Novinky
panenka skákavá
10
I ❤️ People’s Liberation Army
A některé modely Volvo.
Bohužel pouze výroba v Číně nedefinuje jenom riziko. Zvážil bych i vlastnictví automobilky Čínou i když vyrábí v Evropě.
Bohužel pouze výroba v Číně nedefinuje jenom riziko. Zvážil bych i vlastnictví automobilky Čínou i když vyrábí v Evropě.
@Pepa_007
Kdyby zakázali Volvo, neměli by čí tahat leopardíčky... 😁 Tedy jestli už mají konečně aspoň jeden podvál... 😁
Kdyby zakázali Volvo, neměli by čí tahat leopardíčky... 😁 Tedy jestli už mají konečně aspoň jeden podvál... 😁
@rohYpnol on ten problém není tak jednoduchý. Čínské telefony. Počítače vyrobené v Číně. Kamery z Číny. Síťové prvky z Číny. Atd.....
@ řekl bych že nákladní auta Volvo jsou jiná firma
@Ford Henry Je to tak.
Nakladaky, autobusy, stavebni stroje... to vsechno je jeste fakt Volvo.
Prodali jen divizi osobnich aut.
Jak kdyby je to bez SAABa uz nebavilo.
Nakladaky, autobusy, stavebni stroje... to vsechno je jeste fakt Volvo.
Prodali jen divizi osobnich aut.
Jak kdyby je to bez SAABa uz nebavilo.
...hlavně že Titusy mají v sobě čínské díly 😁 (sorry jestli jsem vyzradil národní tajemství)... No nic.
@rohYpnol tak vývoj vojenského vozidla podlieha úplne iným previerkam, ako čínske osobáky. Tentokrát tu čínske búdy neobhájiš. Blbý, co?
Dronov od DJI je v celej Europe ako hub po dazdi! Cakam, kedy EU zakaze aj tieto drony. V USA su uz niekde zakazane. Paranoia.
... spíš realita.
@Uživatel_5063661 Mozna.
Ale to, ze jses paranoidni, jeste neznamena, ze po Tobe fakt nejdou!
😄
Ale to, ze jses paranoidni, jeste neznamena, ze po Tobe fakt nejdou!
😄
@Ja Prvni 123 Jak jsi vůbec mohl vidět a reagovat na komentář, který ještě nebyl schválen?
To vypadá, že ses právě pěkně provařil jako další místní moderátor, který má přístup ke všem příspěvkům. Iol
To vypadá, že ses právě pěkně provařil jako další místní moderátor, který má přístup ke všem příspěvkům. Iol
Ano, tak je to spravne! Ked spionaz, tak jedine od spojencov. Teslam vjazd povoleny...
Pockat: neviete ci Trump este stale chce ten Island?
Pockat: neviete ci Trump este stale chce ten Island?
Takže Xpeng vyrobený v Rakousku má povoleno ? 😁
A vás na útvarech, na útvarech.... všechny...
A co mají na útvarech za kulturní zařízení, např. televize ?? Ty bonzují jak hladová žebračka....
A co mají na útvarech za kulturní zařízení, např. televize ?? Ty bonzují jak hladová žebračka....
Odpusťte mi mou neznalost, ale tohle nebezpečí fakt hrozí jen od Čínských vozů? Amerika, Korea ..... a vlastně kdokoliv jiný nás nemůže šmírovat? Já mám doma Němce z Německa, Němce z Belgie a Japonce z Maďarska a ti mají taky kamery a vlastně jsou taky pořád připojení.
Jako nebezpečí špionáže chápu, ale jsem přesvědčený, že to nehrozí jen z Číny (a asi nejsem v pořádku, protože si myslím, že to hrozí i od spojenců).
Třeba mě tu někdo vyvede z omylu.
Jako nebezpečí špionáže chápu, ale jsem přesvědčený, že to nehrozí jen z Číny (a asi nejsem v pořádku, protože si myslím, že to hrozí i od spojenců).
Třeba mě tu někdo vyvede z omylu.
@Maxmilian_Von_Mondeo Hrozi to technicky vzato samozrejme u vsech, ale zatimco u vetsiny ostatnich je tim rizikem "vyrobce auta nebo nektery z jeho dodavatelu", v pripade Ciny je to "vyrobce auta spolecne z Cinou". A o hromadnem monitorovani aut nachazejicich se v pripade Cinskych aut vi, zatimco u ostatnich aut je to v rovine "je to technicky mozne, neda se to vyloucit". Alespon pokud jsem spravne informovan.