Motorky
gil54
0
Odpočívej v pokoji a nahoře pozdravuj Ondru Lelka.
Moc bolestvá zpráva! Potkal jsem se s Kamilem předloni v lété na Lhotě, oslovil ho jako cizí člověk, hned byl ochotný si
popovídat o motorkách, působil naprosto úžasným dojmem. Zrovna před tím setkáním jsem viděl ,,Plnou šest,, Rád sem sledoval i jeho moto testy, do Hořic jsem jezdil a obdivoval jezdce..
Teď ani nemám odvahu se na ,,Plnou 6,, znovu podívat, to bych jen brečel.
Na takového člověka budu hodně vzpomínat.
popovídat o motorkách, působil naprosto úžasným dojmem. Zrovna před tím setkáním jsem viděl ,,Plnou šest,, Rád sem sledoval i jeho moto testy, do Hořic jsem jezdil a obdivoval jezdce..
Teď ani nemám odvahu se na ,,Plnou 6,, znovu podívat, to bych jen brečel.
Na takového člověka budu hodně vzpomínat.
Man Ký
Na TT (Isle of Man) zemřelo v roce 2005 deset účastníků. Jindy to taková paráda není - někdy jsou jen 2 mrtví. To by mě ani nebavilo…
Ano, ironie, břitká. Nicméně mi není jasné, proč se tomuto sportu věnovat - s ženou a dětmi už nejedeš jen sám za sebe…
video.aktualne.cz/…3abac1f6b220ee8/
Ano, ironie, břitká. Nicméně mi není jasné, proč se tomuto sportu věnovat - s ženou a dětmi už nejedeš jen sám za sebe…
video.aktualne.cz/…3abac1f6b220ee8/
Man Ký
R.I.P. samozřejmě
Man Ký
Error
Najrizikovejsie zaluby su udajne horolezectvo a motorky... aj potapac medzi zralokmi je na tom statisticky lepsie... bohvie....
Otcov bratranec sa zabil na motorke ( nie svojou vinou ) ked som mal 1 rok... jawa 350 ... dnes uz je 350tka zabudnuta legenda... svojho casu to bolo ale neskutocne delo..
Otcov bratranec sa zabil na motorke ( nie svojou vinou ) ked som mal 1 rok... jawa 350 ... dnes uz je 350tka zabudnuta legenda... svojho casu to bolo ale neskutocne delo..