Novinky
Dal som PPF fóliu - ochranu laku pred kamienkami, škrabancami, hmyzom či cestnou soľou, krásne funguje za mňa lepšie využite prachy ako keramika a zachová cenu auta pri predaji, ľudia sú blázni chcú jazdené auto v stave nového...
Jen ještě upozorním na jaro : kdo si to dělá sám tak to nedělejte venku na jaře, létá tam pyl a keramikou ho jen zafixujete na karosérii , která už navždy bude drsná
Já jsem letos dal na auto Gyeon Can Coat a jsem maximálně spokojený. Aplikace neskutečně jednoduchá. Pokud to vydrží rok, do příštího jara, tak nemám, co bych tomu vytknul.
Od doby, co nejde sehnat nanoochrana Horsta Fuchse, která odolala i vzduchovce a letlampě na to kašlu a nechávám autu patinu. Má sloužit mně, ne já jemu.
Keramika je dobra vec, ale ja mam proste radsi klasicke vosky. Delaji podle me prirozenejsi barvu auta, takovou tmavsi a hlubsi nebo co ja vim jak se tomu rika. A lesknou se taky paradne. Ted jedu par let Meguiars Ultimate vosk jednou dvakrat rocne a je dobry a je ho fakt hodne, ale na trhu je hromada dobrych vosku.
Ja na tech keramikach proste nemam rad ten efekt skla. Neni to prirozene podle me. Ale asi to je jeste lepsi ochrana, to je dost mozne.
Ja na tech keramikach proste nemam rad ten efekt skla. Neni to prirozene podle me. Ale asi to je jeste lepsi ochrana, to je dost mozne.
Když auto vždycky na jaře po zimě umeju, vypadá skoro jako když bylo nové.
Při přiblížení jsou semtam vidět důlky, připadně i s trochou laku pryč, vzniklé díky "dveřní péči" spoluobčanů z parkovišť. Dávat na to, když to bylo nové, keramiku, dopadlo to úplně stejně.
Jediné, nad čím přemýšlím až koupím zase nové, je nepřiplácet za barvu a dát PPF fólii v barvě. Protože nabídka barev "z výroby" je u většiny značek naprosto tristní.
Při přiblížení jsou semtam vidět důlky, připadně i s trochou laku pryč, vzniklé díky "dveřní péči" spoluobčanů z parkovišť. Dávat na to, když to bylo nové, keramiku, dopadlo to úplně stejně.
Jediné, nad čím přemýšlím až koupím zase nové, je nepřiplácet za barvu a dát PPF fólii v barvě. Protože nabídka barev "z výroby" je u většiny značek naprosto tristní.
tak pokud dal 30t za keramiku a nekapičkuje, má bud autobus nebo najel 100000 km za rok nebo to ten co to dělal udělal prostě špatně (nebo nějakým laciným výrobkem) viz. článek. Za 30t. je běžně keramika na 5 let.
A mouchy a komáři jdou krásně dolů jen vodou.