Novinky
KANKUNEN
2
A to budou předělávat ten starý motor s řemenem v oleji, že se pojednává o kontroverzním motoru?
Mr.Murphy
8
@KANKUNEN 😁 trefa 😉 A proč se u každého čínského auta nepíše že je kontroverzní, když ještě před pár lety to všechno byl nepoužitelný šrot?
Motor už je tři roky úplně jiný ale proč to furt dokolečka neomílat, že.... Píšete taky o "kontroverzním TDI" když se obecně ví že aktuální verze 147kW žere olej a ztrácí se z ní chladící kapalina? Chápu že potřebujete clickbaity, ale přecejen, trošku soudnosti....
Už chybí jen omílat že Mazdy reznou 😁
Už chybí jen omílat že Mazdy reznou 😁
@Mr.Murphy pro motor který je na dlouhé trasy slabý a na krátkých trasách se mu rychle drolí řemen do oleje čímž se zničí, je slovo kontroverzní ještě pochvala ... já bych to nazval jednoduše šmejd nebo šrot. ta nová verze bude mít zase jiné chyby
@Pan Glosátor Smejd si ty. Je ti jasne, ze pises o motore s remenom, ktory sa uz nevyraba, ze?
Prý byl v roce 2022/23 nahrazen tím s řetězem. Já si koupil nový C5 Aircross v roce 2024 a světe div se. Je tam 😊
@Jookee A prečo sa divíš? Výroba neskončila zo dňa na deň a hotové motory nevysypú do šrotu - zase také zlé neboli. Pri dodržaní servisu slúžili a slúžia celkom dobre, treba sa len zmieriť s drahšími garančkami, lebo špeciálny olej a jeho častejšia výmena niečo stoja - plus častejšia výmena rozvodov, Žiadne terno to nie je, ale život s týmto motorom je zvládnuteľný, hlavne s predĺženou zárukou.
@traveldrive Trochu se divím, protože automobilky pracuji systémem Just In Time, tzn. že díly pro výrobu nedělají na sklad - to zvyšuje náklady a vzhledem k tomu, kam PSA ty motory všude strkala, tak se divím, že by na moje auto čekal někde déle než půl roku.
Všiml jsem si, že už při první garančce nahradili 0W20 - 5W30. Co mne překvapilo, že doporučený je Total Energy - přímo upravený pro tento typ motoru a oni tam dali Shell - druhou jsem si už dělal sám a dal tam přesně ten olej. Sice oželím 5 let záruky, ale vzhledem k tomu, že to je fakticky 3. auto v rodině s nájezdem 3 až 5 tisíc ročně a fakt se mi nechce platit za zbytečnou výměnu filtrů, brzdovky apod. jen proto, že to maj v servisním plánu každý druhý rok.
A navíc po zkušenostech s nejmenovaným servisem Škoda (měl jsem poznačený filtr i olej měl stejnou barvu před a po) budu mít aspoň jistotu, že jsem ho opravdu vyměnil a pořádně, protože leckde ho jen odsají.
Všiml jsem si, že už při první garančce nahradili 0W20 - 5W30. Co mne překvapilo, že doporučený je Total Energy - přímo upravený pro tento typ motoru a oni tam dali Shell - druhou jsem si už dělal sám a dal tam přesně ten olej. Sice oželím 5 let záruky, ale vzhledem k tomu, že to je fakticky 3. auto v rodině s nájezdem 3 až 5 tisíc ročně a fakt se mi nechce platit za zbytečnou výměnu filtrů, brzdovky apod. jen proto, že to maj v servisním plánu každý druhý rok.
A navíc po zkušenostech s nejmenovaným servisem Škoda (měl jsem poznačený filtr i olej měl stejnou barvu před a po) budu mít aspoň jistotu, že jsem ho opravdu vyměnil a pořádně, protože leckde ho jen odsají.
@LEGOPARK Postupem času se upravil materiál řemenu, specifikace oleje a zkrátil interval výměny na půlku. Problém ale trvá už od roku 2012. To že teď začnou dávat řetěz problém už vyrobených starých i zánovních aut nevyřeší. Je to prostě průser o kterém je dobré mluvit.
@LEGOPARK přesně jak už psal Jookee, šmejdi jsou frantíci kteří poté co po 10 letech přiznali že je to šmejd a do nové verze dali řetěz, tak souběžně ještě několik let prodávali starou řemenovou verzi ... a za pár let se bude psát o tom jaké problémy má nová verze. kdy naposledy Pežot udělal spolehlivý motor ??? 2.0 hdi na začátku tisíciletí ???
@Pan Glosátor já hlavně nechápu, proč ten rozvoďák buď neudělaly řetězem zrovna a nebo ten řemen neodělili a nenechali to běžet na sucho. Co je to za dementní konstrukční řešení máchat řemen v oleji. Podobný bastl byl i Fordí 1,0 Ecoboost.
@ryccardo řetěz je dražší, tak dali řemen. olej snižuje tření a tím Pežot zaplatil menší pokuty za CO2 komoušům do bruselu ... a to vše na účet zákazníka. ale byl to jen krátkodobý zisk, trh teď Pežotu a celému stellantisu dává najevo že o šmejdské produkty nemá zájem
@Pan Glosátor ale tím, že běží v oleji žádné CO2 neušetříš. Tenhle důvod za tím nebude. Hlavně jestli se jim za těch 14 let podařilo ten bastl konečně doladit. Ačkoliv když vidím jak dlouho trvalo VW opravit svoje konstrukční přešlapy u EA888, tak si nemají vzájemně co vyčítat.
@Pan Glosátor
Už jsem se bal, že tady nebude nic o zlem Bruselu.
Už jsem se bal, že tady nebude nic o zlem Bruselu.
@Hendly Človek by rád napísal o Bruseli aj niečo pekného, ale nie je žiaľ o čom.
@traveldrive
Presne, proc psat o ekonomicke prosperite, sile v jednani se svetem, otevreny trh, otevrene hranice a takkva drobnost jako je svoboda.
Fakt bys chtěl bydlet jinde ve svete?
Presne, proc psat o ekonomicke prosperite, sile v jednani se svetem, otevreny trh, otevrene hranice a takkva drobnost jako je svoboda.
Fakt bys chtěl bydlet jinde ve svete?
@Hendly Chtěl bych žít v EU před Lisabonskou smlouvou, kdy nevládla ideologie v Bruselu, ale soustředili jsme se právě na ten jednotný a otevřený trh.
@Hendly
Ekonomická prosperita je len mokrý sen - realitou je pád na hubu.
Sila v jednaní so svetom? Európu má každý na háku, v medzinárodných vzťahoch vedľa Ruska, USA, Číny či Indie neznamená absolútne nič, nula.
Otvorené hranice - útoky nožom, vraždy, všade samý nelegálny prisťahovalec, šíriaci strach a nenávisť - to sa ti páči? Tomu hovoríš sloboda?
Klameš, klameš, klameš a ešte raz iba klameš.
Chcem žiť na Slovensku - ale podľa vlastných predstáv a pravidiel, nie podľa anglosaských.
Ekonomická prosperita je len mokrý sen - realitou je pád na hubu.
Sila v jednaní so svetom? Európu má každý na háku, v medzinárodných vzťahoch vedľa Ruska, USA, Číny či Indie neznamená absolútne nič, nula.
Otvorené hranice - útoky nožom, vraždy, všade samý nelegálny prisťahovalec, šíriaci strach a nenávisť - to sa ti páči? Tomu hovoríš sloboda?
Klameš, klameš, klameš a ešte raz iba klameš.
Chcem žiť na Slovensku - ale podľa vlastných predstáv a pravidiel, nie podľa anglosaských.
@Hendly No nicméně faktem je, že spousta nesmyslných řešení a kurvítek v autech je právě kvůli tomu, že v Bruselu počítají a pokutují každý pitomý gram CO2. Tady za tím ale vidím spíš ekonoma, který vysvětlil technikům kolik jejich řešení musí stát a nezajímal se o to jestli to taky bude fungovat.
@Pan Glosátor Ano, motor má konstrukční nedostatky, ale proč by měl být slabý v menším autě na delší trasy?
@Pan Glosátor přesně tak... nové mazdy budou taky reznout, nové TDI taky žrát olej, nový Nissan Leaf bude mít taky určitě špatný termomanagement baterie a tak dále.... Jo a Škodovky se přehřívají, to už se ví od Škody 105....
@Pan Glosátor No vidis to, a porad je tomlepsi motor, nez 111 TSI.
A ze jich za ty roky prodali!
A ze jich za ty roky prodali!
@Ja Prvni 123 Tak to bych netvrdil, nicméně stačilo vyměnit rozvodovou sadu a byl klid (u většiny z EA111). Ale konstrukční vadu 1,2PT, řemen máčený v oleji, jen tak nezměníš 😋
@Mr.Murphy No protože se ten průserový motor vyráběl roky a pořád ta auta jezdí a připravují svým majitelům drahé účty za servis, takže asi proto. Nic na tom nemění fakt, že současné TDI motory jsou mizerné a žerou zase olej. To tu pár let nebylo a teď je asi potřeba oživit tuto "tradici"
@Mr.Murphy Ano, píše se o kontroverzním TDI, které rychle ztrácí provozní kapaliny. Mazdy rezly velmi.
@praptak nevybavím si, kdy by v titulku na Auto.cz bylo kdy napsáno, že TDI je "kontroverzní".... fakt ne. Nějaký najdi 😉
Drahé auto s drahými opravami .To bych nekoupil ani náhodou
@milous O čom pletieš? Stellantis nemá také drahé autá (porovnaj s Mazdou a zistíš) a neviem, čo pletieš o opravách, drahší je len prevádzkový servis, ak dodržíš pokyny, motor funguje. A nakoniec je to aj tak minulosť, nové autá už majú reťaz, jedine že by si bol zarytý bazárový kovboj.
@milous
Drahé? V roce 2024 SUV C5 Aircross za 609 000 v nejvyšší výbavě MAX (mimo střešního okna). Nový Aircross stojí v nejvyšší výbavě s nástupcem tohoto motoru (mild-hybridem) do 800 tisíc, a to je auto které je nejen širší, ale má i větší rozvor naž Kodiaq. Za to koupím sotva Karoqa v základu (s DSG). A není to Renault ani Kia, takže i servis je cenově podobný jako u Škody.
Drahé? V roce 2024 SUV C5 Aircross za 609 000 v nejvyšší výbavě MAX (mimo střešního okna). Nový Aircross stojí v nejvyšší výbavě s nástupcem tohoto motoru (mild-hybridem) do 800 tisíc, a to je auto které je nejen širší, ale má i větší rozvor naž Kodiaq. Za to koupím sotva Karoqa v základu (s DSG). A není to Renault ani Kia, takže i servis je cenově podobný jako u Škody.
Jste tak blbi nebo jste za to placeni?
Ta 1.2 uznema rozvod tim nestastnym remenem nejakou dobu, ted uz nastesti ani pohon olejoveho cerpadla.
Ma jine pisty, jine turbo, jinou hlavu... takze ne, s puvodim Purtechem nema spolecneho uz vubec nic, krome kubatury.
Bud to nevite, a pak nemuzete delat motoristickeho novinare.
Nebo to vite a umyslne hazete neopravnene spinu - a pak nemuzete delat zadneho novinare.
Ta 1.2 uznema rozvod tim nestastnym remenem nejakou dobu, ted uz nastesti ani pohon olejoveho cerpadla.
Ma jine pisty, jine turbo, jinou hlavu... takze ne, s puvodim Purtechem nema spolecneho uz vubec nic, krome kubatury.
Bud to nevite, a pak nemuzete delat motoristickeho novinare.
Nebo to vite a umyslne hazete neopravnene spinu - a pak nemuzete delat zadneho novinare.
aaa, křeček v kolečku dostane nové granulky, aby u těch otáček tolik nevyfukoval..... chudák malý....