AutoRevue
Takto vypadá aktuálně nejlevnější Škoda Epiq. Jezdí na plecháčích a k ceně okolo 600 tisíc má daleko
7 komentářů
KANKUNEN
0
No to je dvojksicht, ale je pravda, vypadá to líp než dvojksicht od Mercedesu.
Za to je Cinan v plne vybave...
Z rodiny MEB+ aut se mi z pohledu designu zamlouvá jen ID. Polo a Cupra Raval. Epic je divný, design kol také. To je samozřejmě subjektivní hodnocení a je úplně v pohodě to vidět zcela opačně.
Má to na mě ještě ten psychologický efekt, že těm hezčím autům snáze prominu, že jsou zastaralá a dražší, než bych si představoval. Takže do příchodu platformy SSP mi asi Škodovka nemá co nabídnout.
Má to na mě ještě ten psychologický efekt, že těm hezčím autům snáze prominu, že jsou zastaralá a dražší, než bych si představoval. Takže do příchodu platformy SSP mi asi Škodovka nemá co nabídnout.
@Dzinus Tak Epiq má hlavně děsný ten předek, dvě zbytečné brady. Zbytek auta je OK. V téhle "social edition" to vynikne ještě více...
Snad ani raději nechci vidět ten základ za 619tis 😁🤔
Snad ani raději nechci vidět ten základ za 619tis 😁🤔
@Dzinus Od Seatu, resp. Cupry se mi nezamlouvá nikdy nic, na jejich lacinej herní design (včetně loga) jsem už holt asi moc starej 😃. S Epiqem problém nemám, ač absolutně nejsem cílovka... (vidím ho jako auto pro holky a důchodce, což platí pro prakticky všechna SUV/crossovery segmentu A, B a C)