Novinky
Holt rozvoj vizuálního stylu Grande Pandy, nic co by mě posadilo na zadek ale nějakou identitu to má. Jsem zvědavý na vnitřek....
Z jaké platformy Stellantisu to vychází? víme? Asi stejná jako Opel Frontera apod. ne?
Z jaké platformy Stellantisu to vychází? víme? Asi stejná jako Opel Frontera apod. ne?
@Mr.Murphy no ale vypadá to celkem dobře 😉 Uvidíme jaký pohon Fiat zvolí, od toho se odvine úspěch nebo neúspěch…
@ericn tak bude tam zjevně nějaká 1.2 a ty jsou už dle všeho v pohodě.... no a pak elektrika.... není moc co řešit....
@Mr.Murphy taky si myslím, škoda že to nedostane 1.5FF. Jinak se po dlouhé době nějaký Fiat zas docela líbí, tedy myslím ten normální Grizzly. Fastback ne… 😉
@ericn ta krátká verze vypadá dobře, taková trochu hranatější verze staršího Citroenu C-Aircross, ale ten fastback vypadá fakt divně
@Mr.Murphy Hadam, ze vnitrek zname z jizni Ameriky, ale nevadi mi to.
Je to celkem sympatickej vnitrek.
Neni tak infantilni jako u Grande Pandy.
Je to celkem sympatickej vnitrek.
Neni tak infantilni jako u Grande Pandy.
Nic proti sdílení techniky. Když se dívám třeba novou Cupru Raval a Škodu Epiq, tak jsou to auta dvou odlišných charakterů. Když se dívám na spřízněné produkty Stellantisu, tak sice vidím, že jsou to odlišná auta, ale mají stejný postoj, stejnou kostru, stejné hmoty. Jen jiné povrchové panely karoserie. Jiný design, ale všechno s moc podobným charakterem, s podobnými emocemi (netvrdím že stejnými). Je to na těch autech moc vidět. Když má nový Fiat stejné tvary jako Frontera a C3 Aircross, jak se mám jako spotřebitel rozhodovat. Nedávno odhalená Lancia Gamma, která je jen variantou DS No7. V třídě, která chce být prémiová, mi to přijde jako marketingový omyl. Ale to bych sem tahal jiné téma. V třídě Frontera to snad zákazníkům nevadí. Prodává se jim to nějak dobře?
Už jen to, ze Evropa je spojená a dána do jednoho pytle se středním východem a Afrikou mluví a vypovídá za vše.
@rohYpnol -o čem to vypovídá? Jsem v Turecku a tady je Fiat slušně zastoupený, stejně jako Toyota, BMW, VW, Peugeot. Zato Škodovek je tady pomálu. A stáří? Auta jsou tady vesměs mladší, Octavii 1 generace jsem potkal jen jednu,
Už se srovnejte s tím, že rozvinutý trh s auty nereprezentuje Západní Evropa
Už se srovnejte s tím, že rozvinutý trh s auty nereprezentuje Západní Evropa
Myslím, že je to po mnoha letech konečně zase hezký FIAT, už je na čase. Za mne obzvláště ten fastback. Vypadá to, že v reálu bude ještě lepší, než na těchto fotografiích. Teď jen, aby ještě byl dobrý interier. Pokud jde o motory, uvítal bych 1.5 v benzínu, ale obávám se, že kvůli emisím to bude 1.2. Tak snad alespoň čtyřválec. Jsem zvědavý na zbytek informací a na reálný vůz, pokud to něčím nepokazí, šel bych po letech přestávky zase do Fiatu.
@British Ne, minimalnena zacatku to bude 1.2 trivalec.
Ale udelali z neho normalni motor, takze uz proti nemu nic nemam.
Jestli 1.5 doplni, tak casem a patrne jako 4xe, takze se to dostane s cenou o hodne vys.
V tech zemich, kde uz cenu avizovali, mluvi o 24.000 € za hybrid. To vlastne vubec neni spatna cena.
Ale udelali z neho normalni motor, takze uz proti nemu nic nemam.
Jestli 1.5 doplni, tak casem a patrne jako 4xe, takze se to dostane s cenou o hodne vys.
V tech zemich, kde uz cenu avizovali, mluvi o 24.000 € za hybrid. To vlastne vubec neni spatna cena.
@Ja Prvni 123 Žádnou verzi motorů firefly to v Evropě nedostane. Firefly se týká pouze jižní Ameriky. Tady máme bohužel smůlu.....
@Ota4 To je dnesni stav.
Vyslovne potvrdili obnoveni vyvoje motoru ff pro splneni euro 7 a navrat do Evropy.
Potvrdili to myslim letos v lednu.
A vyvoj se fakt nepocita na tydny..
Vyslovne potvrdili obnoveni vyvoje motoru ff pro splneni euro 7 a navrat do Evropy.
Potvrdili to myslim letos v lednu.
A vyvoj se fakt nepocita na tydny..
@Ja Prvni 123 To sice potvrdili ale puretech projde euro7 také. A dokud ty auta budou stát na platformách od PSA tak to nedostane ani jiné motory. Uvidíme až přijde nová StlaOne
Doufám že tohle je od značek bývalého FCA poslední klon všeho od PSA a začnou pod novým vedením dělat zase svébytná auta. Už těch klonů bylo až až. ( 600 grande panda grizly ypsilon gamma avenger compass junior)
@Ota4 Také bych uvítal, kdyby Fiaty byly zase tak svébytné, jako dříve a se svým typickým ěarmem jako dříve. Ale doba se změnila natolik, že už dnes děkuji jen za to, že Grizzly má zase takový ten Italský designový šmrnc, i když bohužel sdílí techniku společnou s těmi ostatními paskvily z Francie. Ještě bych si v něm jen přál Italské motory a ostatní bych už nějak v rámci dnešní doby překousl. Tak snad.......
Nevypadají špatně, ale opět se jedná o jakýsi podivný přizvedlý crossover. 😞 Proč neudělají normální hatchback a kombík?! Moje Tipo s geniálním čtyřválcem FIRE 1.4 T-Jet bych za toto rozhodně nevyměnil!
@Arese Souhlas. Tipo je ještě poctivé robustní auto s dobrým motorem. Mít ještě lepší některé plasty v interieru, bylo by téměř ideální. Ale chápu, že se ty plasty dají i oželet a skousnout. U Grizzly nemám vůbec problém s designem, ano, je to crossover, jak dnešní trh požaduje, ale na rozdíl od jiných se mi designově líbí. Teď jen ještě doufám v dobrý interier.
Stilo propadlo, protože "nevypadalo dostatečně jako Fiat". Vypadá tohle jako Fiat? Asi ne a asi to dneska hlavně nikdo neřeší.
Mluvili o tom pred par tydny... a tohle auto chystali aspon dva roky.