Novinky
Anonym
4
skvělá zpráva. stačí od toho motoru odpojit toho 200 kg hybridního otesánka, nahradit to malou a lehkou 50 kg manuální převodovkou a máme ideální pohon pro lotus či jiné sportovní auto. u lotusu přes 85 % zákazníků volí manuál
Tak místní myslitelé nás tu agitují o tom jak "future is electric" a tady se dočtu o nově vyvinutém 6 válcovém motoru ?! A dokonce v tom mají prsty Číňani ?! Proč vyvíjejí spalovák, když mají být spalováky už dávno za zenitem?Takže to vypadá, že hoaxy o plně elektrické budoucnosti kulhají na obě nohy.
Richarde, ty jsi důkaz, že ne každá fosilie patří do muzea.
Man Ký
@Man Ký promiň byl jsem na víkend pryč, takže jsem neměl čas se zabývat reakcí na lidský odpad tvého ražení. Tvé IQ silně konverguje k nule, ale máš potřebu to neustále ventilovat. Označovat mě za homofoba ačkoliv jsem výslovně napsal, že mi homosexuálové nevadí jen poukazuje na mentální dno kde se plácáš. S chutí bych ti jednu natáhnul, ale při tvé ubohosti by si mě pak určitě žaloval, takže to s radostí přenechám někomu jinému. On se jistě najde. Díky za nabídku. S mamlasema tvé úrovně se setkávat nepotřebuji
Man Ký
Ryccardo nevyhrožující neúchyl co rád homosexuály