Testy
Kvalitní čínský vůz.
Výkonové porovnání v tabulce odpovídá. Německá prémie 6 válců, výkon, zrychlení a maximální rychlost úplně jinde než levnější Volvo. Ostatně 180km/h pro prémiové SUV je bohužel žalostně málo.
@Pepa_007 A k čemu jako potřebuji víc než 180 km/h? Většina dálnic v EU není na takovou rychlost stavěná a na okruh s XC90 určitě nepojedu 🤔
@Miorolo 😂😂😂😂
Tak proč 180? Nestačí nastavit 130? Výrobce ušetří.
Německá dálniční síť (tzv. Autobahn) je jedna z nejhustších na světě. V současnosti měří přibližně 13 000 km.
Tak proč 180? Nestačí nastavit 130? Výrobce ušetří.
Německá dálniční síť (tzv. Autobahn) je jedna z nejhustších na světě. V současnosti měří přibližně 13 000 km.
@Pepa_007 Jaaaj tyhle vlhké sny o německé dálnici s "neomezenou" rychlostí 🙃 Je vidět, že jsi o tom bájném "Autobahnu" maximálně četl a nikdy po něm nejezdil.
@Miorolo Protože můžeš a technika je na to nastavena, kdežto jen 180km, jsou parametry na litrovou Fabii 😉 Tj je technika je ošizená, komponenty slabší... Holt Čína...
@ericn Ach jo, Volvo zavedlo limit 180 km/h v roce 2020 pro všechny modely. Proč takto zbytečně trolíš?
@Miorolo Netrolím, proč to asi udělalo? Co myslíš? Nejde o mylně o bezpečnost, je to jen zástěrka pro snížení nákladů 😉
Navíc nová Volva jsou čínský šrot, kvalita podvozků, motorů atd. šla dolu, stačí hledat a pár článků k tomu najdeš... EV jsou technicky čínská úplně, jen jiný design kastle a interiéru. Volvo už není Volvo...
Navíc nová Volva jsou čínský šrot, kvalita podvozků, motorů atd. šla dolu, stačí hledat a pár článků k tomu najdeš... EV jsou technicky čínská úplně, jen jiný design kastle a interiéru. Volvo už není Volvo...
Ne, tuhle krabici už ne. S V8 to ještě aspoň jelo a spotřeba (mimo město) nebyla o moc vyšší jak u tohoto čtyřhrnku. Krouťák byl 440 Nm u atmosférického motoru. S V8 jsem vydržel asi 6 let. Zkoušel jsem nový model tři roky starý. Osobně mi to připadalo líné, blbě odpružené a motor nepříjemně hlučný v určitých otáčkách. Navíc ani to audio mě příliš nenadchlo (v autě potřebuju audio co mi sedne). Nakonec jsem šel radši do nového Japonce. Sice je taky líný, ale oproti té krabici je ovladatelnější, pohodlnější, spotřeba je na třetině ve městě a audio s 12 repráky mi zní příjemněji.
To auto je fakt starý a za tu cenu se nevyplatí. Nehledě k tomu, že rostou stížnosti na kvalitu.
To auto je fakt starý a za tu cenu se nevyplatí. Nehledě k tomu, že rostou stížnosti na kvalitu.
pro mě ideální velké SUV by mělo design a interier a audio z XC90 motor B58 z 4,0i a houpavy podvozek GLE
Tady bude zase stesku u maximálni rychlosti, ktera je bez tak o 30km vyssi nez legalni maximum (D3)
Auto ma svy chyby, ale je to osvedceny, uz odladeny koncept. Popravde jako PHEV mi přijde lepsi, jen skoda malyho dojezdu proti nemecky premii.
Auto ma svy chyby, ale je to osvedceny, uz odladeny koncept. Popravde jako PHEV mi přijde lepsi, jen skoda malyho dojezdu proti nemecky premii.
Kdyz uz ten youngtimer Volvo zase tlaci, pripomenu svoji zkusenost. Mam to ted 5 let, kupovano nove B5 diesl. Auto celkem fajn za ty penize, ale motory odchazeji. Mne ve 100t. Volvo dalo 1/3, ja zbylych 250t za novy motor. Pri obvolavani servisu jsem zjistil, ze jich odchazi dost. V T6R zminovali vymenu ve 37t, v ‘mem’ servisu meli na zvedaku auto s 97t a menili.
Auto po poslednim fl je horsi nez predchozi, jezdil jsem s nim 2 tydny jako s nahradnim.
Jeste loni byla lepsi volba Q7, za lepsi penize. Dneska uz myslim takovy veteran vyvinuty pred 2015 nikdo neprodava. Srovnavat to se soucasnou X5 nebo GLE je cire blaznovstvi, obe auta jsem ridil a X5 jsem mel realnou nabidku za nizsi cenu nez XC (mimo CR).
Auto po poslednim fl je horsi nez predchozi, jezdil jsem s nim 2 tydny jako s nahradnim.
Jeste loni byla lepsi volba Q7, za lepsi penize. Dneska uz myslim takovy veteran vyvinuty pred 2015 nikdo neprodava. Srovnavat to se soucasnou X5 nebo GLE je cire blaznovstvi, obe auta jsem ridil a X5 jsem mel realnou nabidku za nizsi cenu nez XC (mimo CR).
Ne. Ve srovnání s Turkem Final Edition je tohle absolutní loser. Navíc Turek byl s 3,0 TDI, takže úplně jiná liga jak tohle.
...bohužel. Každopádně to byla extrémně skvělá nabídka. Kdo nevyužil prohloupil.
asi tak nějak.