Novinky
Barry Lyndon
6
Tak vidíte, minulá diskuze byla nakonec úplně zbytečná, protože "s úplatky už dneska nepochodíte". Ještě zbývá doplnit to částicové měření ala Německo a všechno už bude úplně sluníčkové 😊
Problém je že na některých STK ani nevědí že je možné mít jiné pneu než jsou zapsané v CoC listě mám to v email komunikaci.
Od některých byla odpověď že s tím nemají problém a jiní říkají že to musí být shodné což není pravda.
Od některých byla odpověď že s tím nemají problém a jiní říkají že to musí být shodné což není pravda.
Man Ký
pochodíte.
Kouřící diesely by v dnešní době neměly na cestě vůbec jezdit, protože když jedete za ním, za chvíli cítíte ten naftový smrad v autě, což není nic příjemného. VW, ŠKODA, FORD a další hříšníci.
"s úplatky už dneska nepochodíte"
A jak vysvětlíte ty čmoudy, co jezdí po silnicích? A to nemyslím jen osobní auta, ale i nákladní.
A jak vysvětlíte ty čmoudy, co jezdí po silnicích? A to nemyslím jen osobní auta, ale i nákladní.
@Miorolo Najviac smradov, ktoré stretávam na cestách, má rumunskú, bulharskú, či srbskú špz...
@Miorolo Niektore auta dymia preto, ze splnaju normu, ktora bola platna ked boli uvedene na trh a casto, najma tie nakladne auta dymia, maju velke PM castice, ktore su tak velke, ze ich clovek vykasle, pretoze paradoxne skodlivejsie su tie karcinogenne, jemne, neviditelne, ktore sa ukladaju v plucach.
Zdravím ,redaktore vy žijete kde. Prý úplatky již nepomohou. Znám osobně a můžu vám nahlásit vozy v mém okolí, kde bez úplatku již by nejezdily. Manipuluje se hlavně s emisemi. STK jen zdražují, ale pěkně si mastí kapsy.
Technik sice na věci šahat nesmí, ale pokud je rozumný, řekne Vám, ať si věci dáte pryč, než prohlídka začne.
A redakce dal hraje uzitecneho saska.
Pan Sip ktery toleruje podvody s merenim emisi jim nevadi.
Nevadi jim nesmyslne pozadavky na provozovatele STK ktere jsou jen pro odstraneni konkurence.
K cemunje takova redakce?
Pan Sip ktery toleruje podvody s merenim emisi jim nevadi.
Nevadi jim nesmyslne pozadavky na provozovatele STK ktere jsou jen pro odstraneni konkurence.
K cemunje takova redakce?
Asi fakt zprisnuji - boji se sankce.
Byl jsem potreti na stejne stanici s kolama, ktera maji o 5 mm mensi ET.
Rozmer kola podle TP, rozmer disku podle TP, jenom to ET, a ani ne o moc.
Dvakrat v poradku, letos to neproslo.
Nastesti mam typovy list, takze uz to mam zapsane a STK zopakovane, ale ta zmena se fakt prehlidnout neda.
Technik byl slusnej, ani me to nenastvalo.
Byl jsem potreti na stejne stanici s kolama, ktera maji o 5 mm mensi ET.
Rozmer kola podle TP, rozmer disku podle TP, jenom to ET, a ani ne o moc.
Dvakrat v poradku, letos to neproslo.
Nastesti mam typovy list, takze uz to mam zapsane a STK zopakovane, ale ta zmena se fakt prehlidnout neda.
Technik byl slusnej, ani me to nenastvalo.
@Ja Prvni 123 Točí se na pikačovinách ala ET o 5 mm v situaci, kdy technický stav vozidel způsobuje pod 1 % nehod.
Naprosto zásadní z hlediska "celospolečenské nebezpečnosti" jsou přitom EMISE, ale na ty mají celé portfolio nástrojů, jak je oj€bat..
Naprosto zásadní z hlediska "celospolečenské nebezpečnosti" jsou přitom EMISE, ale na ty mají celé portfolio nástrojů, jak je oj€bat..
K autorovi titulku budu slusny a reknu o nem ze je idealista.
Tezi ze na tk s korupci a kamaradickovstvim nepochodim odmitam.
Bezneho cloveka bez konexi jsou schopni vyhodit jen a pouze za vyndana zadni sedadla.
Naproti tomu ted jsem zazil jednu dle mne po hybnou stk s pracovnim vozidlem, kde "samo" zmizlo mezi jednotlivymi pokusy 10 vaznych zavad, aniz by mne bylo znamo, ze se s autem neco v teto souvislosti delalo a ty kontroly na opakovanych pokusech byly povrchni.
Tezi ze na tk s korupci a kamaradickovstvim nepochodim odmitam.
Bezneho cloveka bez konexi jsou schopni vyhodit jen a pouze za vyndana zadni sedadla.
Naproti tomu ted jsem zazil jednu dle mne po hybnou stk s pracovnim vozidlem, kde "samo" zmizlo mezi jednotlivymi pokusy 10 vaznych zavad, aniz by mne bylo znamo, ze se s autem neco v teto souvislosti delalo a ty kontroly na opakovanych pokusech byly povrchni.
Jde o to si najít STK, kde neodbavují moc kamarádíčků,
protože pak Vás vyhodí na cokoliv, aby měli dobrou statistiku a nevybočovali.
protože pak Vás vyhodí na cokoliv, aby měli dobrou statistiku a nevybočovali.
Já nevím, vždy když ode mě přebírají klíčky od auta, tak než do něj sednou, tak se podívají jestli mám kameru sundanou a popřípadě mě požádají, abych jí sundal dřív než vjedou dovnitř. Nikdy se mi nestalo, že by mě kvůli ní vyhodili. Ale ono to asi bude hodně o lidech.
@Maxmilian_Von_Mondeo Tak samozřejmě, že kamera dovnitř nesmí, protože jinak: www.youtube.com/watch?…
😊
😊
Za svůj život jsem na STK byl asi 10x s několika auty. A za tu dobu jsem ani jedno neměl vážnou nebo nebezpečnou závadu. A není to žádná raketová věda, nejsou potřeba žádné úplatky, příprava apod. Stačí dodržovat dvě věci
1) pravidelně jezdit na servisní prohlídky
2) nemontovat na auto nic, co tam nepatří
1) pravidelně jezdit na servisní prohlídky
2) nemontovat na auto nic, co tam nepatří
@johny555
Nesouhlasím.
Dodržení obou dvou podmínek stačit nemusí. Osobně mě vyhodili z TK kvůli chybějícím zadním sedadlům a to i přes písemné vyjádření MD, že fyzickou přítomnost sedadel kontrolovat nemusí, jen kotvící prvky a pásy.
Stejný den, stejná STK, jiný člověk s tím (logicky) proglém neměl.
Takže pokud člověk narazí na lofase, který z nějakého důvodu sezná že by měl někoho vyčutnout, tak Vás klidně vyčutne za prkotinu.
A taky jezdím na TK soukromě a bez úplatků.
Nesouhlasím.
Dodržení obou dvou podmínek stačit nemusí. Osobně mě vyhodili z TK kvůli chybějícím zadním sedadlům a to i přes písemné vyjádření MD, že fyzickou přítomnost sedadel kontrolovat nemusí, jen kotvící prvky a pásy.
Stejný den, stejná STK, jiný člověk s tím (logicky) proglém neměl.
Takže pokud člověk narazí na lofase, který z nějakého důvodu sezná že by měl někoho vyčutnout, tak Vás klidně vyčutne za prkotinu.
A taky jezdím na TK soukromě a bez úplatků.