Novinky
Sen českého chalupáře? Honda Jazz existuje jako hybridní kombík velikosti fabie. Se čtyřkolkou!
11 komentářů
V každom prípade výroba skončila v roku 2022 bez nástupcu kvôli nízkemu záujmu zo strany zákazníkov.
Inak minule som potreboval previezť fikus, mal tak do 1,5 metra a opäť sa ukázalo, aké geniálne sú magic seats v našom Jazze. Netreba ani veľký kombi kufor, len vyklopiť a zaaretovať zadný sedák a vybavené.
Inak minule som potreboval previezť fikus, mal tak do 1,5 metra a opäť sa ukázalo, aké geniálne sú magic seats v našom Jazze. Netreba ani veľký kombi kufor, len vyklopiť a zaaretovať zadný sedák a vybavené.
Domnívám se, že "sen českého chalupáře" také musí umět leccos odtáhnout. A mám pochyby, že Jazz/Fit a jejich odvozeniny něco odtáhnou... Vadí mi, když se motoristický novinář vyjadřuje důsledně v klišé: ať už jde o poměřování velkosti zavazadlových prostorů, tak co se týká nesmyslného srovnávání s produkcí domácí automobilky. Nemůžete - při svém věku a jistě i bystrém rozumu - přijít s něčím, co nebude (trapné) klišé?
Taky mi to přijde jako pěkné klišé. To že se v evropě nenabízejí MPV, je dáno jen nezájmem zákazníků, resp. z jiného úhlu pohledu. schopností automobilek vydělat na suv mnohem víc. Protpže lidi SUV kupují jak housky na krámě.
@chytrak1
MPV se nabízí, ale v notně ořezané nabídce. Nezájem kupujících je jen jednoduché zaklínadlo, SUV se prodává, neb se de facto nic jiného tak masivně nenabízí. To, že je to pro běžné denní jezdění vlastně nesmysl je mocně opomíjený fakt.
A klišé, no proč ne, někdy to padne jako pr... na hrnec...
MPV se nabízí, ale v notně ořezané nabídce. Nezájem kupujících je jen jednoduché zaklínadlo, SUV se prodává, neb se de facto nic jiného tak masivně nenabízí. To, že je to pro běžné denní jezdění vlastně nesmysl je mocně opomíjený fakt.
A klišé, no proč ne, někdy to padne jako pr... na hrnec...
Mám 3 Prius a ten novináři neustále zmiňovaný "vysavačový projev starých hybridů" se nekoná. Odkud se tedle blábol bere?
ale no, vyzera celkom dobre...