Novinky
Bonisek
3
A na tomto neojedinělém případu vidíme k čemu elektrické auta jsou
thebearspook
9
@Bonisek Proč elektrická? Kdyby ta "automobilka" dělala spalovák, tak to bude v pohodě?
Miorolo
4
@Bonisek A teď si zavzpomínejme na Diesel Gate...
WinDiesel
0
@Miorolo : dost trapný pokus spojit 2 spolu zcela nesouvisející věci.
WinDiesel
1
@Miorolo : něco relevantnějšího tam nemáš? Je to dost hloupé. v Dieselgate VW podváděl a u elektroaut se shora nařídilo že prý nemají žádné emise, tedy mají nulové emise. Podvádění nebo přímo lhaní, co je tedy lepší?
Trtkal
1
@Bonisek Uff to jsem si oddechl. Já se lekl, že kliky a těsnění jsou i na neelektrických autech.
Jako to s těmi kanadskými mrazy, by se argumentačně dalo pochopit. Přece jen tam není v zimě až -2°C, jako na Václaváku.
Ale zabili to tím lakováním, že auto není na běžné denní popojíždění. To by všechny Lucidy měly mít vytesané z boku karoserie, až se na jejich krásu bude okolí koukat....
Ale zabili to tím lakováním, že auto není na běžné denní popojíždění. To by všechny Lucidy měly mít vytesané z boku karoserie, až se na jejich krásu bude okolí koukat....
A to je současný problém všech těchto "rychlokvašek", co se rozhodly, že mohou vyrábět vozidla, protože tam přece stačí dát jen jednoduchý elektromotor, baterii, svazek kabelů, displej a už se jezdí. Bez špetky historie, bez špetky zkušenosti. Ještě stále je čas jedné dekády, než se u EV vyčistí zrno od plev. Pak to začne dávat smysl.
Proč rychlokvašky a elektro. Mám rok eTSI a už se mi 3x stalo, při delší zahraniční cestě, že se na parkovišti u letiště za 10-14 dnů vybila baterie. Několikrát v servisu, dali i novou, ale pořád neví, kde se ten odběr při stání bere. Prý mám více jezdit. Pravda nekupoval jsem auto s tím, že musím denně jezdit.
...v zimě v Kanadě venku... blázen.
To už může taky lamentovat nad tím, že mu omrzly nohy, když si vyšlápl na Mount Everest v žabkách od Lagerfelda.
To už může taky lamentovat nad tím, že mu omrzly nohy, když si vyšlápl na Mount Everest v žabkách od Lagerfelda.
Problém bude v omezeném testování. Dodávámě díly do prototypů a oni si objednali tak málo dílů ve srovnání s tradičníma automobilkama.
Lepší je historka Youtubera Engineering E😜lained. Poté, co Musk vyhodil z práce jeho ženu, prodal svoji Teslu a koupil Lucid Air. A to auto mělo tolik problémů, že ho nakonec Lucid v květnu vykoupil zpět 😊