Novinky
Čmoudi na českých silnicích jsou velký problém! Už skoro rok je odhaluje speciální inspekce
30 komentářů
Barry Lyndon
10
Laická představa, že problém jsou jen "vozidla se zjevnou zvýšenou kouřivostí" je nesmysl. Problém jsou i auta, která nijak viditelně nekouří, i ta mohou mít emise úplně mimo normu. Jenže to v Česku zatím vůbec neřešíme (STK na to nemá technologie a tato inspekce dle vyjádření pána hovořícího o "čmoudících autech" zřejmě taky ne), v Německu už ano, proto tam taky na STK neprojde daleko více aut i přes podstatně novější vozový park v podstatně lepším technickém stavu... 😊
xxc
0
@Barry Lyndon Presne tak a aj tie autá v norme sú do určitej miery škodlivé.
Barry Lyndon
0
@xxc Tak ty starý samozřejmě, limity byly úplně jinde a navíc snad je legální, že ani ty tehdejší limity se u ojetiny nemusí plnit na 100 %, ale je tam nějaká úleva (to si teď teda nejsem úplně jistej, jak je to konkrétně...)
dodo24
3
@Barry Lyndon tak aj neviem, mne smrdia len autá čo dymia na celú ulicu. A zároveň tieto autá je najjednoduchsie odstraniť z ciest. Malo sa to udiať už dávno.
Tak čmoudi jsou velký problém, skoro každý den přepínám na vnitřní okruh, většinou jde o staré střepy a hlavně spousta dodávek co někdo dojíždí do smrti. že se nestydí s něčím takovým jezdit...
@psel Pokud "skoro každý den přepínáš na vnitřní okruh", tak to jsi na tom ještě dobře. Já mám na vnitřní okruh přepnuto permanentně a jen když to okolnosti dovolí, tak to přepnu naopak 😃
@psel Vieš, že to nie je o hanbe, ale o peniazoch. Buď na to nemá, alebo skrátka do auta peniaze nechce dať a všetko ostatné mu je jedno. Keby volali na emisku a stk staré šroty podľa fotiek hrdzavých a dymiacich šrotov z ciest, boli by čoskoro zahltení a nezvládali by to. Čo občas vidím na cestách, je až zarážajúce, niekedy mám pocit, že to auto držia pohromade fakt už len tie ŠPZ...
@traveldrive není to o tom, že na to nemá, ale spíš to má u zadku a radši ty prachy prochlastá.
@traveldrive Kdyby na to neměl, tak si nekoupí Audi v ropě nebo VW Pasat v ropě. Dnešní zážitek. U staré kisny to třeba pochopím.
@thebearspook
Akurát že, to nie sú nové autá, a tie vyjazdené šroty po búračkách nestoja až taký majland... Inak by si za tie peniaze mohol kúpiť trebárs 70 kW trojvalec, ale Audina je iné liga, že... Čo keď to má 350 tis. km na krku a z výfuku ide dym jak z lokomotívy...
Akurát že, to nie sú nové autá, a tie vyjazdené šroty po búračkách nestoja až taký majland... Inak by si za tie peniaze mohol kúpiť trebárs 70 kW trojvalec, ale Audina je iné liga, že... Čo keď to má 350 tis. km na krku a z výfuku ide dym jak z lokomotívy...
Co to zas redakce jede?
Nekritická chvala STK uz v tretim clanku za vikend.
Nekritická chvala STK uz v tretim clanku za vikend.
Miloslav Loutchan
Příspěvek podléhá schvalování.
Tohle má řešit STK. Mají kamery, fotky, záznamy, napojení na server ministerstva, daný čas na prohlídku, ..... . A stále se uplácí. Proč?
Čoudící auta jsou už dnes marginální problém. Těch kouřivých pleček už jezdí minimálně. Tady spíš se bude jednat o snahu o potvrzení nepostradatelností nové buzerační složky zvané INSID. To co má správně dělat dopravka a taky stanice měření emisí, dělají další lidi, které živíme z našich daní, zbytečně. Státní aparát má ubývat a ne aby vznikaly další duplicitní složky na buzeraci lidí.
@lug70 promiň ale nemáš pravdu. Jak je to starý tak to čoudí
@psel promiň, ale tys mně nepochopil. Já upozorňuji na jinou věc, že tu vznikla další zbytečná složka státu, placená z našich daní, která supluje práci další státní složky dopravní policie i soukromých stanic pro měření emisí. Z našich daní platíme dalších 80 lidí, za něco, co mají v popisu práce už jiní. A zbyteční státní zaměstnanci mají tendenci potvrzovat svou nepostradatelnost, takže často vymýšlejí neexistující problémy, na jejichž základě ztrpčují obyčejným lidem život. Je to jako s byrokracií. Ta složka by se měla zrušit, protože jinak bude brzy boptnat o nové pohodlné fleky, pro kamarádíčky či rodinné příslušníky a bude v ní bujet korupce. Stát má štíhlet a ne bobtnat.
Je to teda slabota, já ujedu denně 100-200km a každý den můžu dát soupis SPZ asi na A5, které od pohledu z dálky neprojdou STk ani náhodou. A pak je samozřejmě velmi silná skupina aut, na kterých to vidět není, ale neprojdou také.
Aby to mělo opravdu smysl, tak by měli vyřadit z provozu za celou republiku tak 50 za den. A nebylo by to nijak těžké.
Aby to mělo opravdu smysl, tak by měli vyřadit z provozu za celou republiku tak 50 za den. A nebylo by to nijak těžké.
Jestli by nebylo " výchovnější" ty majitele čmoudů přivázat na chvíli k výfuku jejich šrotu aby si vychutnali to,co dopřávají ostatním..
Na individuální mobilitu má právo každý, ovšem za splnění daných podmínek. Co je na tom složitého? Možná to vysvětlit těm, kdo podvádějí na STK a emisích.
Jádro pudla je v ekonomické síle obyvatelstva. Když lidí málo vydělávají, tak na novější auto nemají a věřím, že by si ho rádi koupili.
Ostatne marketingová masirka směřuje k tomu, že nové auto každé 4 roky.
Kdo má veterána, protože ho chce, tak to je jiny příběh a jsou to malá čísla z celku. Navíc veterán bývá opecovávaný tedy v dobrém technickém stavu.
Jsou v Evropě bohaté země jako Lucembursko, Švýcarsko, Belgie...nevím zda tam mají cmoudici auta. Nejezdím tam.
Zato v ČR jsem viděl v poslední době šedě cmoudici dodávky (nafta) stejně jako "zavodaka" s BMW. To spalují naftu a olej?
Ostatne marketingová masirka směřuje k tomu, že nové auto každé 4 roky.
Kdo má veterána, protože ho chce, tak to je jiny příběh a jsou to malá čísla z celku. Navíc veterán bývá opecovávaný tedy v dobrém technickém stavu.
Jsou v Evropě bohaté země jako Lucembursko, Švýcarsko, Belgie...nevím zda tam mají cmoudici auta. Nejezdím tam.
Zato v ČR jsem viděl v poslední době šedě cmoudici dodávky (nafta) stejně jako "zavodaka" s BMW. To spalují naftu a olej?
@Jenik3
Pokiaľ si človek zvoli nacionálne auto a dopraje mu aspoň základnú údržbu, tak STK nie je problém ani keď auto zostarne. 20 ročné MPI motory spravidla nemajú problém s EK. Dnes už je obmedzený výber nových aut s nepriamym vstrekom. Ale ľudia sa hnali za nafťákmi a turbo benzínmi aj v čase keď sa ešte dali kúpiť jednoduché motory.
A nie je to len o peniazoch ako píšeš. U nás je auto často vec statusu. Stále je tu veľká skupina ľudí čo si radšej kúpi prémiovú jazdenku ako nové základné auto. Aj vo svojom okolí mám ľudí čo si radšej kúpia 7 ročne BMW ako novú Kiu. Potom na to obuje najlacnejšie gumy, často z druhej ruky a nedokáže pochopiť, že kvalitné gumy sú pre zastavenie dôležitejšie ako samotné brzdy.
Pokiaľ si človek zvoli nacionálne auto a dopraje mu aspoň základnú údržbu, tak STK nie je problém ani keď auto zostarne. 20 ročné MPI motory spravidla nemajú problém s EK. Dnes už je obmedzený výber nových aut s nepriamym vstrekom. Ale ľudia sa hnali za nafťákmi a turbo benzínmi aj v čase keď sa ešte dali kúpiť jednoduché motory.
A nie je to len o peniazoch ako píšeš. U nás je auto často vec statusu. Stále je tu veľká skupina ľudí čo si radšej kúpi prémiovú jazdenku ako nové základné auto. Aj vo svojom okolí mám ľudí čo si radšej kúpia 7 ročne BMW ako novú Kiu. Potom na to obuje najlacnejšie gumy, často z druhej ruky a nedokáže pochopiť, že kvalitné gumy sú pre zastavenie dôležitejšie ako samotné brzdy.
Sobci. A vůbec jim to není blbý s tím jezdit. Na takové fungují jenom pokuty a zabavování aut, protože jim nedochází, jak se chovají.