Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Asistenční linky chytají řidiče za slovo, aby padla záruka. I za cenu zdraví posádky!

17 komentářů

kanar356
Dobhrý článčk. Mělo by si ho přečíst co nejvíc řidičů.
Max Headroom
@kanar356

Dobhrý Článčk - nebyl to náhodou vedlejší hrdina z pohádek Boženy Němcové?
Frfla
Diky za skvely clanek. Bohuzel, mohu z vlastni praxe jen potvrdit.
rohYpnol
...bohužel výdrb za výdrbem...
Stejně tak nárok na náhradní vůz. Jen po dobu opravy ve smluvím servisu. Servis přijme vůz do opravy za měsíc... jezdi si měsíc čím chceš, hlavně že máš smluvně zajištěn nárok na náhradní vůz...

Všichni chtějí jen platit a platit za služby. Ale když mají plnit, tak rázem člověk jen bojuje s tím, koho si platí ze svých peněz. Dřív se takhle choval jen sát. Dnes se tak chová každý druhý soukromník...
Max Headroom
@rohYpnol

Om Tat Sat
rohYpnol
@rohYpnol
opr. stát
topten
nevim proc, ale vybavil se mi StBak andrej, kterej na sebe mnohokrat prasknul neco, co melo zustat pod poklickou a co pak jeho pr team slozite zehlit
🤣😂🤣
Alpha Tango
@topten Inu a přesto se najdou davy dunihlavů, kteří mu to házejí znovu a znovu a čekají na svůj budělíp, který nikdy nepřijde...
rohYpnol
@topten
Správně, to totiž neví a ani nemůže vědět opravdu nikdo 😄 😄 😄
miruna
...V naprostém stresu u dálnice, kde kolem vás létají kamiony... to je ale proti předpisům...to snad ví každý řidič, že má nasadit vestu a opustit dálnici alespoň za svodidla.
l833465
@miruna Presne tak. Dostat celu posadku do bezpecia, auto "zabezpecit" vystraznym trojuholnikom a az potom volat asistencnu sluzbu. A s problemom nech si poradi ona, normalny clovek nebude robit pracu, za ktoru je plateny niekto iny.
topten
@l833465
to mas pravdu
ale na druhou stranu, spousta z nas o technice neco vi, mnohe by jsme byli schopni si udelat i sami, kdyby se nam chtelo a nepovazovali to za ztratu casu, tak kdyz nas sexy nouzova asistentka pekne poprosi, jestli bychom neotevreli kapotu, nesundali hlavu valcu a nepodivali se, jestli tam nechybi par pistu, tak to proste udelame a ty pisty diky svy jesitnosti prepocitame 😁
lordlord
@miruna on je problém i vystoupit tam, kde udělali z odstavného pruhu třetí a donést za auto trojúhelník a za svodidlama je sráz
_Teddy_
Este nikdy sa mi nestalo, ze by ma asistencna sluzba otravovala s takymto vysluchom. A to som uz mal viacero aut roznych znaciek. Tak neviem. Asi nakupujem u "nespravnych" firiem.
jakubMG
Moje zkušenost u BMW, které jinak mám rád…úplné peklo. Nejdřív 5 minut čekáte, než to někdo vezme, pak chtějí nadiktovat VIN, číslo TP, vy v pasti, auto nejede, vzadu děti a operátor…”nadiktujte mi znovu vaši emailovou adresu pro ověření”…
JirkaII
Musím zaklepat, za posledních dvacet let jsem tyto služby nepotřeboval. Po tuto dobu jsem jezdil a jezdím různými Fordy, o nichž každý odborník s mokrým loktem ví, že Fordem tam...
Pavel Zaruba
Kupuju ojetiny bez záruky a na dovolenou si zaplatím europ asistance a u nich to bylo v pohodě. Jednou mi klekla původní indučka na 320t v Tatrách, zavolali odtah, autorizak mi sice oznámil, že do Espace je dodání týden, ale kontroval jsem, že mám jednu v kufru. Pak jsem zjistil, že se indučka mění po 120t, takže moje blbost