Novinky
360° kamery, parkovací asistent a 12 ultrazvukových senzorů - to není přehnaná technika, ale spíš důkaz, že město a parkování se změnily víc než samotná auta. A u mého auta to beru jako velmi praktickou součást výbavy, ne jako luxus navíc.
@Horký Rom Keď máš obidve ruky ľavé a nevieš zaparkovať bez toho, je to nutnosť. Za mňa by taký človek ani nemal dostať vodičák.
@traveldrive
Ty mi to stejně nepochopíš, protože na vašich idylických loukách, kde se tráva sama češe do copánků, zřejmě nikdo nikdy neřešil tak exotický fenomén, jako je nedostatek parkovacích míst.
Ty mi to stejně nepochopíš, protože na vašich idylických loukách, kde se tráva sama češe do copánků, zřejmě nikdo nikdy neřešil tak exotický fenomén, jako je nedostatek parkovacích míst.
@Horký Rom Ty si bol najďalej z mesta asi pri poslednom dome, že? 😂🤦♂️
@traveldrive
Ano, byl. A právě proto rozlišuji parkoviště od pastviny. Ale chápu, že pro někoho, kdo se orientuje podle horizontu a ne podle značení, je město trochu vyšší liga.
Ano, byl. A právě proto rozlišuji parkoviště od pastviny. Ale chápu, že pro někoho, kdo se orientuje podle horizontu a ne podle značení, je město trochu vyšší liga.
@Horký Rom Nebol. Radšej píš o Marse, že si tam bol, tomu sa dá uveriť skôr, ty jelito.
@traveldrive Ono nejde ani tak o ruce jako spíš kombinaci parkovacích míst stavěných dle normy ala Š120 užovka a dnešních osobních aut s šířkou 1995 mm... 😊
@Barry Lyndon Nezapomínal bych ani kombinaci rovné kapoty ve výši 150 cm, přes kterou menší postavy nevidí na 10 metrů ani to, že před nimi stojí placatější auto. A zadní okno se spodní hranou ještě výš.
Ja mám na svojom aute aj kameru a aj asistenta, ktorý za mňa zaparkuje, ale pri parkovaní sa pozerám dozadu, resp. do zrkadiel, kameru takmer nepoužívam a asistenta som ešte nemal odvahu použiť, mám pocit, že sám zaparkujem skôr a rýchlejšie ...
To není příliš fér titulek. Ano, před 40 lety se parkovalo bez pomůcek. Jenže tehdy byla auta jako skleník, ze kterého byl přehled. Kvůli pasivní bezpečnosti už vidět není. Proto jsou pomocníci.
Já se nepřecuňuju, jsem prostě dobrej. Svoje káry na cizí ulici umístím na první dobrou, 2,5 místa u nákupáku zaberu jak nic a když jsou místa moc daleko začnu se cítit jak matka s autem plným dětí.
Souhlas. Pokud jedu v autě, které má kamery, stejně parkuji podle zrcátek. Pohled na display totiž není 3D, ale je to 2D postrádající prostorovou hloubku. A druhak, vesměs je o nějakou tu desetinku vteřiny zpožděný, a právě ta prodleva mi vadí. A největší blbost za mě jsou kamery místo zpětných zrcátek.