Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Leapmotor spouští prodej crossoveru B03X. Nebude drahý! Na mušce má epiq, pumu či Renault 4

13 komentářů

Pepa_007
Čína. Za vcelku vysokou cenu.
del42sa
@Pepa_007 navíc hnusná čína ...
ericn
@del42sa jj “leap” už bylo 🤣👍
WinDiesel
@ericn ANO, zase bude leap !!!!! 😄
MihiCZ
A navíc teď dávají každému hrdému fanouškovi čínských aut tričko zdarma. Na výběr mají s nápisem "Podporuji totalitní komunistickou Čínu, genocidu a bezpráví!" a nebo "Chci makat ve fabrice 12/6 za hrstku rýže!". Někde prý dávají i sadu čínských vlaječek na auto. Kam se hrabou evropské automobilky.
ericn
@MihiCZ jj, rohYpnol už má minimálně tři, za maximální podporu v diskusi na auto.cz 🤣👌
Jan Pešek
Fuj, to je ale hezký.
igigreat
Tak toto velmi rad vyzkousim. Do Prahy idealni rozmery i dojezd za bezva cenu. Navic osvedceni dealeri a servis jako napr. BSAuto ci Emil Frey.
psel
@igigreat jak jsem ti psal uz několikrát konečně si to kup. Jen bych si být tebou vyzkoušel jednou zabrzdit ze 100 a zjistit, jestli nemáš zabudovanou vlastnost kouř od brzd po prvním brzdění tak jako C10. Stejně tak si uvědom, že mezi nabíjením 10..80 a 30..80 bude krapet rozdíl. Jo, a užij si LFP v zimě, Epiq má alespoň velkou baterku NMC.
A že to stojí stejně jak Epiq je dost sebevědomé
igigreat
@psel mas pravdu, ted na nejlevnejsi-skoda je Octavka combi s 2.0tdi sice s polepy na 18mesicu, ale za 450tis.
Ja Prvni 123
No, ale porad je to Cina... takze vime, proc ma dobrou konektivitu.
To je nejakych dat, co musi poslat...
Jon Bon Novy
Podla nedavneho testu VW ID. 3 po najazdenych 300 tisic kilometrov mal SoH baterie este 85 % a stav podvozku a riadenia takmer v stave noveho auta.
Ked sa za dalsich 150 rokov cinske predrazene napodobeniny naozajstnych aut budu k takymto kvalitativnym hodnotam priblizovat, bude potom cas o takom aute uvazovat. Zatial vsak absolutne NIE!
WinDiesel
Ne nebude drahý, jen něco přes 600 000, s tím rozhodně zboří trh 😄