Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Seat Arona FR 1.5 TSI – Pořád fajn, ale nevyplatí se

9 komentářů

PavelK_
Do mínusu jste klidně mohli dát:
– aktuální dražší, než T-Roc
praptak
@PavelK_ Tato verze stojí 665 tisíc Kč, schválně se podívejte kolik stojí T-Roc ve stejné kombinace motoru a převodovky (je samozřejmě dražší). T-Cross je aktuálně levnější.
Jan Pešek
@praptak Současný T-Roc je také o kus věší, než předchozí generace. Převedeno na škodovku, je to už Karoq, ne Kamiq.
idam.i
@Jan Pešek no dsg stále so suchými spojkami.
Maxmilian_Von_Mondeo
A já nevím, nejsem zrovna fanda VW koncernu, ale pokud bych se měl rozhodovat mezi T-Rocem a Aronou ......... i když stárne, tak se mi ta Arona líbí víc.
No, u mě to nakonec vyhrála Vitara. Sice trochu dražší, ale celkově mě dokázala oslovit víc, než VW/Seat/Škoda. Nevím jestli je to stejná kategorie a ani jestli je lepší/horší, ale jsem s výběrem spokojený.
johny555
Vnější lakování Graphene šedá (+23 000 Kč) , 18" kola z lehkých slitin Performance II (+21 000 Kč) , Paket Safe Driving XL (+21 000 Kč) , Cockpit Digital (+9 500 Kč) , SEAT Premium Sound (+14 000 Kč) , Příprava pro tažné zařízení (+4 500 Kč) , Paket Schránky (+14 500 Kč) , Paket Winter (+7 000 Kč) , SEAT Connect Plus (+5 000 Kč) , Navigační systém 9,2" (+32 500 Kč)

To si snad dělaj srandu. A to je důvod, proč ne koncern.
ericn
@johny555 no jo, dát 845tis Kč za takhle malé auto chce odvahu 🙈🤣 Kolik jich asi v plné prodali. Tak většina z těch letošních 80ks vyjede s 1.0TSI 70/85kW ve výbavě Style/FR tak do 600tis…
Arese
Tak tento Seat mě po designové stránce nikdy nezaujal. Stejně jako Škoda Kamiq.
tichyp5
Příspěvek podléhá schvalování.