díky za postřeh, skvěle to doplňuje kontext.
Na jednu stranu super. Ale bez infrastruktury mimo hlavní město to docela kulhá. Z dlouhodobého hlediska to asi musí fungovat protože levná zelená elektřina z vody bude pořád a infrastruktura poroste. Ale teda lituju ty lidi mimo oblasti rozvinuté dobíjecí infrastruktury.
V situaci, kdy elektřina je několikanásobně levnější než benzín/nafta není žádný důvod, aby se EV neprosadila. Technologie existuje, výrobci existují, jde o to jen pokrýt poptávku.
Pokud by v Evropě dlouhodobě stál benzín 100 Kč/litr a elektřina 2 Kč/kWh, tak do roka 95 procent zákazníků místo nového spalováku koupí nové EV. Ceny se už stejně vyrovnaly.
Pokud by v Evropě dlouhodobě stál benzín 100 Kč/litr a elektřina 2 Kč/kWh, tak do roka 95 procent zákazníků místo nového spalováku koupí nové EV. Ceny se už stejně vyrovnaly.
Jak bych to nazval? EU - pýcha předchází pád, nakonec nás bude školit Čína a nějaká rozvojová země.
diskuzní komsomolci jsou nadšeně fascinování Etiopií jako vzorem pro nás. že tam jsou extrémně nízké mzdy ale ojetá Toyota tam stojí více než u nás ??? že tam jedno auto připadá na 400 obyvatel a mimo hlavní město na jedno auto na 1000 obyvatel, takže ve většině vesnic je nula aut ??? ... to nevadí, Etoipie je vysněný elektrototalitní ráj
@Pan Glosátor
Tohle za tim vidis jen ty.
Ma to ale taky jiny pohled. Treba to, ze je to dalsi trh kde znacky se spalovakem nemají budoucnost.
Tohle za tim vidis jen ty.
Ma to ale taky jiny pohled. Treba to, ze je to dalsi trh kde znacky se spalovakem nemají budoucnost.
@Hendly
Tak to si pozvězme za pár let, jaký tam bude podíl Landcruiserů či Hiluxů.....
Tak to si pozvězme za pár let, jaký tam bude podíl Landcruiserů či Hiluxů.....
@vencelín
Ano. Az cas ukaze.
Aktuálně cas zpětně ukazuje, ze tu roky cteme clanky a prispevky lidi co tu stale jsou o tom, jak trh s EV tentokrate uz opravdu zkrachoval a v realite podil EV neustale roste.
Videl si zde nějakou sebereflexi tech lidi?
Ne.
Ano. Az cas ukaze.
Aktuálně cas zpětně ukazuje, ze tu roky cteme clanky a prispevky lidi co tu stale jsou o tom, jak trh s EV tentokrate uz opravdu zkrachoval a v realite podil EV neustale roste.
Videl si zde nějakou sebereflexi tech lidi?
Ne.
@Hendly
Trochu si rýpnu 😁, neb jste mi tak nějak nahrál.
Z druhé strany tu slyšíme jak EV válcují trh a že by jich byly plné silnice, to zrovne ne.
Ano jejich trh roste, ono růst z nuly není zas tak zázračné. Ale za přijatelnou cenu oslovit zákazníky a nabídnout jim to co potřebují už je o dost těžší. A to se zatím dle mne moc nekoná.
Takže s tou sebereflexí to je u obou skupin stejné 😁.
Trochu si rýpnu 😁, neb jste mi tak nějak nahrál.
Z druhé strany tu slyšíme jak EV válcují trh a že by jich byly plné silnice, to zrovne ne.
Ano jejich trh roste, ono růst z nuly není zas tak zázračné. Ale za přijatelnou cenu oslovit zákazníky a nabídnout jim to co potřebují už je o dost těžší. A to se zatím dle mne moc nekoná.
Takže s tou sebereflexí to je u obou skupin stejné 😁.
@vencelín
Jejich podil na prodejich stale stoupa.
Videt na cestach jsou, ale jen v CR je napr 6,5 milionu osobnich aut. Rocne se proda 250tis aut. Uz z toho jiste citis, ze abys videl v provozu vetsi cast EV bude chvilku trvat.
Jejich podil na prodejich stale stoupa.
Videt na cestach jsou, ale jen v CR je napr 6,5 milionu osobnich aut. Rocne se proda 250tis aut. Uz z toho jiste citis, ze abys videl v provozu vetsi cast EV bude chvilku trvat.
@vencelín vodík tiež rástol z nuly a kde je dnes? Ja to ako samozrejmosť neberiem.
@dodo24
H2 rostl z nuly na nějaký podíl trhu. Bzučáci ted jsou v té fázi prvotního růstu.
Samozřejmě je otázkou na jaký podíl se jim podaří dostat, neb jak jsem psal ten prvotní růst zas tak těžký není, ale pak už dlohodobě vyrůst na nějaký signifikantní podíl a uspokojit rozdílné požadavky velkého počtu uživatelů je pak dost složité.
H2 rostl z nuly na nějaký podíl trhu. Bzučáci ted jsou v té fázi prvotního růstu.
Samozřejmě je otázkou na jaký podíl se jim podaří dostat, neb jak jsem psal ten prvotní růst zas tak těžký není, ale pak už dlohodobě vyrůst na nějaký signifikantní podíl a uspokojit rozdílné požadavky velkého počtu uživatelů je pak dost složité.
@Hendly to není trh ale plánovaná elektro totalita... trh je v USA, kde prezident odstranil regulace a dotace... jak se tam daří elektro autům chytráku ???
Tak už jsem v Africe několikrát byl a pořád říkám zaplať pánbůh, ze žiju v ČR. Nicméně ty příběhy jsou inspirující. V Keni zakázali nápoje v petkách, ve Rwandě dokonce zrušili plastové obaly úplně. Teď Etiopie jede na elektrice. 👍
Nedovedu si představit politika, který by se opovážil s něčím takovým přijít u nás 😀.
Nedovedu si představit politika, který by se opovážil s něčím takovým přijít u nás 😀.
Este pen 2 roky tam predavaju "lacne" sunty z ciny a uklazuje sa, ze nevydrzia ani standardnu zaruku. Nasleduje nedostupnost nahradnych dielov. Mozno uz niektore automobilky odvtedy neexistuju.....
Za chvilu tu bude viac cinskych znaciek ako ludi na "zemeploche".
Tvl, to chces ....
Za chvilu tu bude viac cinskych znaciek ako ludi na "zemeploche".
Tvl, to chces ....
Fascinuje mě hodnocení, jak to funguje s emobilitou, když lidi nemají na výběr, když vše kromě eaut, je zakázáno...sem se pobavil
Takže se vrátili ke koním? Nebo vlastně v Africe spíše velbloudi nebo sloni? Koněspřežný autobus? Když se tam nesmí spalovací motory, tak jedině návrat k dopravě pomocí zvířat.
I v ČR může být provoz elektromobilu podstatně levnější než spalovacího auta (50procent nákladů pro nabíjení oproti nákladům na benzín/naftu při využití veřejných nabíjecích stanic a AC nabíjení 9kč/kWh). 25proc. nákladů při využití nabíjení s ohledem na OTE/inbalancegrid. A 5proc. nákladů při využití vlastní FVE s baterií a funkcionality V2H (kterou ale bohužel aktuálně žádné vozidlo v ČR nemá).
To je vtip ne...?
Nebo vlhký sen autora?
Nevěřím ,že by něco podobného mohlo fungovat v kterékoliv evropské zemi...nebo v Americe.🙄
Nebo vlhký sen autora?
Nevěřím ,že by něco podobného mohlo fungovat v kterékoliv evropské zemi...nebo v Americe.🙄
To jenom my s našima předpotopníma deb!lama co chtěj ve svejch vylágrovanejch rakovinometch pálit ropu do alejuja, jsme sto let za vopimcema a myslíme si že Číňany umlátíme těma našema spalovákama. Škoda v Číně zavřela krám. Před pár lety byla Čína její největší trh a VW koncern tam tvořil 40 % svýho obratu. A kde jsou ty chytráci teď, v prd3li! Je to jen banda neschopnejch dinosaurů co poslala naší ekonomiku do žumpy díky svý zabedněnosti. Jediný na co se zmohli byl obří podvod s emisama a obří brzdící kartely výrobců aut. Za to by měli bejt všichni zavřený.
Škoda v Číně končí. Po stálém poklesu opustí své v minulosti největší odbytiště
Automobilka Škoda Auto v polovině letošního roku definitivně ukončí prodej svých vozů v Číně. Rozhodnutí přichází po letech strmého poklesu zájmu o tradiční modely se spalovacími motory, které v asijské velmoci drtí nástup dravé lokální konkurence a rychlá elektrifikace. Automobilka se soustředí na Indii a region ASEAN.https😐/www.idnes.cz/…42_automoto_lobl
Škoda v Číně končí. Po stálém poklesu opustí své v minulosti největší odbytiště
Automobilka Škoda Auto v polovině letošního roku definitivně ukončí prodej svých vozů v Číně. Rozhodnutí přichází po letech strmého poklesu zájmu o tradiční modely se spalovacími motory, které v asijské velmoci drtí nástup dravé lokální konkurence a rychlá elektrifikace. Automobilka se soustředí na Indii a region ASEAN.https😐/www.idnes.cz/…42_automoto_lobl
Myslíte, že ta "levnáů elektřina bude stačit?
Takovej konicek. Napsat neco spatneho o EU a utect jinam.
Ano, EU se chová hůř jak Etiopie. Ta aspoň zajistila levnou elektřinu. EU dělá pravý opak a energie jen zdražuje.
Zjištění, že i Etiopie se chová inteligentněji než EU je smuté a zdrcující. Nicméně i tam je jecdiným výsledkem bizár, kdy spalovací auto je tou jistotou v dopravě. blbý, co??? 😁
Stale a vsude pises to same a nespravne a na argumenty nereagujes. Proc?
Jestli si cet clanek tak jsoubtam dve zasadni veci ktere pipiraji cele tve tvrzeni.
1: zdroj energie je OZE
2: Etiopie prestala dotovat benzin.
1. no a co?
2. "Jinými slovy – notně ojetá toyota teď v etiopii stojí jako nový čínský elektromobil podobné velikosti." a to přesto že přestala dotovat benzín... blbý, co? 😁
A
Uteces z kazde debaty v momentě kdy nemas odpoved. To je vetsinou pri prvni otazce.
Tak zo byl asi nekdo jiny pod tvym jmenem😂
Kde jsou tve navrhy na reseni dopadu klimaticke krize?
Klimatickou krizi máš leda tak ty 😁
A pokud někdo kácí cca 270 km2 lesa na planetě za den a myslí si, že to vyřeší diktováním ekonomicky neudržitelné elektromobility, tak to je opravdová ultra demence na kvadrát.
Přeloženo aby jsi měl aspoň nějaou šanci pochopit - řešení je nekácet 270 km2 lesa za den...
Narážíte na Německo a JE? Ano souhlasím, to se jim moc nepovidlo. Jinak se většinou zavírají uhelné elektrárny a tam to lze leckdy chápat více, pokud budou nahrazeny třebas JE.
Samozřejmě k zavření uhelné je potřeba mít tu JE (či vodní) alespoň ve finální fázi stavby (krátkodobě by se ten rozdíl dal řešit jinak) a ne zavřít a pak tepříve začít plánovat (s házením klacků ze strany ekoteroristů) a pak (když dá bůh) začít stavět.
Proc myslis, že se v EU nestaveji JE? Teda clastne skoro nikde
PROTOŽE JE DOKONALE BLBÁ EU V POSLEDNÍCH LETECH ZAVÍRALA díky tupé ideologii. Tak třeba proto, že 😁
Chces stavet JE bez předpisů?🤣
A kde se tak masivně stavi mimo EU kdyz myslis, ze EU je duvod?
Cina. A vis jaky podil JE ma Cina a EU?
Stale to same. Veris nesmyslum a chlubis se tim
Omyl. Bez NESMYSLNÝCH PŘEDPISŮ, které EU pravidelně generuje.
A kdese stavi mimo EU? Ha
Když nezavírám jiné zdroje, nepotřebuji stavět jádro, že... O tom to právě je, smolík 😁
Nikde neroste spotreba elektriny?
Zas proste nemáš odpověď.
Sny o jaderne energetice jako spase jsou jen sny.
Jak dlouho se planuji Dukovany? A vysledek? Stale nic.
Úplně jednoduše - konkurenceschopost EU dlouhodobě klesá a zaostává za ostatními čím dál víc. Chápu, že podle hujeříčka hendlíčka za tohle vše může celý vesmír, prostě všichni jen ne EU. Ale realita je úplně opačná. Může si za to EU sama. Smolík.
www.pris.iaea.org/…rsByCountry.aspx
Nevím jaký nesmysly máš na mysli. Prezentuji ti fakta. Zkus taky prezentovat fakta. Fakt je že EU silně zaostává díky lidem s názorama jako máš ty.