Novinky
Tohle je přesně ten typ lidí, co před pár lety mleli ovna o pokroku, zatímco lezli automobilkám do rdele pokaždé, když zmizelo další normální tlačítko. Každý, kdo nechtěl nastavovat topení přes tablet jak blbec v samoobslužné pokladně, byl najednou zastaralej.
A teď? Najednou všichni tleskají návratu tlačítek a tváří se, že to tak chtěli od začátku. Neskutečný. Sebevědomí úplně stejný, jen paměť jak zlatá rybička po lobotomii, Richarde.
A teď? Najednou všichni tleskají návratu tlačítek a tváří se, že to tak chtěli od začátku. Neskutečný. Sebevědomí úplně stejný, jen paměť jak zlatá rybička po lobotomii, Richarde.
@Lenka Čížková Překvapuješ. Ano je to jak píšeš.
@ryccardo No výborně. Hlavně že jsi v tom poznal svůj vlastní portrét.
@Lenka Čížková Tak to se ovšem pleteš. Já byl jeden z velkých kritiků nahrazování tlačítek a umisťování běžných ovládacích prvků do menu infotainmentu. Za to jsem si od lidí jako napr. Mikesus vysloužil posměšky o startovací klice. Takže tvůj příspěvek s mizernou pamětí by měl směřovat třeba zrovna k němu. Já chci manuální ovládací prvky, který najdu i potmě. Ne se hrabat někde po displeji nebo se pokoušet dorozumět se gesty nebo hlasovým ovládáním.
@ryccardo Nic si z toho nedělej. To já jsem tady zase od jehodnoho místního "odborníka" slýchával, jaký jsem blbec, když jsem tu upozorňoval, že strategie Fordu Europe je naprosto tragická a sebelikvidační... A jaký je v posledních letech vývoj jejich prodejů v Evropě? Katastrofální!
@Arese Taky dobrý příklad. Vtipný je, že když se ukáže, že si měl pravdu, tak ten dotyčný nemá koule a sebereflexi, aby přišel a řekl "jo měl si pravdu"
Teď ještě vrátit normální mechanické kliky a bude to skoro dokonalé.
@Jenda Kudera Ne tak docela. Ještě tomu chybí pořádný spalovací motor!
@Arese Verím tomu, že keby niekto spravil jednoduché auto, hoci Fabiu so štvorvalcom, či s turbom alebo bez, s obyčajným manuálom, ručkou, švihadlami, s pár tlačítkami, otáčkomerom a bez displeja s infoteinmentom, len by sa po nej zaprášilo. Ale aj tak by bolo dosť ľudí, ktorým by také auto nevyhovovalo. Doba ide dopredu a bazírovať vo všetkom na starých zvykoch nedáva zmysel vždy ani každému.
@ Hendly od kdy mi automaticka klimatizace pustí více tepla a větší proudění vzduchu třeba na okno když je zamrzlé třeba???? Sama od sebe?? Takže na to musíš sáhnout. Vidíš daleko doufám? Protože jsi hloupý jak daleko vidíš
@Sevca1 Měl jsem Fiata Tempru, rok 1994. Když mrzlo, po nastartování se klimatizace sama pustila na nějakou dobu na přední okno. Foukala na plno. Když usoudila, že je už dostatečně zahřáté, teprve se přepla do interiéru, kde naopak napřed topila nejvíc na nohy. Po ohřátí na nějakou teplotu se pak větrák postupně stahoval, aby to nedělalo zbytečný randál a teplo pustil do středových výdechů. Tím chci říct, že to prostě šlo. Další auto byl P406 a ten ač měl taky automatickou klimu, proti o osm let staršímu fiatu byla úplně hloupá.
@Stejsn Jo věřím ze jsou světle výjimky, když jsem měl Hondu tak ta pro jistotu dělala ze je mrtva vždy ze začátku. Pointa je v tom ze většina standardních automatyckych klimatizaci takhle fungovat neumí, proto jsou lepší ovladače ne ťukání do tabletu. Příklad v zimě více pod nulou začne více sněžit , začne se na stěračích a krajích skla držet snich. Macknes max ohřev na sklo, protože aut. Klima udržuje teplotu v autě sklo ji nezajímá . To je realita, Samozřejmě v lete nastavíš teplotu a vice se nezajímáš ale bohužel jsou situace kde musíš na něco sáhnout.Ale jsou tu lidé co daleko vidí a nesouhlasí. Muže přijít s argumenty něco o luxusní třídě třeba 🤔 Jenže ve střední to tak nefunguje tak jsou tlačítka ok
@Hendly ty fakt vidíš daleko ta hloupost je velká. Takže ty tvrdíš že automatická klima děla vše. Ne. Další příklad sednu do auta s botami od sněhu. Automatická klima to pozná a pustí mi více tepla a větší proud vzduchu na nohy. ???? Aby se to dříve vysušilo . Ja to tak dělám a spousta jiných.Ne musím zapnout cirkulaci směr dolu, no a na to je lepší tlačítko než matlat po obrazovce a výrobci to vyslyšeli a o to tu celou dobu jde, jen ty meleš nesmysly. Kdyby jsi mel koule tak to přiznáš ze jsi plácnul blbost i automatická klima potřebuje občas zasach od řidiče a proto jsou lepší tlačítka než patlat v tabletu a hledat směr foukaní dle me potřeby. Jenže co jsem psal? Že jsi vůl a ten nemá co? KOULE . To doufám že aspoň tohle víš.
@Hendly nepovídej fakt? To vím taky, bylo by blbe kdyby ne.co jsem psal?chci větší cirkulaci a primárně na nohy než dava automat, chci více cirkulace a primárně na okno, vždy musím do toho sahnout . Ano i takové požadavky mají řidiči. Tak už prosím tu nedělej ze sebe blbce, nebo to děláš schválně aby jsi měl svou pravdu? Jo tak ti ji přeju, proste lidi nastaví trplotu a uz na to celej rok nesáhnou
@Hendly ještě dodatek proč jsou teda u aotomaticke klimatizace ještě navíc ovladaci prvky na rychlost ventilace a směr proudění když to není dle tebe třeba. A automoblky se některé rozhodly vrátit se k mechanickému ovládání než matláni po tabletu. Někdo fandi tabletu někdo mechanickým prvkům a to je v pořádku dle chuti každého soudruha 😁Jen Hendly by to tam nedával vůbec on si bez toho vystačí, klima je automatická a dokáže vše sama
Racionalni 😂
IMHO. Nechci vic tlacitek. Chci aby auto fungovalo tak, abych na nic nemusel sahat. Kdyz musim menit teplotu tak je neco spatne.
No nastavujes treba na klimatizaci?
Ty nemas automatickou klimatizaci?
Tak to se ale vracime na zacatek:” Chci aby auto fungovalo tak, abych na nic nemusel sahat”.
Tedy to co popisujes.
Kdyz neco funguje poradne tak na to nepotrebujes sahat = nemusis mit tlačítko.
Neznam auto kde by na ovladani hlasitosti nebylo fyzické tlačítko.
Ovladat, klimatizaci atd je dnes uz vlastne jen prezitek. Automaticka klimatizace se plne stara o distribuci atd tak aby ti bylo příjemně. Kdyz na to musis sahat je to spatne udelane. Stjne tak tvuj prijlad se steraci. Svetla uz taky nezapinas atd. Tlacitek co opravdu potrebujes je minimum.