Novinky
Michal800
1
Tvl už se na to vyserte vy pisálkové
Tak já si myslím, že Audi a VW jsou hezkými důkazy toho, že Toyota má jako vždy pravdu, Když dnes upraví nějaký nový motor ze starého, mají ho zaplacený do pár let...jestli si někdo myslí, že v roce 2030 nebudou lidi kupovat spalováky, tak se mýlí. Takže se tak potom stane, že Audi i VW totálně zaspí s vývojem a na konci roku 2026 teprve představují hybrid, který už vyrábí každej strejda v Číně, jen aby si udrželi zákazníky. Já tvrdím, že EV dosáhne svého podílu (40%?)....nemám sebemenší důvod - dokud nebude rozumný zdroj energie - se rozčilovat s EV na moje dálniční jízdy. A levněji tu nikdo jezdit nebude, o to se už politici postaraj.
@Moik príbeh Toyoty začína pripomínať Nokiu. VW má aj poriadne spalováky (2.0tsi, 2.0tdi, 3.0tdi, 4.0tfsi) a aj konkurencieschopné EV (napr ID7). Nerozumiem o čo vlastne Toyote ide... akože im niekto zakázal dalej vyvíjať spalováky? Či sa len chcú posťažovať v tom, že v EV zaspali? Mimochodom to petrolheadské srdce sa nejak zabudlo odraziť v prevodovkách (CVT)
@dodo24 já mám pocit, že jim dochází, že jim ujel vlak přesně ve stylu Nokie. Ohledně konkurenceschopných EV bych byl opatrný. ano ID.7 je zajímavé, ale hlavní tahouni jsou technicky spíše (pod)průměrné, stejně jako u Toyoty.
@dodo24 ID.7 zrovna špičkové EV není i když na hrůzy od Toyoty stačí, ale má především Taycany, etrony-GT, Macany Electric, Cayenny Electric, Audi Q6 e-trony a další modely, které lze srovnávat se špičkou EV.
Nikdo neví co se stane
1) Ale ty Plugin hybridy s baterkama 20 - 30 kWh levné nebudou.
2) U aut kromě Tesly nově začíná řádit Nvidia s level 4, fyzickou AI a Qualcomm. U továren již také Toyota nezáří s lean production.
3) Toyoda má strach, že dopadnou jako Sony, Panasonic v elektronice.
Kdysi jsem měl mobily Sony, dnes Apple a Samsung. Měl sem HiFi Panasonic, nyní mám JBL.
1) Ale ty Plugin hybridy s baterkama 20 - 30 kWh levné nebudou.
2) U aut kromě Tesly nově začíná řádit Nvidia s level 4, fyzickou AI a Qualcomm. U továren již také Toyota nezáří s lean production.
3) Toyoda má strach, že dopadnou jako Sony, Panasonic v elektronice.
Kdysi jsem měl mobily Sony, dnes Apple a Samsung. Měl sem HiFi Panasonic, nyní mám JBL.
Toyota je globální výrobce, který prodává auta po celém světě. Pokud najde trhy, kde spalováky uplatní, tak je může vyrábět a prodávat dál. Nepředpokládám, že do 10 let všichni na světě budou kupovat jenom EV, to je utopie. Zrovna fullhybridy, ve kterých je Toyota dobrá mají velkou šanci se udržet velmi dlouhou dobu. Stejně jako se stále vyrábějí dieselové lokomotivy a budou i nadále, jenom jsou modernější. Akorát ten podíl spalováků bude postupně klesat.
@johny555
Google Gemini😒br /> "- 2026 (Očekávání): Globální prodeje EV by měly dosáhnout přibližně 23 milionů kusů, což bude představovat zhruba 28% podíl na celkovém automobilovém trhu.
- 2027–2028: Očekává se masivní modelová ofenzíva v segmentu malých a kompaktních vozů (pod 25 000 EUR v Evropě). IEA odhaduje, že v roce 2026 bude na trhu přes 1 100 elektrických modelů (v roce 2020 to byla necelá polovina).
- 2030: Podle současně nastavených politik by měl podíl nově prodaných EV celosvětově dosáhnout 35–40 %. V samotné Číně se odhaduje podíl až k 80 %, v Evropě kolem 60–70 %.
- 2035: Výhledové scénáře počítají s tím, že globální flotila EV v provozu přesáhne 500 milionů vozidel a podíl na prodejích nových aut se přiblíží 50–60 %."
Jo, podíl spalováků už bude jen klesat.
Google Gemini😒br /> "- 2026 (Očekávání): Globální prodeje EV by měly dosáhnout přibližně 23 milionů kusů, což bude představovat zhruba 28% podíl na celkovém automobilovém trhu.
- 2027–2028: Očekává se masivní modelová ofenzíva v segmentu malých a kompaktních vozů (pod 25 000 EUR v Evropě). IEA odhaduje, že v roce 2026 bude na trhu přes 1 100 elektrických modelů (v roce 2020 to byla necelá polovina).
- 2030: Podle současně nastavených politik by měl podíl nově prodaných EV celosvětově dosáhnout 35–40 %. V samotné Číně se odhaduje podíl až k 80 %, v Evropě kolem 60–70 %.
- 2035: Výhledové scénáře počítají s tím, že globální flotila EV v provozu přesáhne 500 milionů vozidel a podíl na prodejích nových aut se přiblíží 50–60 %."
Jo, podíl spalováků už bude jen klesat.
@Dzinus
75% z toho bude Čína + EU, kde sú EV stále viac zvýhodňované.
75% z toho bude Čína + EU, kde sú EV stále viac zvýhodňované.
Toyota nechápe vývoj a pořád bere auto jako auto před 50léty.
Konektivita je oč tu běží, CEO ostatních automobilek taky nemají ponětí o čem to je a jedou si ten svůj zastaralý cyklus, ale lidé používají bezkontaktní placení a spoustu věcí si vyřídí online což je něco naprosto jiného než před 15-20lety a není to tedy jen o výrobě něčeho co se hýbe.
Konektivita je oč tu běží, CEO ostatních automobilek taky nemají ponětí o čem to je a jedou si ten svůj zastaralý cyklus, ale lidé používají bezkontaktní placení a spoustu věcí si vyřídí online což je něco naprosto jiného než před 15-20lety a není to tedy jen o výrobě něčeho co se hýbe.
@SMRT Pokud se dostanete do kritické situace, můžou vám vynikající jízdní vlastnosti zachránit materiální škodu nebo dokonce zdraví. Konektivita a displeje vám maximálně zavolají sanitku a policajty. Bohužel poslední dobou vítězí konektivita nad jízdními vlastnostmi. Ale to pochopíte, až něco takového zažijete na vlastní kůži a tím myslím nezaviněně.
@Rosta Jež Ano, vyhnout se nehodě je lepší vždy, ovšem když už se stane, je lepší když ecall zavolá pomoc než když 5 hodin umíráš někde pod kopcem.
bodaj by sa nebal - Toyota nedokazala vyvinut vlastny poriadny EV a je totalne pozadu.
Jedine, co ich drzi vpredu je este image - spolahlivost a trvala hodnota.
Nieco podobne z coho zil VW tiez dlhe roky.
Ale u VW tento image je uz prec.
kolko casu este zostava Toyote?
Jedine, co ich drzi vpredu je este image - spolahlivost a trvala hodnota.
Nieco podobne z coho zil VW tiez dlhe roky.
Ale u VW tento image je uz prec.
kolko casu este zostava Toyote?
Takže kde mohla dnes Toyota v elektromobilitě být, kdyby se do vedení nedostal petrolhead Toyoda?
No jo, kdo si začne zahrávat s bateriofágy, dostavá se tuze snadno na velmi slabý led 😄