Novinky
Nová Dacia Striker poprvé naživo: Konečně jsme v ní seděli! Jak je to s prostorností i kvalitou?
66 komentářů
Som zvedavý na realitu.
Pri Dusteri a Bigsteri to tiež ospevovali novinári, v realite sú to lacné mrdky so zlou ergonómiou.
Btw- toto Henrieta postavené na podvozku Clio?
Pri Dusteri a Bigsteri to tiež ospevovali novinári, v realite sú to lacné mrdky so zlou ergonómiou.
Btw- toto Henrieta postavené na podvozku Clio?
@Meky - akorát že poslední Duster i Bigster se prodává dost dobře a věřím, ve své kategorii to bude i oblíbená ojetina. Asi neposlouchají vaše "chytré " rady!
@Meky Právě jsem na dovolené v Itálii a mám půjčeného Bigstera. Ten laciný interiér bych zkousnul, ovšem absolutní tortura jsou sedadla, resp. materiál, ze kterého je potah. Ten se v tom teple tady dokáže tak rozpálit, že se na tom nedá sedět. A i když je auto ve stínu, tak se na těch sedadlech člověk potí jak dobytek. Tohle fakt ne, nikdy. I kdyby to bylo tisíckrát levnější než jiná auta.
@Wolfalack - když byly předminulý týden u nás třicítky a v autech i 60stupňů, sedadla ani volant se nedal pořádně chytnout. Ti moudří dali na sedadlo ručník. Bylo jedno, o jaké auto se jedná, nahřálo se všechno. Stejně jsme to praktikovali v Chorvatsku a nebyli jsme sami. Je to jen o využití mozku , o přemýšlení, asi to na Tik-toku asi ještě nebylo, že?!
No opravdu povedené auto a všechno to začal podvozek z X trailu, který byl široký a na to nasadili Dacku. Proč ale všichni jedou linii Tuček - Šlajs a kopírují navzájem přední kly nevím.
@KANKUNEN Kly musí být, protože už došly nápady jak udělat čumáky tříválcových aut agresivnější 😄 Krom toho se blbé nápady šíří rychleji než ty dobré - např. spojená světla mi u faceliftu Tesly přijdou ohyzdná, jako nějaký červ (předtím to bylo docela pěkné), totéž nejnovější Kodiaq (tam červená lišta ani nesvítí, tak pod ní aspoň prokopli víko kufru).
Abych jen nehaněl, tak v obecnosti se mi líbí ty nádechy před předními koly, které se také rozšířily rychle. Je to jakési ozvláštnění čím dál větší čelní plochy a dokonce to má i aerodynamický užitek.
Abych jen nehaněl, tak v obecnosti se mi líbí ty nádechy před předními koly, které se také rozšířily rychle. Je to jakési ozvláštnění čím dál větší čelní plochy a dokonce to má i aerodynamický užitek.
Přiznávám: tento typ karosérie je mi vysloveně sympatický (snížené prodloužené SUV, nebo zvýšené kombi s prvky SUV; vlastně se jedná o čtyřdveřový shooting brake, napsáno tradiční terminologií). Na čínském webu se to takovými typy vozů jen hemží a těším se, že budou v Evropě přibývat. Bohužel, Allroad i All-Terrain už nejsou tím, co byl Allroad na začátku (opticky!!).
Je to taková lepší Arkana, ale myslím, že zákazníky Octy nebo Golfu to nepřetáhne - možná se to bude pasovat na konkurenta K4 SW a to zejména cenově, ale kvalitativně nevím...
Pěkné kára, škoda, že Dačka nerozšiřuje nabídku čistých elektrik.
@Mad Pete Musíš Dacii odpustit, že se kvůli tvým pošahaným nápadům nechce dostat do ztráty či citelného zmenšení zisku a/nebo propouštění jako Honda, Nissan, VW, Ford, GM, Stellantis a většina ostatních, co také chybně vsadily na elektromobily.
Jo, proč ne. Jen je to takový crossover. Odhadem o cca 10-15cm vyšší než kombíky?
@Pepa_007 Hodně v tom dojmu bude dělat ta velká světlá výška a oplastování. V podstatě striker není vyšší než octavia, dovolte mi to vysvětlit...
- 1,47 mm = výška vozu Škoda Octavia Combi
- 1,53 mm = výška vozu Dacia Striker
- 0,14 m = světlá výška vozu Škoda Octavia Combi
- 0,20 m = světlá výška vozu Dacia Striker
Tedy čistá výška karoserie je u strikeru a u octavie naprosto totožná. I z tohoto důvodu se nedivím častému označení strikeru za kombi z řad našich (i jiných serverů). Samozřejmě jde o crossover, i sama automobilka ho tak nazývá a ta světlá výška tomu nahrává. Má ale blíže ke zvednutým kombíkům (Audi Allroad, Volvo XC70), než by se na první pohled mohlo zdát 😉
Hezký den a díky za reakci, JL
- 1,47 mm = výška vozu Škoda Octavia Combi
- 1,53 mm = výška vozu Dacia Striker
- 0,14 m = světlá výška vozu Škoda Octavia Combi
- 0,20 m = světlá výška vozu Dacia Striker
Tedy čistá výška karoserie je u strikeru a u octavie naprosto totožná. I z tohoto důvodu se nedivím častému označení strikeru za kombi z řad našich (i jiných serverů). Samozřejmě jde o crossover, i sama automobilka ho tak nazývá a ta světlá výška tomu nahrává. Má ale blíže ke zvednutým kombíkům (Audi Allroad, Volvo XC70), než by se na první pohled mohlo zdát 😉
Hezký den a díky za reakci, JL
@Pepa_007 Pro jistotu jsem článek doplnil o tabulku detailnějších rozměrů 😉 JL
@Jiří Landa Dobrý den, děkuji za pěkný článek, ač jsem nikdy nebyl fanda dacie, Bigster i Striker se mi líbí a rád jsem si o nich přečetl. Jsem zvědavý, jak na mě bude působit kvalita plastů uvnitř - zatím to bylo spíš slabší.
Z vašeho článku jsem ještě nepochytil drobnost - vyšší postavy mají problém s panoramaticku střechou i vpředu, nebo jen vzadu? Děkuji za případné upřesnění!
Z vašeho článku jsem ještě nepochytil drobnost - vyšší postavy mají problém s panoramaticku střechou i vpředu, nebo jen vzadu? Děkuji za případné upřesnění!
@roger.cz Pouze vzadu, vpředu je naopak místa dokonce výrazně víc. Přibližně uprostřed textu se nachází nově doplněná tabulka, kde jsou konkrétní čísla. A děkuji za pochvalu, dal jsem si s ním spoustu práce 😉 JL
PS: Plasty jsou zejména vpředu schované za zmiňovanou "první vrstvu" měkčích a příjemnějších materiálů, ale jinak mi na omak přišly bohužel stejné, jako v ostatních modelech značky. Uvidíte až budou auta u prodejců, jaký pocit budete mít vy sám.
PS: Plasty jsou zejména vpředu schované za zmiňovanou "první vrstvu" měkčích a příjemnějších materiálů, ale jinak mi na omak přišly bohužel stejné, jako v ostatních modelech značky. Uvidíte až budou auta u prodejců, jaký pocit budete mít vy sám.
Pane Lando, Vás tahle práce baví a je to vidět. Slovem nešetříte a reagujete v diskuzi. Děláte mi radost!
@Ringhofer Já děkuji, bez zpětné vazby bych taky mohl mít pocit, že délka článků je spíše na škodu. Zrovna u strikeru jsem si ale říkal, že je důležité napsat vše. Předpokládal jsem nedostatek písmenek už na místě, proto je v článku i video.
Doufám, že takto detailní článek třeba někomu pomůže v rozhodování při výběru nového vozu, a vám moc děkuji za zpětnou vazbu. Díky ní vím, že má snaha není zbytečná 😉
Přeji hezký den, JL
Doufám, že takto detailní článek třeba někomu pomůže v rozhodování při výběru nového vozu, a vám moc děkuji za zpětnou vazbu. Díky ní vím, že má snaha není zbytečná 😉
Přeji hezký den, JL
Nějak jsem nepochopil otvírání kufru. Pokud budu umývat auto a postojím chvíli za kufrem, tak se mi otevře? V některých případech asi pohodlné, ale ne vždy.
@thebearspook Zdravím, tohle mě nenapadlo, ale teoreticky taková nechtěná situace nastat může - dobrý námět, co zhruba za půl roku vyzkoušet v testu 😄
Jistotou bude na myčce nechat klíček v autě. Ale souhlasím, slyšel jsem případy, kdy se kufr otevřel při mytí zadního nárazníku (například u poslední generace Opelu Insignia). JL
Jistotou bude na myčce nechat klíček v autě. Ale souhlasím, slyšel jsem případy, kdy se kufr otevřel při mytí zadního nárazníku (například u poslední generace Opelu Insignia). JL
@thebearspook U Outbacku mi to přesně takhle pitomě funguje (po přiložení ruky ke znaku), takže to mám permanentně vypnuté a otevírám "tlačítkem" nad SPZ. Nejhorší to je v myčce, ale je to otravné i v jiných situacích.
@thebearspook A je nutné to auto umývat s klíčkem v kapse? Pokud o té funkci vím, tak ji asi nebudu chodit naproti... A určitě to půjde vypnout někde na klíčku, stejně jako automatické zamykání. Ono inženýři automobilek většinou nejsou hloupějši, než běžný Franta z Dolní Pustevny, jinak by byl Franta dávno inženýrem v nějaké té automobilce...
exterier vyzera skvelo.
mierne zvyseny kombik je moja najoblubenejsia varianta... takze je jasne, ze ma to auto zaujalo. skoda, ze skodovka (ta hlavne, kedze to uz mala) alebo toyota nema v ponuke podobnu vec. kolega kupil bigster a je velmi spokojny. tak uvidime, minimalne sa pojdem do toho auta posadit ked budu dostupne...
opat len skoda ze manual je iba s trojvalcom...
mierne zvyseny kombik je moja najoblubenejsia varianta... takze je jasne, ze ma to auto zaujalo. skoda, ze skodovka (ta hlavne, kedze to uz mala) alebo toyota nema v ponuke podobnu vec. kolega kupil bigster a je velmi spokojny. tak uvidime, minimalne sa pojdem do toho auta posadit ked budu dostupne...
opat len skoda ze manual je iba s trojvalcom...
Tak už som videl aj iné fotky.
Zhrniem to.
Ide o ďalší klon starého Clia.
Auto ma úzky interiér - všimneme si malo miesta na lakte - hlavne vzadu. Malo miesta na koleno vodiča vpredu.
Auto ma rovnaké lacné dacia plasty. Nie sú robustné ani solídne. Len lacné.
Komfortná výbava minimálna, bezpečnostná taktiez.
Technicky ide o starú platformu s trojvalcami.
Jazdné vlastnosti pod úrovňou triedy - problem jazvečíkovitý.
Vnútorný priestor nepoznám - ale Duster je vzadu nepoužiteľný a aj Bigster ma vzadu veľmi malo miesta.
Toto bude najviac na úrovni dustera. Takže nič pre rodinu.
No a bezpečnosť?
Klasická dacia, takže zase len nevyhnutne minimum.
Ak ma niekto z hejterov problem, nech napíše v com sa mýlim.
Za mňa - v porovnaní s cinanmi - obzvlášť leapmotor a MG, toto ke veľmi podpriemerný produkt.
Zhrniem to.
Ide o ďalší klon starého Clia.
Auto ma úzky interiér - všimneme si malo miesta na lakte - hlavne vzadu. Malo miesta na koleno vodiča vpredu.
Auto ma rovnaké lacné dacia plasty. Nie sú robustné ani solídne. Len lacné.
Komfortná výbava minimálna, bezpečnostná taktiez.
Technicky ide o starú platformu s trojvalcami.
Jazdné vlastnosti pod úrovňou triedy - problem jazvečíkovitý.
Vnútorný priestor nepoznám - ale Duster je vzadu nepoužiteľný a aj Bigster ma vzadu veľmi malo miesta.
Toto bude najviac na úrovni dustera. Takže nič pre rodinu.
No a bezpečnosť?
Klasická dacia, takže zase len nevyhnutne minimum.
Ak ma niekto z hejterov problem, nech napíše v com sa mýlim.
Za mňa - v porovnaní s cinanmi - obzvlášť leapmotor a MG, toto ke veľmi podpriemerný produkt.
@Meky najprv napíšeš, že auto má úzky interiér a potom "Vnútorný priestor nepoznám". Tak ako teda?
A úplne si to zaklincoval s číňanmi... ktorý čínsky kombík dokáže tomuto konkurovať?
A úplne si to zaklincoval s číňanmi... ktorý čínsky kombík dokáže tomuto konkurovať?
@Meky
...a tohle vše je ve výsledku úplně jedno. Protože zákazník chce praktické stále ještě relativně dostupné a prostorné auto a přesně tohle Dacia přináší.
A samozřejmě, že jde o další klon stávající techniky, a není to vůbec špatně. Naopak.
Já jsem docela zvědavý, nakolik bude platit teorie o oslovení nových zákazníků. Spíše si ale myslím, že bude kanibalizovat jiné modely Dacie. Ale koncept samotný rozhodně má moje sympatie.
...a tohle vše je ve výsledku úplně jedno. Protože zákazník chce praktické stále ještě relativně dostupné a prostorné auto a přesně tohle Dacia přináší.
A samozřejmě, že jde o další klon stávající techniky, a není to vůbec špatně. Naopak.
Já jsem docela zvědavý, nakolik bude platit teorie o oslovení nových zákazníků. Spíše si ale myslím, že bude kanibalizovat jiné modely Dacie. Ale koncept samotný rozhodně má moje sympatie.
@Meky Že vše posuzujete pouze dle fotek pominu, ale rozměry Strikeru vůči Bigsteru hovoří jasně...
- délka 4620 mm vs. 4570 mm
- šířka 1820 mm vs. 1812 mm
Striker je tedy delší i širší než Bigster, takže se ptám: Z čeho usuzujete, že v interiéru bude prostorný jako výrazně menší duster?
Doporučuji si přečíst článek, nebo kouknout na přiložené 11minutové video, kde je prostornost uvnitř zcela jasně vidět. Měřím 189 cm, pokud byste si video chtěl přehrát bez zvuku.
Věřím, že při reálném setkání vás striker překvapí. Hezký den, JL
- délka 4620 mm vs. 4570 mm
- šířka 1820 mm vs. 1812 mm
Striker je tedy delší i širší než Bigster, takže se ptám: Z čeho usuzujete, že v interiéru bude prostorný jako výrazně menší duster?
Doporučuji si přečíst článek, nebo kouknout na přiložené 11minutové video, kde je prostornost uvnitř zcela jasně vidět. Měřím 189 cm, pokud byste si video chtěl přehrát bez zvuku.
Věřím, že při reálném setkání vás striker překvapí. Hezký den, JL
Ostatní výrobci v EU přestali dělat normální auta pro normální lidi. Proč? Protože všichni chtějí být zelení, protože šlapou brázdu ideolgie EU a myslí si, že budoucnost je nižší střední BEV za milion plus nebo malé BEV za 3/4M plus...
Dacii se tak otevřel obrovský prostor. Tam, kde dřív Renault prodával statisíce, miliony vozů, dnes zeje díra a prázdnota. A Dacia toho naplno využívá (stejně jako Čína...).
My zákazníci můžeme být rádi, že ještě existuje automobilka z EU, která se na obyčejné zákazníky nevykašlala...
Nesouhlasím úplně s přirovnáním ke kombi. Je to čistý crossover a na kombík to prostě nemá tvar karoserie. Délka samotná možná, ale kombík vždy měl i prostor nad zadním platem. Je pravda, že doba tohle hodně rozvolnila, a třeba A6 avant už je taky víc shooting brake než kombi, ale tady se asi nebavíme o nějakém stylovém produktu... Za kombi bych to opravdu neoznačoval.
Dacii se tak otevřel obrovský prostor. Tam, kde dřív Renault prodával statisíce, miliony vozů, dnes zeje díra a prázdnota. A Dacia toho naplno využívá (stejně jako Čína...).
My zákazníci můžeme být rádi, že ještě existuje automobilka z EU, která se na obyčejné zákazníky nevykašlala...
Nesouhlasím úplně s přirovnáním ke kombi. Je to čistý crossover a na kombík to prostě nemá tvar karoserie. Délka samotná možná, ale kombík vždy měl i prostor nad zadním platem. Je pravda, že doba tohle hodně rozvolnila, a třeba A6 avant už je taky víc shooting brake než kombi, ale tady se asi nebavíme o nějakém stylovém produktu... Za kombi bych to opravdu neoznačoval.
@rohYpnol Je pravda, že se rozdíly mezi jednotlivými karoseriemi smývají, ale označení kombi na prezentaci sama Dacia používala víc než crossover.
A jak jsem již psal výše v odpovědi uživateli @Pepa_007, když vezmu čistě výšku karoserie (bez ohledu na světlou výšku), je totožná se čtvrtou generací Octavie Combi (1,33 m).
Shooting brake dle mého má mít pouze 2 dveře, i když modely jako Mercedes-Benz CLS se to dlouhodobě snaží vyvrátit.
Ať už striker budeme označovat jakkoli, je nutné uznat, že se povedl. JL
A jak jsem již psal výše v odpovědi uživateli @Pepa_007, když vezmu čistě výšku karoserie (bez ohledu na světlou výšku), je totožná se čtvrtou generací Octavie Combi (1,33 m).
Shooting brake dle mého má mít pouze 2 dveře, i když modely jako Mercedes-Benz CLS se to dlouhodobě snaží vyvrátit.
Ať už striker budeme označovat jakkoli, je nutné uznat, že se povedl. JL
@Jiří Landa
Nemyslím, že je nutné prvoplánovitě naskakovat na PR, ktré přináší automobilka sama. Koneckonců, s CLS to vlastně sám potvrzuješ... 😉
Jestli se povedl, to ještě uvidíme co cena, Já mu fandím, ale v současném portfoliu Dacie mi přijde jako "zbytný". Myslím tím především to, že kdyby nebyl, tak lze zvolit jný model Dacie a dostat obdobu. Cena samozřejmě může sehrát zásadní roli, kdyby to bylo levnější jak Jogger například...
Nemyslím, že je nutné prvoplánovitě naskakovat na PR, ktré přináší automobilka sama. Koneckonců, s CLS to vlastně sám potvrzuješ... 😉
Jestli se povedl, to ještě uvidíme co cena, Já mu fandím, ale v současném portfoliu Dacie mi přijde jako "zbytný". Myslím tím především to, že kdyby nebyl, tak lze zvolit jný model Dacie a dostat obdobu. Cena samozřejmě může sehrát zásadní roli, kdyby to bylo levnější jak Jogger například...
@rohYpnol Naopak, Striker představuje vrchol nabídky a bude dražší než Bigster. Základní cena Strikeru bude přibližně 25.000 eur, tedy 600.000 korun.
Jinak „naskakovat na PR“, no, já reagoval mimo jiné na předešlé komentáře, kde nás někteří osočují z toho, že automobilka říká crossover a náš web kombi. Tak vysvětluji, že to ke kombi sama automobilka při prezentaci přirovnávala, i když jasně, oficiálně je to crossover mezi kombi, SUV a hatchbackem. JL
Jinak „naskakovat na PR“, no, já reagoval mimo jiné na předešlé komentáře, kde nás někteří osočují z toho, že automobilka říká crossover a náš web kombi. Tak vysvětluji, že to ke kombi sama automobilka při prezentaci přirovnávala, i když jasně, oficiálně je to crossover mezi kombi, SUV a hatchbackem. JL
Však Dacia je top. Není to luxus, není to premiovka, ale funguje, nevypadá tak odpudivě jako dřív,a není nedostupná. .. Projel jsem s ní Balkán, křížem krážem, místy jsem si říkal,,toto už nedá " , a dala. Zlaté auto. Než ji zlikviduji, ještě toho něco uvidím pí světě. A pak? Pořídím si zas Dácii.
Tohle není ani tak postřeh k designu, spíš taková malá sociologická momentka. Ve chvíli, kdy někdo úplně vážně tvrdí, že Dacia vypadá líp než většina BMW a Mercedesů, většinou tím nepopisuje auta, ale svůj vlastní vztah k nedostupnému prémiu. Dacia může být sympatická, jednoduchá a rozumná volba, o tom žádná. Ale dělat z ní najednou měřítko, podle kterého selhává Mnichov i Stuttgart, to už není estetický soud. To je spíš hospodská terapie převlečená za názor.
To je strašná blbost, co jsi vypotil. To je z tvé vlastní hlavy?
Ano, z hlavy. Rozumím, že pro někoho, kdo za vrchol reakce považuje „strašná blbost, co jsi vypotil“, to může být nezvyklý způsob práce. Mě osobní prskání nijak zvlášť nezajímá. Až budeš mít k designu aut jednu konkrétní myšlenku, klidně ji zkus napsat. Do té doby je to jen hospodské hekání bez obsahu.
Má odpověď je na stejné úrovni, jako tvůj post. Nicméně smysl fake profilů, jako jsi ty je jen dělat, jak moc jsi chytrý a zámožný, ale už z dálky z toho srší přesný opak.
Při té bídě v diskuzích, jaká tu je se divím, že tu redakce tyto fake profily trpí.
Vidíš, a přesně tady ses prozradil. Začalo to designem aut, ale protože k němu nemáš jedinou konkrétní větu, utekl jsi k nálepce „fake profil“ a k sociálním fantaziím o tom, kdo je chytrý a zámožný.
To není protiargument. To je nouzový východ člověka, kterému došel obsah dřív, než vůbec začal.
Já jsem napsal názor na estetiku a na vztah k prémiu. Ty jsi k tomu dodal jen urážku, domněnku a prosbu, aby tě redakce ochránila před profilem, který se ti nelíbí. Chápu, že v diskusi, kde je argument vzácnější než klidná palubka bez tabletů, může souvislá věta působit podezřele.
Ale zkus si příště pohlídat alespoň základ, když chceš někoho usvědčit z pózy, musíš nejdřív předvést něco víc než pózu uraženého.
Tím bych to z mé strany uzavřel.
Vždycky "obdivuju" lidi, kteří si z jednoho datového bodu extrapolují celou křivku. Tvoje inteligence musí být závratná. Nebo taky ne. Být tebou, tak bych se hluboce zamyslel, jak do tvé geniální teorie zapadá třeba to, že se mi líbí skoro všechna současná auta od Porsche. A že BMW před ca dekádou, než jim narostly ty hnusný bobří zuby, se mi líbila taky. A Dacie předchozí generace byly hnusný. Nezapadá, viď. Takže ta tvoje teorie není zas až tak geniální, spíš je to jenom dementní předsudek.
BMW je prostě hnusný a Dacia není. To je celý.
Krásné. Začal jsi výčitkou o extrapolaci z jednoho datového bodu a skončil větou „BMW je prostě hnusný a Dacia není“. Tedy přesně tím typem hospodsky definitivního soudu, o kterém jsem psal.
To, že se ti líbí Porsche a starší BMW, není argument proti mé poznámce. Je to jen pokus zamaskovat jednoduchou averzi seznamem výjimek. Estetický názor může být subjektivní, samozřejmě. Ale když se tvá argumentace smrskne na „tohle je hnusný a tohle není“, opravdu bych s přednáškou o inteligenci šetřil.
Když argumentace skončí, začíná pátrání po alter egech. Díky za potvrzení, že k designu už nemáš vůbec nic.
Úplně stejné dementní hlášky. Kvalitní troll by si ty alter ega lépe rozpracoval, dal jim jiné povahy, jiné "go to" hlášky a argumentační strategie, ale na to evidentně nemáš IQ.
Z diskuse výše je patrné, že i ostatní zde v diskusi tě správně zařadili jako multitrolla. Holt každá vesnice má svého blázna. Snad si to aspoň užíváš.
Díky za přednášku, pane Čížku.
Je. Podívej se jak si i naklikává palce. Další společný znak.
Je. Přesně jako ve tvém případě, rohYpnole.
Ano, o tobě je, rohYpnole, dobře známo, že neusneš, dokud nebude poslední slovo tvoje. Klidně až druhý den, ale hlavně že za tebou zůstane ta povinná tečka. A ta drobná mstivost k tomu u tebe zjevně patří jako součást firmy.
je nemocný. Já ho hned dal do bloku.
Zablokoval sis mě hned okamžitě tak důkladně, že jsi mě ještě druhý den četl a komentoval www.auto.cz/…diskuse/101089/1#… Gratuluji, i tvoje blokace má abstinenční příznaky.