Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Hyundai i20 již oficiálně: Největší konkurent fabie se teď tváří jako crossover

8 komentářů

rohYpnol
Hyundai opět za 1. Smekám.
praptak
@rohYpnol Kdybyste smekal Škodě, bylo by to lepší, už z principu.
Kvalitar
@rohYpnol , presne suhlasim. Hyundai ma odvahu aj obdobi, kedy sa male auta akosi slabsie predavaju prist s inovativnym a velmi originálnym autom. Verím že tato i20 zaujme a aj chlapci z VW sa nad strategiou este zamyslia a nove polo nebude len Ektrik.
gottak182
Ale je to verze pro jiné trhy, nikde není zmíněno, že naše může mít krom techniky i jiný design. Když se podíváte na nabídku Hyundai v Brazílii, tak ani současná i20 nebyla stejná. A když tuto premiéru nekomentuje nikde ani český Hyundai...
praptak
@gottak182 To mě také zarazilo, vždyť vůbec není zřejmé, jak bude zdejší i20 vypadat (pokud bude).
Jiří Landa
@gottak182 Podle mě to tedy zmíněno je: „je těžké uvěřit, že by se do Evropy čtvrtá generace i20 nedostala, nebo že by měla výrazně odlišný design.“

Odlišnosti čekat lze, ale podle dostupných špionážních fotografií a spekulací zahraničních serverů by proporce i základní designové prvky měly být stejné.

Že stávající „i20“ v Brazílii vypadá jinak, je pravda, také se jinak jmenuje (HB20). To mě ale ještě více utvrzuje v názoru, že ve čtvrté generaci se pro Evropu design příliš nezmění. Na brazilském trhu byla totiž uvedena pod globálním názvem i20.

Samozřejmě se mohu plést, ale chtěl jsem vysvětlit, proč v článku spíše odkazuji na podobnosti než rozdíly od případného evropského modelu. Hezký den, JL
salamoon
akoze.... dost zle. hlavne ta pristrojovka pod tabletmi....
Arese
Smutné. Jakoby normální hatchback byl nějaké sprosté slovo! 😡