Novinky
Že by se Mitsubo začalo probouzet? Místo pouze rebrandovaných Renaultů i vlastní vývoj? No jen škoda, jestli se to k nám nedostane... Pokud ale bude na pevnině s volantem na správné straně, tak nějaký šedivý dovoz určitě proběhne 😉
Man Ký
Truck-based" describes a vehicle built on a heavy body-on-frame chassis (similar to a pickup truck) rather than a unified unibody frame (like a standard car).
@Man Ký
oficiální definice us dot
"Light truck or light-duty truck is a US classification for trucks or truck-based vehicles with a gross vehicle weight rate (GVWR) up to 8,500 lbs and a payload capacity up to 4,000 lbs. This incudes vans, minivans, sport utility vehicles(SUVs), and pickup trucks."
Kde že vidíte, byť i sebemenší zmínku o rámu? Vidím jen kritérium max. celkové hmotnosti a případně max. užitečné hmotnosti. O rámu ani vidu ani slechu...........
"Light truck or light-duty truck is a US classification for trucks or truck-based vehicles with a gross vehicle weight rate (GVWR) up to 8,500 lbs and a payload capacity up to 4,000 lbs. This incudes vans, minivans, sport utility vehicles(SUVs), and pickup trucks."
Kde že vidíte, byť i sebemenší zmínku o rámu? Vidím jen kritérium max. celkové hmotnosti a případně max. užitečné hmotnosti. O rámu ani vidu ani slechu...........
Man Ký
Kl audi us😂😂😂
Man Ký
What it means “truck based”?
Being truck-based means a vehicle is built on a heavy-duty, traditional pickup truck frame (body-on-frame) rather than sharing the lighter, single-piece (unibody) chassis of a passenger car.
“Body on frame”.
A už se neptej, protože už ses propadnul na první stupeň a nekončí to🤣
Being truck-based means a vehicle is built on a heavy-duty, traditional pickup truck frame (body-on-frame) rather than sharing the lighter, single-piece (unibody) chassis of a passenger car.
“Body on frame”.
A už se neptej, protože už ses propadnul na první stupeň a nekončí to🤣
@Man Ký
Ke kořenům se vrátí až nebude příbuzný s rendlíkem! A bude mít opravdový motor!
Man Ký
@Ada je zase tady 3,2 čtyřválec byl opravdu neuvěřitelný traktor, tam by mohlo spojenectví s Renaultem jenom prospět.
Man Ký
Von to fakt nehraje 🤣🤣🤣🤣🤣
Tak já to napíšu česky
Fráze „truck based“ v automobilovém průmyslu znamená, že vozidlo je postaveno na klasickém rámovém podvozku (tzv. body-on-frame), který se běžně používá u nákladních automobilů nebo pick-upů.
Hlavní výhody konstrukce - vysoká odolnost. Zvládá extrémní zátěž v terénu.Tažná síla. Umožňuje tahat těžké přívěsy.Životnost. Rám je pevnější a lépe odolává kroucení.Kde se s tímto označením setkáte. Nejčastěji se tento termín používá pro velká SUV a off-roady (např. Toyota Land Cruiser, Ford Bronco nebo Jeep Wrangler). Tyto vozy vypadají jako rodinná auta, ale díky „truck-based“ konstrukci mají vynikající schopnosti v terénu a velkou kapacitu pro tahání nákladů, oproti běžným „osobním“ SUV postaveným na samonosné karoserii.
Tak já to napíšu česky
Fráze „truck based“ v automobilovém průmyslu znamená, že vozidlo je postaveno na klasickém rámovém podvozku (tzv. body-on-frame), který se běžně používá u nákladních automobilů nebo pick-upů.
Hlavní výhody konstrukce - vysoká odolnost. Zvládá extrémní zátěž v terénu.Tažná síla. Umožňuje tahat těžké přívěsy.Životnost. Rám je pevnější a lépe odolává kroucení.Kde se s tímto označením setkáte. Nejčastěji se tento termín používá pro velká SUV a off-roady (např. Toyota Land Cruiser, Ford Bronco nebo Jeep Wrangler). Tyto vozy vypadají jako rodinná auta, ale díky „truck-based“ konstrukci mají vynikající schopnosti v terénu a velkou kapacitu pro tahání nákladů, oproti běžným „osobním“ SUV postaveným na samonosné karoserii.
Man Ký
A to, co tady pořád dokola kopíruješ je, že legislativní skupiny lehké nákladní vozy zahrnuje pick-upy, SUV a další vozidla, které používají stejnou rámovou konstrukci (truck based) a mají určitou hmotnost.
Stejne jako v Česku je legislativní kategorie, ve které jsou mopedy a elektrokolobezky a elektrokola s dopomocí vyšší než 25 km/h. Což ovšem neznamená, že je elektrokolobezka moped.
Nebo ano?
A argument o tom, že když jsi byl v USA a jezdil kombikovým derivátem 🤣🤣🤣 v rodině a truck road znamenalo, že je to cesta pro železniční vagón🤣🤣🤣 nebo, že umělá inteligence “vyblila” - no něco mi říká že i když umělá, tak pořád inteligence.
Stejne jako v Česku je legislativní kategorie, ve které jsou mopedy a elektrokolobezky a elektrokola s dopomocí vyšší než 25 km/h. Což ovšem neznamená, že je elektrokolobezka moped.
Nebo ano?
A argument o tom, že když jsi byl v USA a jezdil kombikovým derivátem 🤣🤣🤣 v rodině a truck road znamenalo, že je to cesta pro železniční vagón🤣🤣🤣 nebo, že umělá inteligence “vyblila” - no něco mi říká že i když umělá, tak pořád inteligence.
Man Ký
I když původně diskuse byla o tom, že ačkoliv je Ford F-150 nejprodávanější “osobní vozidlo” v USA, je to pořád pracovní auto a když má někdo jako hlavní vozidlo v domácnosti dodávku, pořád je to nákladní vozidlo.
Konstrukce typu “von nemůže přiznat pravdu protože nemůže přiznat pravdu protože pravdu mám já” nebo ještě lépe “ostatní si myslí, takže je to pravda” na mě Hanzelíne nefungují. Nefungují ani argumenty typu “byl jsem v US a slonovi se říkalo pes a to dává smysl, protože je to kratší”🤣🤣🤣
Protože posledně jsi tvrdil, že obslužné komunikace v lese pro těžkou techniku v lese se jmenuji “truck roads”, ale i když by to název mohl napovídat, ve skutečnosti jsou pro SUV🙈 neco jako dřevařské cesty u nás, ty taky nejsou pro lakatoše nebo harvestory.
Konstrukce typu “von nemůže přiznat pravdu protože nemůže přiznat pravdu protože pravdu mám já” nebo ještě lépe “ostatní si myslí, takže je to pravda” na mě Hanzelíne nefungují. Nefungují ani argumenty typu “byl jsem v US a slonovi se říkalo pes a to dává smysl, protože je to kratší”🤣🤣🤣
Protože posledně jsi tvrdil, že obslužné komunikace v lese pro těžkou techniku v lese se jmenuji “truck roads”, ale i když by to název mohl napovídat, ve skutečnosti jsou pro SUV🙈 neco jako dřevařské cesty u nás, ty taky nejsou pro lakatoše nebo harvestory.
Klasicky Ma***. Kdyz je zahnan do kouta zacne zvatlat jeste vetsi hoveziny nez predtim.
Kdo tu tvrdi neco o slonovy, vy ulhana lamo?
Kdyz nechapete psany text, je treba vam jej zopakovat, snad jej nekdy pochopite.
Takze uznavate ze f150 je osobni vozidlo! Slava, alespon maly pokrok ve vasem uvazovani.
Kdo tu tvrdi neco o slonovy, vy ulhana lamo?
Kdyz nechapete psany text, je treba vam jej zopakovat, snad jej nekdy pochopite.
Takze uznavate ze f150 je osobni vozidlo! Slava, alespon maly pokrok ve vasem uvazovani.
Man Ký
@vencelín tomu se říká "hyperbola" neboli nadsázka. nadsadíš původní výrok tak, že po "nafouknutí" původního tvrzení je lépe viditelné, jak absurdní toto tvrzení bylo.
nebo tomu můžeš říkat klidně demagogie, ale to se používá v případě, že jde o úmyslné zreslení původního výroku. a to si myslím, není tento případ.
od tohoto okamžiku takové výroky bude označovat /*nadsázka/, aby to bylo snáze pochopitelné.
Superb kombi byl s přepážkou osobní automobil, nebo nákladní? že bys mi to konečně vysvětlil, proč byl Superb s přepážkou v kategorii N1, zatímco F-150 s trojnásobnou tažnou a nosnou schopností osobní?😊
nebo tomu můžeš říkat klidně demagogie, ale to se používá v případě, že jde o úmyslné zreslení původního výroku. a to si myslím, není tento případ.
od tohoto okamžiku takové výroky bude označovat /*nadsázka/, aby to bylo snáze pochopitelné.
Superb kombi byl s přepážkou osobní automobil, nebo nákladní? že bys mi to konečně vysvětlil, proč byl Superb s přepážkou v kategorii N1, zatímco F-150 s trojnásobnou tažnou a nosnou schopností osobní?😊
@Man Ký
Obecně s nadsázkou nemám vůbec problém. S čím mám problém je vaše nabubřelost, hulvátství, arogance, a ty vaše připitomnělé kydy, které do diskuzí setrvale hrnete.
Označovat výroky nadsázka nemusíte. Stačí pro začátek zkulturnit váš projev.
Obecně s nadsázkou nemám vůbec problém. S čím mám problém je vaše nabubřelost, hulvátství, arogance, a ty vaše připitomnělé kydy, které do diskuzí setrvale hrnete.
Označovat výroky nadsázka nemusíte. Stačí pro začátek zkulturnit váš projev.
Man Ký
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Man Ký
No,"hezky" jste se projevil. klasický Ma***. No, to je přesně o čem jsem psal.....
Takže si troufnu tvrdit, že titul o nejsprostšího, nejhulvátějšího a nejarogantnějšího diskutujícího máte s přehledem v kapse.....
Nyní jste dokázel zcela nevyvratitelně že Vás učit slušnému chování je nemožné.....
No,"hezky" jste se projevil. klasický Ma***. No, to je přesně o čem jsem psal.....
Takže si troufnu tvrdit, že titul o nejsprostšího, nejhulvátějšího a nejarogantnějšího diskutujícího máte s přehledem v kapse.....
Nyní jste dokázel zcela nevyvratitelně že Vás učit slušnému chování je nemožné.....
Man Ký
@vencelín k věci, k věci, k věci...
Red herring je anglický idiom, který v přeneseném významu označuje falešnou stopu, odvádění pozornosti nebo zbytečný detail, jehož účelem je zmást diváka, čtenáře nebo oponenta a odvést ho od podstaty problému či skutečného řešení.
Argumentace a diskuse: Jde o častý argumentační klam, kdy se řečník snaží vyhnout nepříjemné otázce tím, že téma stočí jinam, často pomocí emotivního, ale irelevantního tvrzení.
Red herring je anglický idiom, který v přeneseném významu označuje falešnou stopu, odvádění pozornosti nebo zbytečný detail, jehož účelem je zmást diváka, čtenáře nebo oponenta a odvést ho od podstaty problému či skutečného řešení.
Argumentace a diskuse: Jde o častý argumentační klam, kdy se řečník snaží vyhnout nepříjemné otázce tím, že téma stočí jinam, často pomocí emotivního, ale irelevantního tvrzení.
Man Ký
A Vencelín?
Jednak "truck" je foneticky kratší než "es jů vý" a jednak použití výrazu "truck" pramení i z historie, kde tyto vozy měly svůj základ v picupech.
Ne, nepramení z historie, off-road typu Pajero má pořád rámovou konstrukci.
“truck based” - ani slovo o rámu🤣
Kde to vidíte?🤣🤣🤣🤣🤣
A Vencelín?
Jednak "truck" je foneticky kratší než "es jů vý" a jednak použití výrazu "truck" pramení i z historie, kde tyto vozy měly svůj základ v picupech.
Ne, nepramení z historie, off-road typu Pajero má pořád rámovou konstrukci.
“truck based” - ani slovo o rámu🤣
Kde to vidíte?🤣🤣🤣🤣🤣
@Man Ký
No, to je klasický příklad vašich kydů.
Truck based NEZNAMENÁ, že auto musí mít rám, neb existují i pickupy se samonosnou karoserií.
Dále jsem jen nastínil proč se suv nazývají truck. Nic více nic méně. No a co vy? Začnete frflat nesmysly.....
Pajero není jediné kde se stále používá žebřinový rám....
No, to je klasický příklad vašich kydů.
Truck based NEZNAMENÁ, že auto musí mít rám, neb existují i pickupy se samonosnou karoserií.
Dále jsem jen nastínil proč se suv nazývají truck. Nic více nic méně. No a co vy? Začnete frflat nesmysly.....
Pajero není jediné kde se stále používá žebřinový rám....
Man Ký
@Man Ký
Hlupák říká že druhý je údajně hlupák. No to to góool!
No, takže souhlasíte, že truck jsou osobní vozidla do kterých patří suv, offroady, pickup?
Hlupák říká že druhý je údajně hlupák. No to to góool!
No, takže souhlasíte, že truck jsou osobní vozidla do kterých patří suv, offroady, pickup?
Man Ký
@vencelín jaké máš vzdělání vencelíne? odkud pramení tvoje neschopnost osvojit si pravopis? smí se na to ptát, nebo je to zase dehonestace? a proč zase odvádíš pozornost od původního významu "truck based" a "light truck"? a proč už nemluvíš o tom, že "truck roads" přece vůbec neznamená, že jsou určeny pro těžkou nákladní techniku? proč už děláš, že tyhle témata neexistují? protože jsem ti je vyvrátil?
@Man Ký
Co je vám do mého vzdělání kgbáku? Mé vzdělání je evidentně o poznání vyšší než vaše, dle toho ubohého projevu jenž tu předvádíte.
proč furt ze sebe děláte takové pako?
Tak si vemte Peterbilt a jděte se na ty truck trails v odkaze s ním projet, když jste tak chytrý jako Radio jerevan a pak se tuna pochlubte s jakou pokutičkou jste odjel.......
Čim odvádím pozornost?
Tím že tvrdím, že do osobních trucků patří suv, pickupy a offroady? To je tedy velmi, velmi zajímavá odcházení od tématu.
Vy nemáte argumenty tak se hadicovitě kroutíte, to je celé.
Co je vám do mého vzdělání kgbáku? Mé vzdělání je evidentně o poznání vyšší než vaše, dle toho ubohého projevu jenž tu předvádíte.
proč furt ze sebe děláte takové pako?
Tak si vemte Peterbilt a jděte se na ty truck trails v odkaze s ním projet, když jste tak chytrý jako Radio jerevan a pak se tuna pochlubte s jakou pokutičkou jste odjel.......
Čim odvádím pozornost?
Tím že tvrdím, že do osobních trucků patří suv, pickupy a offroady? To je tedy velmi, velmi zajímavá odcházení od tématu.
Vy nemáte argumenty tak se hadicovitě kroutíte, to je celé.
A Ma*** si stale vymysli ram.
Truck NENI poddmminen ramem!
Trucky jssou jak ramive tak i se samonosnou karoserii!
Truck NENI poddmminen ramem!
Trucky jssou jak ramive tak i se samonosnou karoserii!
Man Ký
@vencelín které trucky jsou i se samonosnou karosérií? co kdybys už konečně místo kouřových clov použil argument? tedy které "trucky" jsou se samonosnou karosérií? a jakou mají asi nosnost?
@Man Ký
Které trucky jsou se samonosnou karoserií?
Však výčet vozidel která se označují jako trucks jsem tu psal opakovaně. najděte si jej, "chytrolíne".
Nosnost mají do 4000 lbs, celkovou hmotnost do 8500 lbs. To vše už jsem vám psal milionkrát a nic, nic nic. Zabedněnej jste ještě více než samotné bednění......
Které trucky jsou se samonosnou karoserií?
Však výčet vozidel která se označují jako trucks jsem tu psal opakovaně. najděte si jej, "chytrolíne".
Nosnost mají do 4000 lbs, celkovou hmotnost do 8500 lbs. To vše už jsem vám psal milionkrát a nic, nic nic. Zabedněnej jste ještě více než samotné bednění......
Man Ký
Další únik. Nevyšlo jich padesát, zkusíme 51ní. Všechny předchozí pokusy zameteme pod koberec a zkusíme novou kličku.
Poté, co jsem po třech dnech vyvracení termínu “truck based” přišel s vysvětlením - ono je to vlastně logické, protože to z pick-upu vychází 🤣🤣🤣🤣🤣
Venceline jsi moje oblíbené zpestření auto.cz👍
Poté, co jsem po třech dnech vyvracení termínu “truck based” přišel s vysvětlením - ono je to vlastně logické, protože to z pick-upu vychází 🤣🤣🤣🤣🤣
Venceline jsi moje oblíbené zpestření auto.cz👍
@Man Ký
Víte čím to je.
je to tím, že pravda je na mé straně, tím to je. Ničím jiným. Blbostem neustupuji.
Takže jako trucky jsou označovány osobní vozidla jako suv, offroad, pick up s gvwr 8500 lbs.
Víte čím to je.
je to tím, že pravda je na mé straně, tím to je. Ničím jiným. Blbostem neustupuji.
Takže jako trucky jsou označovány osobní vozidla jako suv, offroad, pick up s gvwr 8500 lbs.
Man Ký
@Man Ký
Nabubřelost, arogance hultvátství, v tom všem excelujete. Bohužel tím výčet v čem excelujete končí...
Můžete být na sebe náležitě "hrdý"
Nabubřelost, arogance hultvátství, v tom všem excelujete. Bohužel tím výčet v čem excelujete končí...
Můžete být na sebe náležitě "hrdý"
Man Ký
@vencelín k věci Vencelíne k věci. "falešná stopa" nikam nevede.
opravdu je význam slova "Light truck or light-duty truck is a US classification" prostě "truck"? není to trochu zjednodušující? nebo nevidíš rozdíl mezi těmi slovy?
opravdu je význam slova "Light truck or light-duty truck is a US classification" prostě "truck"? není to trochu zjednodušující? nebo nevidíš rozdíl mezi těmi slovy?
@Man Ký
Takže vy vždycky říkáte stupně celsia, když odečítáte teplotu? Nepředpokládám........
Light truck či light duty truck je furt truck, nebo je to nějaká vesmírná lod?
I malému děcku je jasné, že když se hovoří například o Suburbanu jako truck, že řeč není o heavy duty truck, že..... Jen vy asi máte obsah hlavy někde na výletě tak vám to e😜licitně jasné není. Pak se nedivte že je s vámi obtížné pořízení.
Takže vy vždycky říkáte stupně celsia, když odečítáte teplotu? Nepředpokládám........
Light truck či light duty truck je furt truck, nebo je to nějaká vesmírná lod?
I malému děcku je jasné, že když se hovoří například o Suburbanu jako truck, že řeč není o heavy duty truck, že..... Jen vy asi máte obsah hlavy někde na výletě tak vám to e😜licitně jasné není. Pak se nedivte že je s vámi obtížné pořízení.
Man Ký
Učňák učenec 😂😂😂
Šup zpátky do chaloupky
Šup zpátky do chaloupky
M, fajn ze se bavite nad svym vlastnim primitivismem...... To uz chce notnou davku odvahy.....
Ostatnim to pride akorat k breku, ale kdyz vas bavi ventilovat si mindraky a byt tim u ustatnich za absolutniho primitiva, je to vase rozhodnuti.
Ostatnim to pride akorat k breku, ale kdyz vas bavi ventilovat si mindraky a byt tim u ustatnich za absolutniho primitiva, je to vase rozhodnuti.
Man Ký
@vencelín k věci, k věci, k věci. falešná stopa, odvádění pozorosti, dva dny mě urážíš jako lháře, že to máme v rodině, natvrdlíka, nezareagoval jsem ani jednou, pořád jsem jen argumentoval. je to k dohledání v té původní diskusi. pořád dokola jsem byl slušný a poslouchal urážky o babišově bratrovi apod. a reagoval jen dalšími a dalšími argumenty, na které jsi nebyl schopen odpovědět. po dvou dnech už jsem se neudržel a najednou jsem hulvát já a ty jsi slušný člověk😊
@Man Ký
Já vás neurážím, to bych si nikdy nedovolil. Jmenuji věci tak jak jsou.
Když lžete jsem nucen vás označit za lháře, tak jednoduché to je. Přestante lhát a já vás nebudu označovat za lháře.
Nesmysly co s tématem nesouvisí sem věčně taháte vy.
když budete lhát, budu vás označovat, za lháře, když se budete chovat jako křupan, budu vás označovat za burana, když budete vulgární, budu vás označovat za hulváta. To jak vas budu označovat je jen ve vašich rukou, nikoliv v mojich.
Vy evidentně si moc pamatovat nechcete, neboť by jste zjistil, že vulgarity a dehonestaci vytahujete vždy první vy.
A vy jste byl schopen odpoědět na otázku k tématu, zda tramvaj má nákladáky či nikoliv? Nebyl, tak běžte k čertu lháři prolhaný.
Já vás neurážím, to bych si nikdy nedovolil. Jmenuji věci tak jak jsou.
Když lžete jsem nucen vás označit za lháře, tak jednoduché to je. Přestante lhát a já vás nebudu označovat za lháře.
Nesmysly co s tématem nesouvisí sem věčně taháte vy.
když budete lhát, budu vás označovat, za lháře, když se budete chovat jako křupan, budu vás označovat za burana, když budete vulgární, budu vás označovat za hulváta. To jak vas budu označovat je jen ve vašich rukou, nikoliv v mojich.
Vy evidentně si moc pamatovat nechcete, neboť by jste zjistil, že vulgarity a dehonestaci vytahujete vždy první vy.
A vy jste byl schopen odpoědět na otázku k tématu, zda tramvaj má nákladáky či nikoliv? Nebyl, tak běžte k čertu lháři prolhaný.
Man Ký
Venceline tvoje kádrové posudky jsou mi zcela lhostejné. Všechny zdroje lžou a ty máš pravdu. A kdyz ne, tak máš stejně pravdu🤣
Ano jak jinak.....
Jen "velky" Ma*** ma "pravdu", ostatni "lzou" vcetne federalnich ministerstev.....
Definice lzi dle M
"Lzi budiz oznaceno vse co si me nehodi do kramu a co vyvraci me teze".
Definice pravdy dle M
"Pravdou jest oznaceno vse co vyplodim"
Jen "velky" Ma*** ma "pravdu", ostatni "lzou" vcetne federalnich ministerstev.....
Definice lzi dle M
"Lzi budiz oznaceno vse co si me nehodi do kramu a co vyvraci me teze".
Definice pravdy dle M
"Pravdou jest oznaceno vse co vyplodim"
Man Ký
@vencelín federální ministerstvo jasně píše, že daná kategorie jsou "trucks and trucks based", tedy nákladní vozidla a vozidla od nich odvozená, tj. s rámovou konstrukcí. stokrát jsem ti to doložil, jediné na co ses zmohl ty je napsat, že to není pravda.
AD HOC ZÁCHRANA - Mluvčí se drží svého tvrzení i přes zdrcující nával vyvracejících důkazů.
AD HOC ZÁCHRANA - Mluvčí se drží svého tvrzení i přes zdrcující nával vyvracejících důkazů.
@Man Ký
Ne! Tyto vozidla jsou osobní s celkovou hmotností do 8500 lbs, v přepočtu cca 3800 kg.
Tedy vy mě chcete říci, že Escalade je nákladák? Lexus GX také? Lincoln Navigator také a sposta dalších podobných vozidel? To nemyslíte snad vážně.......
V definici nic o rámu není! Už to konečně pochopte!
Ty vaše tvrzení, jsou vyfabulované kecy. Vím jak se vozidla v us pojmenovavají, tak si za tím stojím. Vy tu naproti tomu vaříte z vody a snažíte se předefinovat něco co jedávno definováno.
Ne! Tyto vozidla jsou osobní s celkovou hmotností do 8500 lbs, v přepočtu cca 3800 kg.
Tedy vy mě chcete říci, že Escalade je nákladák? Lexus GX také? Lincoln Navigator také a sposta dalších podobných vozidel? To nemyslíte snad vážně.......
V definici nic o rámu není! Už to konečně pochopte!
Ty vaše tvrzení, jsou vyfabulované kecy. Vím jak se vozidla v us pojmenovavají, tak si za tím stojím. Vy tu naproti tomu vaříte z vody a snažíte se předefinovat něco co jedávno definováno.
Man Ký
Od tvojich komplexu ti neumím pomoct. Opakuješ pořád dokola totéž, jestli neumíš svoje tvrzení doložit, potom je mi líto. Anglicky tě učit nebudu a česky taky ne.
Man Ký
Pravdu nemam já, pravda je dána a ja ti ji jen ukazuju. Jen dokládám svoje tvrzení, které mám díky své sectelosti.
Nic z toho jsem sám nevymyslel.
Nic z toho jsem sám nevymyslel.
Man Ký
A to je to nejpodstatnější - ja nejsem žádný génius - jen si to umím a hlavně chci ověřit. Abych to věděl pro příště.
Abych ze sebe nedělal osla, jak to někdo umí 👍
Abych ze sebe nedělal osla, jak to někdo umí 👍
Nu, na vetsiho a vulgarnejsiho moulu nez jste vy, clovek opravdu nenatrefi. To je nepopiratelny fakt.
Man Ký
@vencelín vydávání názoru za pravdu, odkazování se na "všichni ostatní si myslí" a "všichni říkají" a "všichni vás budou mít za hulváta".
důležité - názor "všech" mi je naprosto ukradený. názor "všech" je podstatný zejména pro osoby s chatrným sebevědomím, silný jedinec ví, že se nikdy nemůže zalíbit všem a ani se o to nesnaží.
důležité - názor "všech" mi je naprosto ukradený. názor "všech" je podstatný zejména pro osoby s chatrným sebevědomím, silný jedinec ví, že se nikdy nemůže zalíbit všem a ani se o to nesnaží.
Man Ký
To ti jenom tak přijde - protože k tobě nemám zábrany, nemáš respekt - všimni si, že se tak bavím opravdu max se 2-3 nejhloupějšíma tady. Takže to tak vypadá - ale ne, s většinou lidí se bavím normálně.
@Man Ký
Vulgární ignorant vyžaduje respekt. Dovolte abych se pousmál.
Vy jste vždy ten první co zde dezdůvodně utoční na ostatní diskutující. Nikdo jiný tu není tak ignorantní, povýšenecký a vulgární jako vy. Vás lze bez přehánění označit jako spodinu zdejších diskuzí.
To "normální" vystupování zde v diskuzích pravidelně predvádíte........
A prozradím vám sladké tajemství, respekt se například získává slušností, nikoliv vašimi urážkami. Pokud budete aplikovat vaši typickou rétoriku, respektu na diskuzích se vam dostane max od mrzkých kreatur vam podobných. Normální lidé vami budou opovrhovat a to zcela oprávněně.
Vulgární ignorant vyžaduje respekt. Dovolte abych se pousmál.
Vy jste vždy ten první co zde dezdůvodně utoční na ostatní diskutující. Nikdo jiný tu není tak ignorantní, povýšenecký a vulgární jako vy. Vás lze bez přehánění označit jako spodinu zdejších diskuzí.
To "normální" vystupování zde v diskuzích pravidelně predvádíte........
A prozradím vám sladké tajemství, respekt se například získává slušností, nikoliv vašimi urážkami. Pokud budete aplikovat vaši typickou rétoriku, respektu na diskuzích se vam dostane max od mrzkých kreatur vam podobných. Normální lidé vami budou opovrhovat a to zcela oprávněně.
Man Ký
@vencelín co je to argumentační faul? jak se snaží někteří jedinci manipulovat v diskusích? velmi zajímavé téma
APEL NA TRADICI - Mluvčí uvádí, že věc je dobrá či lepší, protože je součástí abstraktních tradic. Má také za cíl uměle zvednout hodnotu dané věci.
(atmosférický motor a ručně řazená převodovka jsou nejlepší, nemůžou se pokazit, časem vyzkoušené, ty dnešní už nestojí za nic
APEL NA NÁZOR - Mluvčí prezentuje svůj názor namísto faktického argumentu. Popřípadě prezentuje doložitelnou lež jako pravdu na základě toho, že se jedná o jeho názor.
(ano, sice všechny články píší o tom, že truck based znamená postaven na rámové konstrukci, ale pravda to není, protože to prostě není pravda, všichni ostatní se mýlí, já mám pravdu)
APEL NA LID - Mluvčí uvádí, že něco je pravda, protože si to myslí hodně lidí.
(všichni v Americe říkají SUV truck, takže je to pravda. klidně si to říkejte dál, ale stejně si většina lidí myslí něco jiného. všichni ostatní si o vás myslí že jste hulvát a kreatura. všichni váma budou opovrhovat.)
APEL NA SOUCIT - Mluvčí se snaží získat podporu pro svůj argument tím, že zneužívá oponentova pocitu viny a jeho soucitu.
(tohle dělá hlavně Arese, ale ty taky, já jsem slušný a vy jste hulvát a takže mám pravdu)
FALEŠNÁ STOPA - Mluvčí uvede irelevantní tvrzení, které do diskuse přinese nová (ale nesouvisející) fakta. Často má za cíl zmást stranu a odvést pozornost od tématu.
(tvoje královská disciplína. a co železniční vagón? a co truck roads? a co us .dot?)
(truck based neznamená na rámu, protože jsou i náklaďáky bez rámu. nevím teď které, ale určitě jsou. a mám pravdu, protože mám pravdu a přesvědčovat vás nebudu)
DŮKAZNÍ BŘEMENO - Mluvčí odmítá dokázat pravdivost svého tvrzení a místo toho požaduje, aby mu ho oponent vyvrátil.
...tak to prostě je a hotovo.
APEL NA TRADICI - Mluvčí uvádí, že věc je dobrá či lepší, protože je součástí abstraktních tradic. Má také za cíl uměle zvednout hodnotu dané věci.
(atmosférický motor a ručně řazená převodovka jsou nejlepší, nemůžou se pokazit, časem vyzkoušené, ty dnešní už nestojí za nic
APEL NA NÁZOR - Mluvčí prezentuje svůj názor namísto faktického argumentu. Popřípadě prezentuje doložitelnou lež jako pravdu na základě toho, že se jedná o jeho názor.
(ano, sice všechny články píší o tom, že truck based znamená postaven na rámové konstrukci, ale pravda to není, protože to prostě není pravda, všichni ostatní se mýlí, já mám pravdu)
APEL NA LID - Mluvčí uvádí, že něco je pravda, protože si to myslí hodně lidí.
(všichni v Americe říkají SUV truck, takže je to pravda. klidně si to říkejte dál, ale stejně si většina lidí myslí něco jiného. všichni ostatní si o vás myslí že jste hulvát a kreatura. všichni váma budou opovrhovat.)
APEL NA SOUCIT - Mluvčí se snaží získat podporu pro svůj argument tím, že zneužívá oponentova pocitu viny a jeho soucitu.
(tohle dělá hlavně Arese, ale ty taky, já jsem slušný a vy jste hulvát a takže mám pravdu)
FALEŠNÁ STOPA - Mluvčí uvede irelevantní tvrzení, které do diskuse přinese nová (ale nesouvisející) fakta. Často má za cíl zmást stranu a odvést pozornost od tématu.
(tvoje královská disciplína. a co železniční vagón? a co truck roads? a co us .dot?)
(truck based neznamená na rámu, protože jsou i náklaďáky bez rámu. nevím teď které, ale určitě jsou. a mám pravdu, protože mám pravdu a přesvědčovat vás nebudu)
DŮKAZNÍ BŘEMENO - Mluvčí odmítá dokázat pravdivost svého tvrzení a místo toho požaduje, aby mu ho oponent vyvrátil.
...tak to prostě je a hotovo.
Man Ký
@vencelín já se nedožaduju respektu a nic takového jsem nepsal. já jsem psal, že ty můj respekt absolutně nemáš /i když znáš sladké tajemství/ a to mi umožňuje se s tebou bavit jak s hadrou na podlahu. chápeš? takhle to je jednoduchý. a jak mě hodnotí hadra na podlahu je mi buřt.
tvoje podlejzavost není nic, po čem bych toužil "děkuji vám mikeši že se mnou souhlasíte" no tvl to bych fakt potřeboval k životu😊
tvoje podlejzavost není nic, po čem bych toužil "děkuji vám mikeši že se mnou souhlasíte" no tvl to bych fakt potřeboval k životu😊
To je zase naval M kydu.....
Lempl vaseho formatu si sve neuspechy a malost musi nejak ventilovat. Vy zde k tomu pouzivate diskuze na auto. Cz
Ze vy nerespektujete nikoho, vcetne napriklad me, tak to je jen a pouze ukazka vasi mentalni nevyzralosti.
Osobne zrovna o vas respekt nestujim, protoze pokud bych mel zrovna vas respekt, znamenalo by to ze jsem klesl na uroven vasi zumpy. A to bych se pak hanbou propadal. Narozdil od vas....
Lempl vaseho formatu si sve neuspechy a malost musi nejak ventilovat. Vy zde k tomu pouzivate diskuze na auto. Cz
Ze vy nerespektujete nikoho, vcetne napriklad me, tak to je jen a pouze ukazka vasi mentalni nevyzralosti.
Osobne zrovna o vas respekt nestujim, protoze pokud bych mel zrovna vas respekt, znamenalo by to ze jsem klesl na uroven vasi zumpy. A to bych se pak hanbou propadal. Narozdil od vas....
Mimochodem M, vy jste ten pisledni kdo tu muze nekoho poucovat o y/i, kdyz ani vase prijmeni nedokazete napsat nikdy spravne. Vase aroganstvi a hulvatstvi tu bylo jiz probirano, tak si nejdrive uklidte pred svym prahem a az pak se ma cenu bavit kdo koho teoreticky muze poucovat. Do te doby jste tu akorat pro srandu vrabcakum (velmi slzusne receno)
Man Ký
@vencelín moje příjmení nedokážu napsat správně? a to sice kde a jak?
😊,
Ma*** radeni smazal z prispevku po mem upozorneni sve prijmeni, ktere napsal chybne.
To prijmeni zacinalo na i, uz vzpominate?
Ma*** radeni smazal z prispevku po mem upozorneni sve prijmeni, ktere napsal chybne.
To prijmeni zacinalo na i, uz vzpominate?
A co že jste se lháři snažil vyblít tímto "výtvorem"?
Termín truck se neváže na rám, truck může být vozidlo jak s rámem tak i bez rámu!
Co čekat, když se člověk jako Ma*** zasekne na svých vyfabulovaných tezích, které mu nějak vyplivla umělá debilita a o reálíích běžného života nikdy neslyšel.
Když jsem byl v US, tak v rodině bylo několik vozidel (Taurus, F-150 a funglovka Jimmy). Ve většině případů, když se hovořilo o Jimmy tak se použil výraz truck a takto se tento výraz používal naprosto běžně a všude.
Ve speciálních případech, kdy z kontextu nebylo fřejmé zda je řeč o Jimmy či o F150 se pro Jimmy řeklo Jimmy a pro F-150 buď Ford nebo pickup. V souvislosti s Jimmym se nikdy v běžné komunikaci nepoužil výraz suv.
Pro evropana je to na první pohled zvláštní říkat osobnímu vozu truck, ale když se nad tím člověk blíže zamyslí, tak to dává logiku.
Domnívám se že důvodů, proč je termín "truck" použit pro osobní suv, offroady je více. Jednak "truck" je foneticky kratší než "es jů vý" a jednak použití výrazu "truck" pramení i z historie, kde tyto vozy měly svůj základ v picupech.
Už i první generace Suburbanu z 30/40 let vycházela z picupu a jen místo korby byla použite karosérie "kombi".
To same pak třebas E😜lorer, kterýžto byl "kombíkovým" derivátem Rangeru, Blazer/Jimmy pak "kombíkovým" derivátem S-10.
Na druhé straně chápu použití výrazu suv v psané formě, kde to je prostě kratší a praktičtější. To však nic nemění na věcí, že SUV (nezávisle na tom zda mají rámový základ či samonosnou karoserii) jsou podskupinou osobních vozidel označovaných jako "truck". Takže když někdo je chce nazývat suv, ok může, není to nic proti ničemu. Ale rozhodně není chyba je označovat jako truck, naopak v běžné konverzaci je to dokonce běžnější termín, kterýžto plně koresponduje s oficiální definicí.
Ale toto Ma*** nikdy nezkousne neb, jak jsem mu již psal, by jeho ego asi dostalo smrtelnou ránu. Jinak si jeho natvrdlost nedovedu racionálně vysvětlit.