Novinky
No ty kráso. Tohle, že je stylové auto? A jak se to pozná? Spíš bych řekl normální až nudné, mimo toho otřesného volantu uvnitř. Jo btw snad jim vydrží ta elektronika v autě... Teď jsem zachytil u známých rok starou úplně mrtvou Kiu Sportage - elektronika kompletně KO. Oprava v záruce min 1 měsíc 🤔🙈
Ten sucasny je za mna podstatne stylovejsi a krajsi ako tento podivny oplastovany vytvor na fotkach... snad to nie je real....
Předek pěkný. Zadek už nikoliv. Interiér, celý interiér je šílený. 😖 Ošklivý.
Dost možná nepůjde o evropskou verzi...
Už je v brazilském konfigurátoru a ani dnes neměli i20 shodnou s naší. To stejné bylo v Indii atp.
Takové informace by ale bylo třeba ověřovat. Jestliže to nebude auto pro náš trh, tak potom nezájem...
Už je v brazilském konfigurátoru a ani dnes neměli i20 shodnou s naší. To stejné bylo v Indii atp.
Takové informace by ale bylo třeba ověřovat. Jestliže to nebude auto pro náš trh, tak potom nezájem...
"upravil pro lepší kvalitu" ... nechci tady slovíčkařit, ale úprava kvality obvykle nevede k pozměnění obsahu 😉
S tebou se nebaví ani pes uvázaný před úřadem práce.
Prošel jsem obrázky ještě jednou, a za mě to jsou přinejmenším 2 verze vizualizací. Nejde jen o C-sloupek a trojúhelník x boční okénko v C-sloupku (jen optický plast, nebo okenko?). Jde o celou boční část a horní hranu oken, kerá je jednou klenutá, podruhé rovná, A k tomu boční prolis ve dveřích, opět jednou výrazný rovný, podruhé umírněný. Takže jsem zvědavý, co z toho je real, pokud něco... Interiér vypadá real.