Novinky
Seat mam rad... a vzdy som ho mal rad ... z koncernu som mu vzdy fandil tak nejak najviac aj ked to popri skode a vw nikdy nemal lahke ... bol vzdy takou tou emocionalnejsou kvazi aj sportovejsie strihnutou alternativou koncernu popri vw a skode... a bola by skoda ze len preto ze prisli s cuprou tak by mal seat defakto skoncit... lebo aj ta cupra nema dnes uz nic iste a kludne sa moze za par rokov karta obratit a cupra uz bude takpovediac k nicomu a bude to prave stary dobry seat ktory zacne koncernu a aj zakaznikom o bezne auta chybat... tak ci onak seat ma stale co ponuknut... fl ibiza je snad najkrajsim malym autom sucasnosti ... leon takisto zreje ako vino ... a nakoniec mozno aj mne sa pritrafi to ze po skode a vw prejdem na seat ... nech uz to bude akokolvek ... seat je jednou z tych znaciek ktora by mi na trhu chybala ... a to napr ani ford fiat ci opel by mi zdaleka tak nechybali .... takze asi tak to je so seatom u mna... samozrejme kazdy to mame inak...
Ibizu po skonceni punta ci klasickeho pola mozeme dnes uz povazovat za jednu z top legiend B segmentu...
Ibizu po skonceni punta ci klasickeho pola mozeme dnes uz povazovat za jednu z top legiend B segmentu...
@3_diamanty -"popri Škodě"? Vždyť SEAT je v koncernu od roku 1986 a pokud je na tom blbě, jako že je, tak je to spíše chyba Seat, než kohokoliv jiného.
A pokud o Ibize tvrdíte, že je nej.. auto B segmetnu, tak dle mne je to přestárlé nic za drahé peníze a Cliu nové generace nesahá ani po kotníky.
A pokud o Ibize tvrdíte, že je nej.. auto B segmetnu, tak dle mne je to přestárlé nic za drahé peníze a Cliu nové generace nesahá ani po kotníky.
@3_diamanty
Potíž je v tom, že Seat má na západě velmi špatnou pověst. I když je to dnes technicky soudobý VW, tak vyjma jižních zemí o Seat nikdo nestojí. Za stejné peníze si radši koupí VW. A prodávat techniku VW s nižší marží a logem Seat nedává smysl...
Za mě zatímco Škoda dlouhodobě dělala skvělá rozhodnutí a věděla kam míří a co chce, tak Seat byl doslova protipólem. Jedno špatné rozhodnutí za druhým. Filozofie a identita značky neměla směr, neměla cíl, neměla koncepci. Přitom Seaty nebyly a nejsou o nic horší než VW nebo Škoda...
Ale když se řekne Škoda, každý hned ví co čekat, simply clever, praktické prostorné a pohodlné auto. Když se řekne Seat? Tak si vybavím jen Ibizu a pak pusto... Jak šlo "auto emiocion" dohromady s nabídkou založenou na MPV (Altea, Altea XL, Toledo, Alhambra)? Seat měl přitom podle mě největší potenciál, protože emoce a temperament byly věci, které v rámci koncernu VAG nikdo nenabízel a v podstatě nenabízí dodnes...
Potíž je v tom, že Seat má na západě velmi špatnou pověst. I když je to dnes technicky soudobý VW, tak vyjma jižních zemí o Seat nikdo nestojí. Za stejné peníze si radši koupí VW. A prodávat techniku VW s nižší marží a logem Seat nedává smysl...
Za mě zatímco Škoda dlouhodobě dělala skvělá rozhodnutí a věděla kam míří a co chce, tak Seat byl doslova protipólem. Jedno špatné rozhodnutí za druhým. Filozofie a identita značky neměla směr, neměla cíl, neměla koncepci. Přitom Seaty nebyly a nejsou o nic horší než VW nebo Škoda...
Ale když se řekne Škoda, každý hned ví co čekat, simply clever, praktické prostorné a pohodlné auto. Když se řekne Seat? Tak si vybavím jen Ibizu a pak pusto... Jak šlo "auto emiocion" dohromady s nabídkou založenou na MPV (Altea, Altea XL, Toledo, Alhambra)? Seat měl přitom podle mě největší potenciál, protože emoce a temperament byly věci, které v rámci koncernu VAG nikdo nenabízel a v podstatě nenabízí dodnes...
@3_diamanty Mám to stejně - v rodině jsem postupně měli celkem 3 modely - Toledo I. gen., Ibizu IV. gen. a nyní Leon III. gen. A vždy jsem byli velmi spokojeni! 😊
P.S. Design současného Leonu se mi líbí mnohem míň, než jeho předchůdce...
P.S. Design současného Leonu se mi líbí mnohem míň, než jeho předchůdce...
Seat a Lancia mi od začátku milenia přišly jako nejzbytečnější evropské značky.
@Stejsn To by som nepovedal. Skôr najzanedbanejšie. A trestuhodne. Seat by mohol byť skvelým producentom praktických, lacnejších áut, najväčší konkurent Dacie a čiastočne Stellantisu. Volkswagen už koľkokrát hľadal lowendovú značku do svojho portfólia, a pritom má v tomto smere takmer klenot rovno pod nosom. Lancia bývala synonymom sily, určitých športových vlastností a luxusu, v tomto prípade sa tiež Stellantisu divím, lebo nič takého v portfóliu nemá, iba ak Alfu, ktorá ale kráča iným smerom.
...jen Seat? Já myslím, že díky dokonale blbé EU tam směřuje celý VAG. Koneckonců, vrcholní představitelé už to i oficiálně připustili, že pokud tady v EU nebude dávat automotive smysl, tak to klidně prodají Číňanům...
Ty co "hrají na image"- VW, Audi taky s těmi to bude horší. Mezi prémií mají své "domorodé" ale stylovější konkurenty BMW a Mercedes, v mainstreamu je převálcuje cenou právě Škoda a časem Číňan, v levnějších variantách Renault/Dacia. 😊