Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Znovuzrozená značka Itala nabídne čínské crossovery. S technikou má pomoci inženýr od Ferrari

8 komentářů

traveldrive
Niečo ako DR?
Tak je už teraz jasné, že to bude prepadák a dlho na trhu nevydrží.
Jedine že by tie čínske šroty začínali na sumách okolo 10000,-€...
dodo24
@traveldrive v taliansku jazdí velké množstvo áut DR, tak by som s tymi vyjadreniami počkal...
sarusian
@traveldrive sympaticke je, ze DR ponuka aj LPG pohon - nemusis ist do elektriky
Ja Prvni 123
Uplne spatne... to by mela Italie zarazit.

Kdyz si dokazala vynutit prejmenovani Milana na Juniora, tak by to mohli zvladnout.
traveldrive
@Ja Prvni 123
Pletieš hrušky s kolečkami. Názov modelu a značka sú dve úplne odlišné veci. Neurobia s tým nič. Podobne ako s MG...
Ja Prvni 123
@traveldrive MG bylo britske.
A Britanie na to bohuzel neni tak citliva...
traveldrive
@Ja Prvni 123 To bude asi vcelku irelevantné, vlastníctvo značky a prislúchajúce práva sú z celkom iného súdka...
jinrys
Pokuta byla 150 milionů Kč, nikoliv miliard. Větu "Nikoliv nepodobně mateřskému DR, které také prodává čínská auta a vydává je za italská (za což mimochodem dostalo v roce 2024 pokutu 6 miliard eur, tedy asi 145,9 miliardy korun), budou nové italy přebrakovanými crossovery čínské značky GAC" vyvrací hned následující odkaz.

Pro srovnání, 150 miliard Kč by byla téměř čtvrtina pokut pro VW za Dieselgate (pokuty činily 33 miliard USD).