První, co mě napadlo po přečtení: nějak jsme jako civilizace spadli do začarovaného kruhu technického vývoje. Ano, kvalitu auta dnes určuje kvalita řídící jednotky a jejího softwaru. Není to postaveno na hlavu? Nějak nám ta auta nabobtnala do neuvěřitelně komplexních technologických celků a výsledkem je neakceptovatelně vysoká cena vývoje, výroby i používání (pojištění). Tento moment si zasluhuje zásadní zlom, aby se auta vrátila tam, kam patří: jednoduchost, snadný provoz i údržba, spolehlivost, jednoduchá obsluha. Jak na to tak koukám, čím dál větší počet asistentů a jejich zasahování do řízení nevede ke zlepšení bezpečnosti, naopak: "řidiči" se čím dál méně věnují provozu. Ke snižování počtu mrtvých přispívá především pasivní bezpečnost karosérií a pak také velmi hustý provoz, jenž způsobuje pokles rychlosti v místech, kde k nehodám nejčastěji dochází. Nějak jsem (momentálně) dospěl k názoru, že technický pokrok se vydal špatným směrem...
del42sa
4
@Ringhofer "mysleli jsme to dobře a jako obvykle to dopadlo blbě"
tohle motto by si mohla EU dát zarámovat a pověsit v Bruselu.
Ringhofer
3
@del42sa To je pravda!
Navíc, automobilky se chystají masově propouštět, protože technický vývoj i výrobu zvládnou s výrazně menším počtem humanoidů. Dobrá příležitost k tomu, aby se auta začala zjednodušila a technické extrémy byly nasměrovány na jinou, než silniční dopravu.
Avantime
2
@Ringhofer A akým smerom sa mal vydať ten pokrok? Z histórie automobilového priemyslu vieme, že návrat k jednoduchým a dostupným autám bol vždy len v dôsledku ekonomickej krízy alebo vojny. Ak chceš taký zlom, tak ďakujem, neprosím.
lamal
1
@Avantime
Stacilo by ponechat tlacitka a kolecka, protikolizne asistenty nechat zapnute a vsetky ostatne nechat volitelne s pamatou volby.
V malych autach typu Fabia, Clio a mensie atd by stacila pasivna bezpecnostna vybava tj airbagy vsade a nejaky zakladny protikolizny asistent, pripadne az do vyssich vybav.
V tychto malych autach sa vykaslat na online funkcie a dialkove ovladanie cez appky. Pridat atmo motory 4valce okolo 1,4 s M6 manualom.
Emisu normu vratit niekam k EU4 pre male benzinove motory a EU6 pre diesle a viac sa sustredit na karbonovanie tj obecne najvacsi emisny problem dieslovych motorov.
EV a hybridy ponechat pre zaujemcov.
Vytazit z dnesnych technologii maximum pre produkt a bezpecnost a ekologiu aplikovat v rozumnej miere, ktora ma skutocny prinos a nie šialenstvo.
... tolko zopar veci co ma napadlo na prvu dobru
thebearspook
0
@lamal Spoustu koleček na všechno má právě zmiňovaná Honda, ještě poslední rozumné auto s ne moc agresivními asistenty a normálním motorem.
del42sa
0
@thebearspook souhlasím, je to opravdu řidičsky přívětivé auto se skvělou ergonomií, ale prodali by jich mnohem víc, kdyby nabízeli i nějakou konstrukčně jednodušší spalovací verzi než jen e:HEV .
Navíc na to, že jde o auto nižší střední třídy je cena opravdu hodně vysoká (díky složitému hybridu) byť patří k těm nejpovedenějším.
thebearspook
0
@del42sa Mám najeto od konce března 4500 km a koupi vůbec nelituji. Oproti staršímu Volvu je toto auto mnohem pohodlnější a přívětivější. Měl jsem jen strach z malého výkonu, protože jsem šel z více jak 300 koní, ale rychle jsem si zvykl.
Nová Honda CR-V už je v segmentu D, jak pohodlím, tak rozměry.
lamal
0
@thebearspook
Toyota ma tiez vse v poriadku s ergo.
thebearspook
0
@lamal Ano, zkoušel jsem, ale auto bylo hlučnější a o 10 cm kratší. Nějak mi připadlo, že to šlo s novým modelem v interiéru kvalitativně dolů. Klimatizace už není na "čudlíky".
tohle motto by si mohla EU dát zarámovat a pověsit v Bruselu.
Navíc, automobilky se chystají masově propouštět, protože technický vývoj i výrobu zvládnou s výrazně menším počtem humanoidů. Dobrá příležitost k tomu, aby se auta začala zjednodušila a technické extrémy byly nasměrovány na jinou, než silniční dopravu.
Stacilo by ponechat tlacitka a kolecka, protikolizne asistenty nechat zapnute a vsetky ostatne nechat volitelne s pamatou volby.
V malych autach typu Fabia, Clio a mensie atd by stacila pasivna bezpecnostna vybava tj airbagy vsade a nejaky zakladny protikolizny asistent, pripadne az do vyssich vybav.
V tychto malych autach sa vykaslat na online funkcie a dialkove ovladanie cez appky. Pridat atmo motory 4valce okolo 1,4 s M6 manualom.
Emisu normu vratit niekam k EU4 pre male benzinove motory a EU6 pre diesle a viac sa sustredit na karbonovanie tj obecne najvacsi emisny problem dieslovych motorov.
EV a hybridy ponechat pre zaujemcov.
Vytazit z dnesnych technologii maximum pre produkt a bezpecnost a ekologiu aplikovat v rozumnej miere, ktora ma skutocny prinos a nie šialenstvo.
... tolko zopar veci co ma napadlo na prvu dobru
Navíc na to, že jde o auto nižší střední třídy je cena opravdu hodně vysoká (díky složitému hybridu) byť patří k těm nejpovedenějším.
Nová Honda CR-V už je v segmentu D, jak pohodlím, tak rozměry.
Toyota ma tiez vse v poriadku s ergo.