Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Hyundai i20 unikl ještě před premiérou! Populární hatchback zůstane stylový

19 komentářů

rohYpnol
No, uvidíme co z toho je real. C-sloupek z jednotlivých obrázků (záměrně nepíšu fotografií) vzájemně vůbec nesedí...
Jiří Landa
@rohYpnol Server Autovelia své ilustrace mírně upravil pro lepší kvalitu a očividně jim ten C-sloupek trochu ulétl. Většina obrázků v galerii by ale měly být reálné fotografie. JL
rohYpnol
@Jiří Landa
"upravil pro lepší kvalitu" ... nechci tady slovíčkařit, ale úprava kvality obvykle nevede k pozměnění obsahu 😉
Radek Holodňák
@rohYpnol nechci tady slovíčkařit a přesto tady slovíčkařím...
rohYpnol
@Radek Holodňák
S tebou se nebaví ani pes uvázaný před úřadem práce.
Radek Holodňák
@rohYpnol je vidět, že reálné zkušenosti máš.
rohYpnol
@Jiří Landa
Prošel jsem obrázky ještě jednou, a za mě to jsou přinejmenším 2 verze vizualizací. Nejde jen o C-sloupek a trojúhelník x boční okénko v C-sloupku (jen optický plast, nebo okenko?). Jde o celou boční část a horní hranu oken, kerá je jednou klenutá, podruhé rovná, A k tomu boční prolis ve dveřích, opět jednou výrazný rovný, podruhé umírněný. Takže jsem zvědavý, co z toho je real, pokud něco... Interiér vypadá real.
ericn
No ty kráso. Tohle, že je stylové auto? A jak se to pozná? Spíš bych řekl normální až nudné, mimo toho otřesného volantu uvnitř. Jo btw snad jim vydrží ta elektronika v autě... Teď jsem zachytil u známých rok starou úplně mrtvou Kiu Sportage - elektronika kompletně KO. Oprava v záruce min 1 měsíc 🤔🙈
Michal Snv
Vyzerá otrasne lacno.
kozakm
Stávající i20 je teda hezčí
3_diamanty
Ten sucasny je za mna podstatne stylovejsi a krajsi ako tento podivny oplastovany vytvor na fotkach... snad to nie je real....
Ja Prvni 123
No fuj, to jsem se lek!

🧐
Michal Řehák
Starší modely aut budou mít cenu zlata.
Pepa_007
Předek pěkný. Zadek už nikoliv. Interiér, celý interiér je šílený. 😖 Ošklivý.
Ja Prvni 123
@Pepa_007 Ano, leknul jsem se toho vnitrku.
Zejmena volantu, ten bych teda fakt v ruce drzet nechtel.
Zvenku normalni.
ericn
@Ja Prvni 123 no rozhodně to není stylové, spíš tuctové s ošklivým vnitřkem…
Pavel Hrabalík
Vypadá šíleně. Zvenku i zevnitř
..
salamoon
tak toto je velmi, velmi zle... (bez ohladu na to, ze niektore obrazky su zjavne AI)
gottak182
Dost možná nepůjde o evropskou verzi...
Už je v brazilském konfigurátoru a ani dnes neměli i20 shodnou s naší. To stejné bylo v Indii atp.
Takové informace by ale bylo třeba ověřovat. Jestliže to nebude auto pro náš trh, tak potom nezájem...