Novinky
Já si nemůžu pomoct, ale stále nevidím důvod, proč měnit mou starou A6 Allroad C7 za toto naleštěné, bateriové nic...
@Tomogo to se chce projet a pak teprve hodnotit.
@Josef-Kratochvil Já věřím, že to jezdí pěkně, Tesla taky jezdí super, ale když vidím ty LCD, tak se mi dělá nevolno. Proto si Teslu nekoupím a nekoupím si ani tohle...
@Tomogo doba je, jaka je. Mam c8 a tam jsou 3 displeje. Nicmene nazvat to “nalestenym nic” jaksi neodpovida kvalite toho auta. Na rozdil od Tesly.
@Josef-Kratochvil to mluvíš o té C8, co uvnitř vrže? Ne, děkuji, kamarád to má a shodli jsme se, že je C7 prostě lepší.
A pokud mluvíš o svezení, tak jsem si zaplatil po devíti letech kompletně nový podvozek a jezdí to jak nové. Na dálnici jezdím kolem sedmi a opravdu nevidím nic, proč měnit. A baterie? V A6 jen krám navíc.
A pokud mluvíš o svezení, tak jsem si zaplatil po devíti letech kompletně nový podvozek a jezdí to jak nové. Na dálnici jezdím kolem sedmi a opravdu nevidím nic, proč měnit. A baterie? V A6 jen krám navíc.
@Josef-Kratochvil Měl jsem A6 c8 a mám aktuální Teslu Model 3, tak mohu srovnávat. Tesla je co do kvality úplně jiná liga.
Audi už mi nesmí do garáže (mám za sebou A6 c6, A5 b7 a A6 c8, všechny od nova a všechny bohužel nespolehlivý poruchový šrot, všechny zažily projížďku na odtahovce před najetím 100k km).
Audi už mi nesmí do garáže (mám za sebou A6 c6, A5 b7 a A6 c8, všechny od nova a všechny bohužel nespolehlivý poruchový šrot, všechny zažily projížďku na odtahovce před najetím 100k km).
@GeekStar jestli mate Teslu, kde licuji dily karoserie, neni posunuto viko kufru, nic nevrze a neboucha, a nemenite ulozeni naprav, gratuluji. Pak uz jen zbyva v lijaku, pri pokusu vyjet z parkovaciho mista, otirat zadni kameru, ktera se logicky v tomto pocasi zaspini a auto jinak nezacouve. Nehlede na to, ze 3 je tvrda jak prase a Y zase opravdu seredny auto. “S” pak prestal Musk vyrabet.
@Josef-Kratochvil To papouškujete dávno vyvrácené bludy, co jste slyšel v hospodě.
Aktuální Model 3 Performance s adaptivním podvozkem je pohodlím i zpracováním úplně ok.
Aktuální Model 3 Performance s adaptivním podvozkem je pohodlím i zpracováním úplně ok.
@GeekStar ne, to jsou osobni zkusenosti majitelu - mych pratel a zakazniku. Kdyz prijde k Y 2025 a vidim na kufru evidentne posunuty viko, tak co tam chcete okecavat. Pry vybiral z peti vozu a bylo to na vsech. Ta kamera? Zkusenost z trojky, kdy me zakaznik vzal na obed a uz jsme bez ocisteni nemohli odjet. A sam mi vypravel, kde co mu vrzalo a bouchalo. Vsichni jste spokojeni, jsk nemusite na pravidelne prohlidky, ale vsichni resili reklamace mechanickych casti. Slicovani plechu s kilometrovymi mezerami nevadi.
@Josef-Kratochvil
Jako takhle, je pravda, že Tesla udělala za posledních pár let v kvalitě zpracování velký pokrok. To ale není pochvalou Tesly. To je vlastně extrémní kritika.
A stejně tak je pravda, že Tesla je extrémně nepohodlná na podvozku. Teoreticky Juniper to mohl posunout dál a údajně posun znát je. Ale aby to bylo na úrovni německé prémie, tak by to museli vyvíjet Číňani, a ne Tesla 😁
Jako takhle, je pravda, že Tesla udělala za posledních pár let v kvalitě zpracování velký pokrok. To ale není pochvalou Tesly. To je vlastně extrémní kritika.
A stejně tak je pravda, že Tesla je extrémně nepohodlná na podvozku. Teoreticky Juniper to mohl posunout dál a údajně posun znát je. Ale aby to bylo na úrovni německé prémie, tak by to museli vyvíjet Číňani, a ne Tesla 😁
Sleduji poslední dobou módu (možná nejen) německých koncernů dávat černé estetické prvky a emblém značky na černé části vozu ? A přední gril s mnohem více mezer než materiálu, takže jsou vidět vnitřnosti motorového prostoru. Jsem jediný, komu se to nelíbí?
@multicar Ty audiňácké grily vypadají to jako kryty techniky někde ve fabrice. Přitom ty čumáky bývaly vážně pěkné. Ono se to zlepší, až přejdou na síťované traktorové kryty motoru, tam je to aspoň skutečně industriální. Černá na černé je skvělá věc. Číňanům stačí udělat totéž a většina lidí nerozliší původ vozu.
https😐/preview.thenewsmarket.com/…x1080/637037.jpg
https😐/preview.thenewsmarket.com/…x1080/637037.jpg
Ta šířka sice vypadá děsně akčně, ale praktické to není ani trochu. Fakt nechci auto široké jako Fiat Ducato... 😊
Nelíbí se mi to a pouze S tronic? Dříve dávali aspoň do těch nejsilnějších motorizacích hydroměnič. Aktuálně ho dávají zřejmě pouze do Q7 a Q8.
Diesel dobrý. 3.0 V6. V Evropě si myslím, že bude nejprodávanější. PHEV, co se nabíjí dvě a půl hodiny a ještě s R4. Proč tam nedají benzínovou V6 bez elektrifikace?
Tak hlavně doufám, že si ten diesel budou pořizovat lidi, co s tím najezdí aspoň 40 tisíc za rok hlavně po dálnicích. Tam to dává smysl.
Pro maminu na rozvážení ratolestí a nákupy prosím už kupujme EV nebo aspoň hybridy, ať to ty nebohé děti nemusí ráno před školou čichat. Je to na poblití.
Pro maminu na rozvážení ratolestí a nákupy prosím už kupujme EV nebo aspoň hybridy, ať to ty nebohé děti nemusí ráno před školou čichat. Je to na poblití.
Dinosaurs v moderním kabátě. Fakt tohle někdo kupuje? A jezdí s tím do terénu? S 21ky koly? To je jako se pěšky vydat na Sněžku v luxusním kvádru. Jde to, ale nikdo to neděla, a když ano, ostatním je pro smích.
@johny555
kdyz potrebujes (aspon obcas) zvysenou ctyrkolku aby ses dostal z domu na prvni asfaltku a nazpatek i v zime a pritom chces jezdit po dalnici, tak tohle je idealni volba
za me paradni auto
a to ze to ma siroky boky - je to bezpecnejsi
kdyz potrebujes (aspon obcas) zvysenou ctyrkolku aby ses dostal z domu na prvni asfaltku a nazpatek i v zime a pritom chces jezdit po dalnici, tak tohle je idealni volba
za me paradni auto
a to ze to ma siroky boky - je to bezpecnejsi
tak abych shrnul par zdejsich prispevku
.
nemam na to a proto to je hnusny a proto si to nekoupim
😂😂😂
.
nemam na to a proto to je hnusny a proto si to nekoupim
😂😂😂
jsem audinak ale ty zadni dve koncovky se jim fakt povedli. jak dokazou zkazit celou zadni cast. to je tam nemeli davat vubec
Aspoň je tam 3,0 TDI a není to baterkový nesmysl.
Interiér bohužel ctí novodobý koncept Audi, tedy není o co stát...
Asi bych ale nečekal, že to dopadne jinak. Na dnešní dobu stále přijatelné.