Novinky
“ Co na nový směr divize AMG říkáte vy? Má šanci uspět, nebo se z něj stane podobný propadák” - za mě propadák, není to hezké a ani zajímavé… Spíš takový zoufalý pokus jak zaujmout lidi, co chtějí takové GéTéčko. Jenže ti chtějí opravdové V8 a ne fejk 😉
@ericn
“Co na nový směr AMG? Za mě jasný propadák. Nehezké, nezajímavé, prostě zoufalý pokus zaujmout lidi, co stejně chtějí jen GT a V8.“
Ano, přesně ten typ hluboké analýzy, která by se dala shrnout do věty… nelíbí se mi to, takže je to špatně.
A teď realita, nepiš sem svoje tradiční bullshity. Je to pořád stejná recyklace dojmů, nostalgie a internetového kňourání, které se tváří jako názor, ale je to jen tvůj emoční výfuk.
“Co na nový směr AMG? Za mě jasný propadák. Nehezké, nezajímavé, prostě zoufalý pokus zaujmout lidi, co stejně chtějí jen GT a V8.“
Ano, přesně ten typ hluboké analýzy, která by se dala shrnout do věty… nelíbí se mi to, takže je to špatně.
A teď realita, nepiš sem svoje tradiční bullshity. Je to pořád stejná recyklace dojmů, nostalgie a internetového kňourání, které se tváří jako názor, ale je to jen tvůj emoční výfuk.
Falešné kupé s falešným řazením a falešným projevem spalovacího motoru. Tenhle svět je nemocný.
Rozmýšľam, kde súdruhovia robia chybu, že ani tie elektromotory s instant výkonom nedokážu auto rozpohybovať rýchlejšie ako napríklad Bugatti Chiron.
Snad jediná věc, co se mi na tom autě líbí, je tvar baterie. Proč bych měl chtít tuhle šaškárnu místo Porsche Taycan? 😊
@Barry Lyndon Taycan není alternativa k AMG GT EV. Je to jiný jazyk, a problém nastává ve chvíli, kdy ho někdo začne překládat doslova.
Stator rotor. 139 let stary koncept..
Bylo by zajimave, kdyby ty elektromotry adoptovalo Miele do pracek a susicek.
Bylo by zajimave, kdyby ty elektromotry adoptovalo Miele do pracek a susicek.
@Eidam1984
Ano, to by bylo skutečně převratné. Konečně by se lidstvo dozvědělo, že elektrický motor umí pohánět i něco jiného než auto, třeba buben pračky. Možná příště navrhnete, aby Miele adoptovalo i kolo, aby se nám ten technologický šok ještě prohloubil, čedare.
Ano, to by bylo skutečně převratné. Konečně by se lidstvo dozvědělo, že elektrický motor umí pohánět i něco jiného než auto, třeba buben pračky. Možná příště navrhnete, aby Miele adoptovalo i kolo, aby se nám ten technologický šok ještě prohloubil, čedare.
Dokonalé auto?
Dokonalé elektroauto. Otázka zda splní požadavky budoucích majitelů AMG. S AMG si já pojím brutální zvuk (BEV nemá) a vůni benzínu.
Oproti spalovací přibralo jen půl tuny.
Dokonalé elektroauto. Otázka zda splní požadavky budoucích majitelů AMG. S AMG si já pojím brutální zvuk (BEV nemá) a vůni benzínu.
Oproti spalovací přibralo jen půl tuny.
citace - Motory s tzv. axiálním magnetickým tokem poskytují ve srovnání s konvenčním řešením vyšší trvalý výkon i točivý moment...
Chtělo by to doplnit jestli na ten vyšší výkon spotřebují i více energie. Pokud ano, není to kromě kompaktnějších rozměrů nic tak převratného. Pokud ne, máme konečně to perpetuum mobile.
Trochu divně vypadá i obrázek v galerii AXIAL FLUX MOTOR, který říká že axiální hustota výkonu se zvýšila třikrát, ale hustota momentu jen dvakrát. Protože parametry motorů v tabulce tomu myslím moc neodpovídají.
Chtělo by to doplnit jestli na ten vyšší výkon spotřebují i více energie. Pokud ano, není to kromě kompaktnějších rozměrů nic tak převratného. Pokud ne, máme konečně to perpetuum mobile.
Trochu divně vypadá i obrázek v galerii AXIAL FLUX MOTOR, který říká že axiální hustota výkonu se zvýšila třikrát, ale hustota momentu jen dvakrát. Protože parametry motorů v tabulce tomu myslím moc neodpovídají.
@Othello No nevím, ale dvakrát až třikrát menší rozměry (hmotnost) mi teda jako docela převratné připadají 😊
@Barry Lyndon
To ano ale v článku je v prvé řadě řeč o vyšším výkonu a krouťáku, což z té konstrukce nijak implicitně nevyplývá. Není přece problém deklarované nebo i vyšší parametry získat i z klasického synchronního motoru
A je zmíněna malá šířka motoru ale už se nemluví o jeho větším průměru. O hmotnosti pak není ani slovo a ta souhlasím s tebou že bude přínos
Prostě tyhle prezentace by měly být vyvážené a nevychvalovat jednostranně jen něco a ještě poněkud nelogicky
To ano ale v článku je v prvé řadě řeč o vyšším výkonu a krouťáku, což z té konstrukce nijak implicitně nevyplývá. Není přece problém deklarované nebo i vyšší parametry získat i z klasického synchronního motoru
A je zmíněna malá šířka motoru ale už se nemluví o jeho větším průměru. O hmotnosti pak není ani slovo a ta souhlasím s tebou že bude přínos
Prostě tyhle prezentace by měly být vyvážené a nevychvalovat jednostranně jen něco a ještě poněkud nelogicky
Pekná kópia Porsche. Bál som sa, že nebudú fejkové výfuky, ale našťastie je tam aspoň ich náznak.
Jsem jediný komu to auto, zvláště v té zelené, připomíná ropuchu?
@vencelín jj rozšlápnutou 😉
@ericn
Pravda, to auto je trochu přicáplé 😊.
To by se o vzhledu klasických Mercedesů z 90. let říci nedalo. Jak tu psal někdo jiný, že mu zadní partie připomíná varnou desku 😁, je taktéž zajímavé přirovnání.
Pravda, to auto je trochu přicáplé 😊.
To by se o vzhledu klasických Mercedesů z 90. let říci nedalo. Jak tu psal někdo jiný, že mu zadní partie připomíná varnou desku 😁, je taktéž zajímavé přirovnání.
Technicky na výši, zevnitř pěkný, zvenku ekelhaft.
A nemůžu si pomoct, ale ten zadek mi ze všeho nejvíc připomíná sklokeramickou varnou desku.
A nemůžu si pomoct, ale ten zadek mi ze všeho nejvíc připomíná sklokeramickou varnou desku.
Man Ký
Z potenciálních kupců se nevyjádřil ještě Arese. Nevíte co s ním je? Abychom mu neposílali důchod zbytečně - na ten trik se zastláním do betle se stejně přijde…
Arese
Vas na tom jeste neco prekvapuje?
Vzdyt jen "bozsky" Ma*** ma pravo se vyjadrovat. A vyjimka jest dana jeho pochlebovacum.
Ten ostatni "povl" ma za povinnost drzet tlamy a k nicemu se nevyjadrovat......
Vas na tom jeste neco prekvapuje?
Vzdyt jen "bozsky" Ma*** ma pravo se vyjadrovat. A vyjimka jest dana jeho pochlebovacum.
Ten ostatni "povl" ma za povinnost drzet tlamy a k nicemu se nevyjadrovat......
Man Ký
@vencelín každý jak se cítí vencelíne. i když někdy je lépe mlčet, než pronášet moudra typu, že 20% splnění předpokladů prodejů je vlastně úspěch😊
Man Ký
Okopávej kotníky to je tvoje úloha
Sloužit a poslouchat
Osel není kůň
😊
Sloužit a poslouchat
Osel není kůň
😊
A právě teď se to pod článkem děje s neomylnou pravidelností přírodního zákona.
Objeví se on. Vždy.
Hrdý majitel Passatu 2.0 TDI Variant, ročník, kdy se věřilo, že Pumpe-Düse je vrchol civilizace. Muž, který ví, že svět se pokazil ve chvíli, kdy přišla elektronika, a od té doby je vše jen horší. S jistotou oznámí, že to nikdo nechce, nikdo to nekoupí a že němečtí inženýři ztratili kontakt s realitou.
Je to postava moderního folklóru. Člověk, který za vrchol techniky považuje lehké zachvění karoserie a zvuk turba jako unaveného spotřebiče, a přesto soudí průmysl v řádu miliard a technologických skoků.
V laboratořích AMG mezitím nikdo nepropadá skepsi. Jen se ladí další detail, imitace převodu, algoritmus, který má připomenout něco, co už neexistuje. Čím dokonalejší technika, tím víc musí předstírat minulost, aby nepůsobila cize.
Je to doba přechodu. Jedni chtějí klid, druzí hluk spalování a třetí s vážnou tváří komentují, že už to není ono, ideálně z auta, které už také není ono.
A Apoštol? Ten zůstává jistotou. Nikoli v technice, ale v diskusi. V realitě hledá místo k zaparkování, v debatě už dávno vyhrál budoucnost – alespoň v té, kde se vítězí komentářem. A možná právě proto je tak oblíbený: protože nikdy neprohrává tam, kde se nic nemusí dokazovat, jen tvrdit s jistotou, která nic nestojí a přesto má vždy poslední slovo.
Blahoslavení duchom chudobní...
Blahoslavení duchom chudobní… ty už jsi evidentně dosáhl svatosti 👍
Druhá strana řeky je v diskusi obvykle jen jiný způsob, jak říct, že už není co dodat.