Novinky
Stejsn
0
Felicia. Tam jsem to nesl opravdu těžce.
Jiří Landa
8
@Stejsn Pravda, ve své době to mnoho lidí vnímalo stejně. JL
"A důležitá otázka na závěr: Není to vlastně úplně jedno?"
Což lze chápat jako dobrovolné zpochybnění významu tohoto článku samotným autorem.
Což lze chápat jako dobrovolné zpochybnění významu tohoto článku samotným autorem.
@gil54 Tuhle otázku do článku přidal korektor, ten článek sám nezpochybňuji. Ovšem chápu to jako řečnickou otázku z důvodu, že lidé si často stěžují, když se změní typ karoserie u jeho oblíbeného modelu. Z pohledu běžných zákazníků to asi jedno je, ale z pohledu fanoušků? 😄 JL
No oproti nadpisu je stejně realita jiná. Nejedná se o střídání generací nějakého modelu ale o různé modely aut kterým výrobce z určitých důvodů přiřazuje stejný název. Což velmi často platí i pro modely které si koncepci zachovávají, např. Golf, Passat
V čele měla být Toyota, která pod názvem Corolla vyráběla zcela rozdílná auta. Například Corolla E10 měla pohon zadních kol.
@rtomas Toyota je beztak králem názvosloví, jelikož názvy jejích sedanů v překladu téměř vždy nějak souvisí s korunou 😁
Toyota Crown - přímo koruna, tam je to jasné
Toyota Corona - koruna latinsky
Toyota Camry - z japonského slova kanmuri, které znamená koruna
Toyota Corolla - v překladu „malá koruna“
Další souvislost s korunou či osobou krále měly i modely Tiara, Scepter a Cresta... 😄
Mou inspirací pro článek byl především model Maverick, u kterého je množství různých karoserií v různých letech do očí bijící. K přechodu z RWD na FWD došlo u mnoha aut, to mi nepřišlo dostatečně zajímavé – děje se to totiž mezigeneračně v podstatě dodnes (naposledy si vzpomínám na BMW třídy 1).
Děkuji za postřeh, JL
Toyota Crown - přímo koruna, tam je to jasné
Toyota Corona - koruna latinsky
Toyota Camry - z japonského slova kanmuri, které znamená koruna
Toyota Corolla - v překladu „malá koruna“
Další souvislost s korunou či osobou krále měly i modely Tiara, Scepter a Cresta... 😄
Mou inspirací pro článek byl především model Maverick, u kterého je množství různých karoserií v různých letech do očí bijící. K přechodu z RWD na FWD došlo u mnoha aut, to mi nepřišlo dostatečně zajímavé – děje se to totiž mezigeneračně v podstatě dodnes (naposledy si vzpomínám na BMW třídy 1).
Děkuji za postřeh, JL