Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Elektrické dveře, křesla i vzadu a zvuk 4D. Audi Q9 odhalilo interiér

25 komentářů

Melas
Ty vychytávky jsou paráda, po pár letech bude v servisu veselo.
3_diamanty
Bude to radost pri denno dennom nastupovani mat zadne dvere v elektrike... a dvojnadobna radost pride v servise ked sa tato vychytavka dobabre po par rokoch ... a presne aj kvoli takymto "vylepseniam" su uz 8-10 rocne premiovky v bazare nepredajne a v cene bezneho auta... tadial cesta k zachrane pre audi nepojde... skor naopak...
Anonym
@3_diamanty Možno ho už odpísali ...
_Teddy_
4D? A nie je to malo?
Miorolo
Tohle by měla být jejich vlajková loď, ale uvnitř to vypadá, jak v kamionu.
ericn
@Miorolo tak to si pospal celkem přesně, takhle si luxusní interiér teda nepředstavuji a už vůbec ne s “třemi” obrovskými displeji na palubce 🤮👎
Bull Shit
@ericn
Luxus dnes očividně neznamená mahagon a kazetový přehrávač z roku 1997. Q9 není lovecký salonek pro nostalgiky, ale technologická vlajková loď. Ty displeje tam nejsou proto, aby se nad nimi někdo pohoršoval u guláše, ale protože přesně tak dnes vypadá prémiový segment. A upřímně, většina lidí si radši užije moderní, čistý a funkční interiér než pseudo luxusní muzeum s lesklým dřevem a stovkou tlačítek.
A ty zatím jen produkuješ bullshity. Tvoje poznámky působí přesně jako názor člověka, který se v technice absolutně neorientuje, o designu neví vůbec nic a pak odjede domů svým tuctovým Sharanem TDI.
KANKUNEN
@Bull Shit Mi displeje nevadí, ale jinak to vypadá strašně obyčejně.
kozakm
@KANKUNEN mně vadí, že za tím není vidět žádná snaha, je to rezignace na jakýkoli kumšt (ať už designérský, materiálový, výrobní). Vždyť vzali palubku z nižších modelů a hotovo.
Leos_Siegel
@Bull Shit Nomen omen?
Tzv. čistý design mnohdy neznamená lepší funkčnost, nebo dokonce bezpečnost. Osobně budu raději jezdit bezpečně, než abych se ukájel na "čistém designu". Pro výrobce zamená rozsáhlé použití dotykových displejů zejména zjednodušení výroby a úsporu nákladů. A díky dobrému marketingu se jim podařilo velké části zákazníků nakukat, že to je vlastně super, když v interiéru není jediné tlačítko.
šofér
@Bull Shit - toto není čistý interiér auta, ale přeplácaný dort pejska a kočičky. má pravdu ten, kdo to popsal jako interiér kamionu, já bych to upřesnil- s těmi třemi display to vypadá, jako v moderním kombajnu.
ericn
@šofér souhlas 😉
Othello
@Bull Shit
a myslíš teda že tohle Q9 je určené primárně pro lidi co se v technice perfektně orientují ?
ericn
@Othello Bull Shit nemyslí, jen reaguje na skoro každý můj příspěvek, aby mě "setřel". Jeho nick je sice vidět, ale díky "hate listu" už to nemusím číst...
Bull Shit
@ericn
Nepiš bullshity. Spíš to vypadá, že tě víc než moje komentáře bolí fakt, že ti někdo narušuje tvoji garážovou filozofii o tom, jak má vypadat luxus v roce 2026.
šofér
@Bull Shit - ani tzv. čínský luxus není taková splácanina!
Bull Shit
@Othello
Ano.
Miorolo
@Bull Shit Tady nikdo nepíše o přeplácaní lesklým mahagónem a tlačítky. Ten interiér je sterilní a bez štipky invence. A zrovna cílová skupina nejsou žádní tech. maníci.
Anonym
@ericn Ty a ani ja nie, ale v Číne sú nadšený ... 😁
Mad Pete
Je dobře, že má Audi Q9. I Q11 a šťastná 13 by si našla kupce. V těchto (a)sociálních vrstvách kde každý vlastní 2,1 auta je vysoká přepravní kapacita často využívána. Škoda jen chybějíciho displeje ve volantu a kamery na dickpicy, snad příjdou v rámci modelové péče.
Eidam1984
Tak osklivy interier jsem uz dlouho nevidel
salamoon
a najcastejsie v tom bude jazdit uplne sam, vynimocne s pipinou nejaky cavo s golierom dohora co parkuje cez 3 miesta... rovnako ako v X7ckach.
Anonym
Auto pre " kolotočárov " ! Zrejme Audi končí s výrobou áut v EÚ a prejde na výrobu tankov ... 😀
Ringhofer
Nemám celkem nic proti vozům této velikosti a nepěstuju si představy, že je řídí samí imbecilové. Audi jistě udělalo pořádný průzkum, než se odvážilo vrhnout miliardy (káčé) do vývoje a výroby.
S čím však s většinou diskutujících souhlasím je to, že ten interiér tedy fakt nemá ... na Mercedes. Ta designová a materiálová perla, co má potenciální kupce nalákat, tomuto vozu velice chybí.
Ringhofer
Některé věci jsou vážně naprosto nepochopitelné. Zde mne na prezentovaném interiéru zarazilo umístění držáků na pití pro druhou řadu sedadel: na podlaze. To považuji za trapné: neměli čas na vývoj? Měli nápady, ale kasa jim je zatrhla?
Jistě, že chtěli zachovat průchod do třetí řady středem mezi sedadly druhé řady.
A proto by si řešení pro druhou řadu zasloužilo více péče. Tvůrci amerických vozů se s úkolem vypořádali logicky a elegantně (viz E😜lorer, Enclave a mnoho dalších ze stejné kategorie, kam chce patřit Q9).
Konflikt s umístěním výdechů klimatizace (téměř u podlahy) měli řešit už dávno, i u jiných svých výtvorů; tyto výdechy patří o hodně výše, aby nechladily kotníky a holeně cestujících ve druhé řadě, a aby je bylo možné snadno, bez předklánění celého trupu ovládat.
Jsem snad hnidopich?