Novinky
Auto pekny.
Ale 37kWh a nizky nabijeci vykon by odpovidal nizsi cenovce.
fdrive.cz/…-silnicich-16596
Základní provedení MG4 Comfort se 43kWh baterií začíná na 599 990 Kč včetně DPH, verze Comfort s 54kWh baterií stojí 649 990 Kč a nejvyšší Premium s 54 kWh vyjde na 719 990 Kč.
V kontextu cinsky konkurence je cena Ravalu hodne sebevedoma.
Kazdopadne drzim v prodejich palce.
Ale 37kWh a nizky nabijeci vykon by odpovidal nizsi cenovce.
fdrive.cz/…-silnicich-16596
Základní provedení MG4 Comfort se 43kWh baterií začíná na 599 990 Kč včetně DPH, verze Comfort s 54kWh baterií stojí 649 990 Kč a nejvyšší Premium s 54 kWh vyjde na 719 990 Kč.
V kontextu cinsky konkurence je cena Ravalu hodne sebevedoma.
Kazdopadne drzim v prodejich palce.
@DonVito Podstata je v tom, že každý nechce čínskou konkurenci. Také držím palce.
@praptak Já bych na to tolik nepoléhal. U těhle malejch elekrik bude hodně rozhodovat cena. V tomhle segmentu se Čína podle mě projeví nejvíc. A jo, beru, že zrovna není ten správný ukazatel, ale rozumíme si.
490l kufru. Karoq, Elroq, Scala, ..... To už nikdo kupovat nebude.
Malé ale obrovské auto.
Malé ale obrovské auto.
@Pepa_007 Ty litry ale podle fotky kufru budou pod dnem, ložná plocha je malá. Nevypadá to, že se tam vejde třeba menší sekačka či větší kočárek.
Zkrátka pro někoho stačí čistě objem, jiným to vyhovovat nemusí.
Zkrátka pro někoho stačí čistě objem, jiným to vyhovovat nemusí.
Raval vypadá pěkně i prakticky zároveň, ale jedna věc mě zaujala. S Kiou EV2 sdílí při větší baterce v podstatě stejný deklarovaný WLTP dojezd (Raval 450km vs EV2 453km), jenže Raval má 51,7kWh využitelných, EV2 58kWh. To by měl být koncern o tolik efektivnější než Hyundai Kia AG, nebo si koncern trošku zapřeháněl? Já se kloním spíše k tomu druhému, ale přeju jim tu efektivitu.
@Dzinus podle dřívějších EV byl Hyundai/Kia efektivitou vždy lepší, tak buď se opravdu posunul koncern tolik, že gratulace a nebo se též přikláním k té druhé variantě.
@Dzinus jsou to klasické elektrolži se slovíčkem "až" a malými poznámkami pod čarou. kapacita baterie je 51,5 kwh spotřeba WLTP je 13,7 kwh a z toho si každý může spočítat dojezd 376 km za ideálních podmínek ... ale když bude foukat vítr z bruselu a staneš se aktivním komsomolcem bude to až 450 km
Hlavně tu 37kWh baterku a nabíjení až 50kW.
PS: auto vypadá dost dobře, zvenku i zevnitř... tak uvidíme, jak se SEA... ehm, Cupra vypořádá se svou oblíbenou disciplínou "interiér základní verze"
BTW... ta Cupra je jinak celkem slušně vybavená, R5 je za tu základní cenu dost holátko.
Vyjímečně částečně souhlas.
No, myslím, že přijdou slevy, skladovky, předváděčky a pak i ojetiny.
A pak bude cena rozumnější.
Nerad to píšu, ale 37kWh je i pro mě zklamáním.
Myslím, že minimum by mělo být dnes spíš spíš 40-50kWh.
Uvidíme, jak půjde 37kWh varianta na odbyt.