Novinky
Řídili jsme Renault 4 E-Tech s otevřenou střechou. Vítr ve vlasech nabídne téměř bez kompromisů
35 komentářů
Zvýšení o 4 dB znamená, že zdroj hluku produkuje více než dvojnásobek akustické energie.
Jaké modely má Renault na rychlé dálniční přesuny? Myslím, že žádné. Mýlím se?
Jaké modely má Renault na rychlé dálniční přesuny? Myslím, že žádné. Mýlím se?
@Pepa_007
... což se díky logaritmické chrakteristice citlivosti sluchu moc v praxi neprojeví
... což se díky logaritmické chrakteristice citlivosti sluchu moc v praxi neprojeví
@Pepa_007 V článku jsem schválně uvedl dlouhé dálniční přesuny, ne rychlé. Ovšem pokud zákazník chce se svým elektromobilem od Renaultu jezdit převážně po dálnici, pak pravděpodobně raději sáhne po modelu Mégane s vyšším dojezdem.
Cenově jsou v podobné hladině a maximální rychlost má mégane o 10 km/h vyšší, pokud vám jde o ni. Alternativou je ještě velký model Scénic s dojezdem kolem 600 km, samozřejmě ne při maximální rychlosti 170 km/h (dalších 10 km/h k dobru oproti mégane).
Jinak navýšení o 4 dB je v kabině téměř neznatelné a hlavně v porovnání s jinými vozy s plátěnou střechou to rozhodně není špatná hodnota, naopak. JL
Cenově jsou v podobné hladině a maximální rychlost má mégane o 10 km/h vyšší, pokud vám jde o ni. Alternativou je ještě velký model Scénic s dojezdem kolem 600 km, samozřejmě ne při maximální rychlosti 170 km/h (dalších 10 km/h k dobru oproti mégane).
Jinak navýšení o 4 dB je v kabině téměř neznatelné a hlavně v porovnání s jinými vozy s plátěnou střechou to rozhodně není špatná hodnota, naopak. JL
citace
S plátěnou střechou se pojí mírně vyšší koeficient odporu vzduchu (z 0,762 na 0,77😄
Tak v takových číslech už je to stejně fuk
(a informaci nevěřím ani za mák)
S plátěnou střechou se pojí mírně vyšší koeficient odporu vzduchu (z 0,762 na 0,77😄
Tak v takových číslech už je to stejně fuk
(a informaci nevěřím ani za mák)
@Othello Uvedené navýšení je při zatažené střeše, při jejím otevření to samozřejmě bude více, ale hodnotu neznáme. Proč byste takové informaci nevěřil? JL
@Jiří Landa
protože koeficent odporu vzduchu se u moderních aut běžně pohybuje v rozmezí 0,20-0,30
Hodnoty přes 0,30 jsou už velmi špatné a těch 0,7+ co je uvedeno v článku by byl absolutní propadák s obrovskou spotřebou energie
EDIT: a ten smajlík v mém přechozím komentáři si systém doplnil sám. Z jakého důvodu tak činí netuším
protože koeficent odporu vzduchu se u moderních aut běžně pohybuje v rozmezí 0,20-0,30
Hodnoty přes 0,30 jsou už velmi špatné a těch 0,7+ co je uvedeno v článku by byl absolutní propadák s obrovskou spotřebou energie
EDIT: a ten smajlík v mém přechozím komentáři si systém doplnil sám. Z jakého důvodu tak činí netuším
@Othello Tak to pak ano, koukám že jsem v textu vynechal, že jde o koeficient CdA, tedy součin čelní plochy vozidla (A) a koeficientu aerodynamického odporu (Cx). Doplním, děkuji. JL
Pěkné, ale dal bych za to sotva polovinu. Neskutečně drahé. Zajímalo by mě, kdo je cílovka? Pro mladé drahé, jako firemní auto nepraktické, reprezentativní pro šéfa firmy také nic, pro rodinu drahé a nepraktické, jako nákupní taška do města předražené. Koho měl marketing při průzkumu trhu na mysli? Zbývá mi jedna kategorie: bruselský ouřada ; -)
@Frfla Také jsem nad tím přemýšlel a prý je po Renaultu 4 poptávka zejména z řad rodin s dětmi, takže předpokládám, že cílovka bude zákazník přibližně mezi 30-40 lety.
Myslím si, že jako druhé auto dává R4 docela smysl a pak bych se ani nebál té střechy, zvlášť pokud bych měl k dispozici garáž.
Já osobně bych hrozně rád viděl R4 Plein Sud v půjčovnách v přímořských destinacích, protože tam většinou člověk více než 300 km denně stejně neujede a stahovací střecha je skvělý bonus.
Souhlasím, že osobně bych si uměl představit dostupnost stahovací střechy v nějaké úplně základní verzi, ideálně s látkovými sedadly (ta jsou dostupná ve verzi Techno, kterou český trh bohužel nedostane). JL
Myslím si, že jako druhé auto dává R4 docela smysl a pak bych se ani nebál té střechy, zvlášť pokud bych měl k dispozici garáž.
Já osobně bych hrozně rád viděl R4 Plein Sud v půjčovnách v přímořských destinacích, protože tam většinou člověk více než 300 km denně stejně neujede a stahovací střecha je skvělý bonus.
Souhlasím, že osobně bych si uměl představit dostupnost stahovací střechy v nějaké úplně základní verzi, ideálně s látkovými sedadly (ta jsou dostupná ve verzi Techno, kterou český trh bohužel nedostane). JL
@Jiří Landa nevim, nevim, za tu cenu by ceska rodinka nebyla schopna dat ani za to prvni auto do rodiny, natozto za to druhe. Obavam se, ze je to uz moc i pro rodiny na zapad od nas, 40k eur je i pro "bohate" nemecke zakazniky uz dost za auto.
Za nas: prvni auto v rodine i30 kombi cca 620k a pokud vubec druhe tak asi Swift (s CVT) za cca 420k. EV neresim, jde mi o uzitnou hodnotu.
JInak, co se pujcoven v Recku tyce, tak vetsinou jen benzin, EV aby clovek pohledal. Nedavno jsem nekde cetl, ze se naopak pujcovny EV zbavuji.
Za nas: prvni auto v rodine i30 kombi cca 620k a pokud vubec druhe tak asi Swift (s CVT) za cca 420k. EV neresim, jde mi o uzitnou hodnotu.
JInak, co se pujcoven v Recku tyce, tak vetsinou jen benzin, EV aby clovek pohledal. Nedavno jsem nekde cetl, ze se naopak pujcovny EV zbavuji.
@Frfla - tak ve skutečnosti to není tak maličké, auto, kdybych to měl porovnat tak něco jako Š-Rapid, Scala. Nebo tak něco.
Tedy 119 fotek , ale ani jedna toho, jak vypadá zatažená střecha zevnitř, přitom článek je o představení modelu s posunovací plátěnou střechou. Zato desítky fotek palubovky, zásuvky, kufru které už známe z představení modelu.
Opravdu to nejde jinak, co je nejdůležitější v tomto článku? Zásuvka, palubovka, nebo střecha?
Opravdu to nejde jinak, co je nejdůležitější v tomto článku? Zásuvka, palubovka, nebo střecha?
@šofér Vypadá stejně jako kdyby clona panoramatické střechy byla ze stejného materiálu, jako stropnice. Zkusím se ale podívat, zda takovou fotografii nemám, v oficiálních materiálech bohužel nebyla a materiály často dostáváme až po jízdách, takže se už k autu není možné vrátit. Ale děkuji za podnět, zkusím příště dělat více ilustračních fotografií, pro jistotu 😄 JL
@Jiří Landa Super že autor promptne reaguje a mal by som ešte jednu pripomienku: nedá sa tá galéria osekať na max. cca 30 fotiek? Bolo by to prehľadnejšie a skôr by sa človek dopracoval k tomu čo ho zaujíma. Vďaka.
@wakantanka Zdravím, pro rychlejší listování doporučuji v galerii kliknout na ikonu čtyř čtverečků, která zobrazí náhledy všech snímků.
Co se týče celkového počtu fotek, je to vždy o kompromisu. Mírně odlišné úhly se často hodí do budoucích článků (např. do koláží) a někteří čtenáři naopak vítají více detailních snímků.
Děkuji za podnět a přeji hezký den, JL
Co se týče celkového počtu fotek, je to vždy o kompromisu. Mírně odlišné úhly se často hodí do budoucích článků (např. do koláží) a někteří čtenáři naopak vítají více detailních snímků.
Děkuji za podnět a přeji hezký den, JL
Nestojí mnoho... 0,95M za malý vůz není mnoho? Jo, já zapomněl, že redakce ACZ má vysoce nadstadandní platy díky zlému Křetinskému a ropné lobby ... 😁
@rohYpnol Nestojí mnoho oproti verzi s pevnou střechou. Příplatek za plátěnou střechu ve výši 45.000 Kč je opravdu nízký (v porovnání s konkurencí). A ve výsledku i v porovnání s koupí a následným provozem druhého auta, i kdyby měl jít o levný kabriolet za pár korun. JL
@Jiří Landa
To je ovšem dost zásadní informace.
Mezi "nestojí mnoho" a "nestojí mnoho oproti verzi s pevnou střechou" je totiž rozdíl asi tak jeden vesmír.
S touhle logikou napíšu, že Carrera Cabrio nestojí mnoho. Protože tím myslím, že proti verzi s pevnou střechou je příplatek minimální 😉
Bylo by místo "nestojí mnoho" vhodné napsat "nepřiplácí se mnoho".
To je ovšem dost zásadní informace.
Mezi "nestojí mnoho" a "nestojí mnoho oproti verzi s pevnou střechou" je totiž rozdíl asi tak jeden vesmír.
S touhle logikou napíšu, že Carrera Cabrio nestojí mnoho. Protože tím myslím, že proti verzi s pevnou střechou je příplatek minimální 😉
Bylo by místo "nestojí mnoho" vhodné napsat "nepřiplácí se mnoho".
Nerozum. Za mě tohle nedává smysl. Proti autu s velkou panoramatickou oteviratelnou střechou vidím minimální rozdíl z hlediska efektu, ale exterémní rozdál z hlediska celoroční použitelnosti...
Ale ok, v jižních zemích, ve Francii, Španělšku, Itálii, Řecku, Chorvatsku, kde sníh téměř neznají, ok, tam si to umím představit. Tedy kdyby tam byl skvělý 1,33 TCe...
Ale ok, v jižních zemích, ve Francii, Španělšku, Itálii, Řecku, Chorvatsku, kde sníh téměř neznají, ok, tam si to umím představit. Tedy kdyby tam byl skvělý 1,33 TCe...
@rohYpnol
Já tomu rozumím dokonale, jde o nostalgickou notu v rámci R4.
A nechápu to s tou celoroční použitelností proč by to nešlo, třeba to vyřeší tak jak jsme psal ve svém příspěvku za pár peněz řešení na celoroční provoz...
Já tomu rozumím dokonale, jde o nostalgickou notu v rámci R4.
A nechápu to s tou celoroční použitelností proč by to nešlo, třeba to vyřeší tak jak jsme psal ve svém příspěvku za pár peněz řešení na celoroční provoz...
Plátěnou střechu - "rolldach" mám osobně rád, už z dob, kdy jsem před víc jak 50 lety jezdil s Fiatem 500 F, vyloženě jsem si jí užíval. A třeba kachnu si bez toho ani neumím představit. No a plátno mám raději i u kabrioletů.
Nemá cenu psát "stojí to za prd", "nerozum", "nedává smysl" dokud je volba i z jiných variant. Komu to nevyhovuje, tak si to jednoduše nemusí doobjednávat. Jsem přesvědčen, že si tohle řešení své zákazníky najde.
Nemá cenu psát "stojí to za prd", "nerozum", "nedává smysl" dokud je volba i z jiných variant. Komu to nevyhovuje, tak si to jednoduše nemusí doobjednávat. Jsem přesvědčen, že si tohle řešení své zákazníky najde.
@gil54
Dobře. Je to nerozum pro naše přírodní podmínky, pokud se budu bavit o celoročním provozu.
Dobře. Je to nerozum pro naše přírodní podmínky, pokud se budu bavit o celoročním provozu.
@rohYpnol zase má pravdu ten rohypnol, okamžite zakázať kabriolety pre ČR!
Teraz vážne... sa pozri kolko sa ich predá v Británií a tam to je s počasím ešte horšie. To, že to tebe nedáva zmysel, neznamená, že to nezmyselné je. Ako sme sa už mnohokrát presvedčili...
Teraz vážne... sa pozri kolko sa ich predá v Británií a tam to je s počasím ešte horšie. To, že to tebe nedáva zmysel, neznamená, že to nezmyselné je. Ako sme sa už mnohokrát presvedčili...
@gil54 jo jo, R4 i s plátěnou střechou je zajímavé auto a ani mi nevadí, že to je elektro. Zrovna tady bych o něm i uvažoval, pokud by nebylo tak drahé. Jinak u kabrioletu jsem také za plátěnou střechu 😄
Ano, budou.
www.renault.cz/…17-restomod.html
Tak asi nebudou 😄
No tak to je zcela jiné autíčko, to znám na to jsem koukal hned jak se to představilo světu, bohužel jen studie...