Novinky
Takže zvýhodnění na to nejhorší a to jest PHEV. Nabíjet častěji než s elektromobilem a ještě tankovat benzín, nedivím se, PHEV je největší kravina. Kupovali to jen firmy skrz dotace a pak to 90% lidí nenabíjelo stejně. Zlatý HEV nebo rovnou elektro když chci nabíjet...
Sám si kladu otázku, kolik by reálně cena těch jejich "výrobků" musela činit, abych uvažoval o koupi.... Asi bych to porovnával s nějakou ojetinou za 150-200 tis.
@Lord Owl
500t./530t. za ASX asi není úplně špatná nabídka pohledem dnešních cen. Jen ten 1.2 tce asi bude všechno jen ne držák...
EDIT. vlastně zajímavé srovnání s Capturem a dobrý důvod proč jít do ASX. Druhá výbava ASX je velmi dobře nastavena a má automatickou kllimu. Což u Capturu je 536t. základ a druhá výbava je o hodně dražší... Takže vlastně ano, tím jak hloupě má Renault nastavené výbavy, tak mi ASX dává sakra dobrý smysl., o kterém jsem v diskusi nedávno pochyboval...
500t./530t. za ASX asi není úplně špatná nabídka pohledem dnešních cen. Jen ten 1.2 tce asi bude všechno jen ne držák...
EDIT. vlastně zajímavé srovnání s Capturem a dobrý důvod proč jít do ASX. Druhá výbava ASX je velmi dobře nastavena a má automatickou kllimu. Což u Capturu je 536t. základ a druhá výbava je o hodně dražší... Takže vlastně ano, tím jak hloupě má Renault nastavené výbavy, tak mi ASX dává sakra dobrý smysl., o kterém jsem v diskusi nedávno pochyboval...
Opravdu si vůbec nedokážu představit, co by se muselo stát, abych vážně uvažoval o koupi nějakého auta této značky... Museli by začít nabízet nějaký kompaktní a lehký sportovně laděný sedan klasického střihu, s nadupaným nehybridizovaným motorem, manuálem a ručkou... Prostě nějaký nový, ale klasicky pojatý Lancer.
Jinak bych ocenil, kdyby článek byl méně marketing, protože sleva "až" 200 tis. je krásná, ale o slevě na ASX a Grandis ani slovo... tak jaké jsou slevy na tyhle modely, proč o tom není ani zmínka? Protože jen PR vábnička "až 200tis. ..." 😁
Odpovím si sám, u ASX je sleva 54 tis. Kč. Nicméně opravdu nevím, jak došli k základn íceně 498 790 Kč, která není nikde v ceníku edice Limited...
EDIT: takže 498 790 Kč je cena po slevě výbavy Inform, kde je sleva krásných 15 000 Kč 😁 Těch 54 tis, je samozřjmě jen pro nejvyšší výbavu... JInak -15t., -35t. No nekup to... ale budeme psát o slevách přes 200 tisíc, že... Ach jo 😒
Za mě - novinář podle mě není od toho, že jak gramofonová deska přehraje PR zprávu. Novinář a jeho funkce podle mě je (resp. má být) taková, že přinese objektivní úplně informace. A to vyžaduje zapnout mozek, ověřit a vyhledat si informace. Fakt by mě zajímalo, jak tohle vnímá redakce. Protože novináři OBECNĚ u nás jsou podle mě jednou z podstatných příčin totálního úpadku. To, o čem informují, jak informují, jaká témata si vybírají, to je to, proč tady neustále řešíme naprosté nesmysly typu 20 let staré kauzy, kdo co komu napsal do smsky, kdo pojede na nějakou večeři atp... Zatímco nikdo neřeší, proč např. minulá vláda udělala další 24 mld díru do zdravotnictví, proč tady minulá vláda neřešila kratom a ještě teď mají někteří drzost psát něco o "best in kratom" atp...
Kazde medium ma svuj okruh ctenaru, na ktere cili. A tech lidi, co by chteli cist (v dnesni dobe) hluboke analyzy a sami si z poskytnutych dat udelat zaver, je pomerne malo. Vetsine staci medialni zkratka a jednoducha informace - co je spatne a kdo za to muze. Viz napriklad posledni cast tveho prispevku.
Proto čest lidem jako je např. Marek Bednář, který dokáže zvednout vlastní téma a napsat o tom smysluplný článek (spotřeba BEV).