Testy
Bylo by fajn, kdybyste na mobilním zobrazení vypli to nepříjemné přecházení kapitol šoupnutím prstu doleva/doprava.
A opravte si náhledovku galerie, přetéka mimo viewport.
A opravte si náhledovku galerie, přetéka mimo viewport.
@Miorolo Máš pravdu, ale oni bohužel na jakoukoli zpětnou vazbu dost kašlou. Je tady tolik nedotažených a otravných věcí, mimo to, co píšeš, třeba konverze textu na smajlíky (např. x + p = 😜), automatické přehrávání videí, atd.
Roky za to dostávají čočku v diskusích, ale nikdy s tím nic neudělali, ani se neobtěžujou odpovědět.
Roky za to dostávají čočku v diskusích, ale nikdy s tím nic neudělali, ani se neobtěžujou odpovědět.
... přitom stačilo i zde nabídnout i 2,2 crdi nebo 2,5 benzin...
Mám 8 měsíců černé sedmimístné Santa Fe Calligraphy. Krásný exteriér i interiér, cítím se v něm bezpečně, je to takový tank. Jezdím za 7 litrů. Měl jsem minulou generaci s 2.2 CRDi a trochu jsem se bál že 1.6 hybrid pojede hůře, ale to se nepotvrdilo, je to svižné auto.
@Josef Poustka Gratuluju, hezký auto. Mě by na tom dráždila kombinace turbomotoru s hybridem, bál bych se, že při častém vypínání a zapínání motoru budou turba odcházet. V tomhle bych raději volil nějakou tu atkinsonovskou atmosféru 2.5 l. Ale jestli to máš jenom do garančky, tak tě to asi tolik trápit nemusí.
Dobrý den pane Bednář, nemohli byste se prosím v redakci konečně oprostit od dokola opakovaného leč mylného tvrzení, že sepnutá mezinápravová spojka rozděluje momenty v poměru 50 ku 50 ?
Hurá, to si budu moct cestou od školy zpět na houmáč zapřáhnout agadose a vyhodit ve sběráku posekanou trávu. Nebo si na kouli dát nosič s 67 elektrokoly. Pardon, takhle ta matyka asi nefunguje.
Taky hurá, že má 16 (4x4=16), u školy je vyplavený štěrk a mohlo by mi to hrabat.
Taky hurá, že má 16 (4x4=16), u školy je vyplavený štěrk a mohlo by mi to hrabat.
"S podvalem jsem ujel asi 45 km po placatém Královéhradecku, samozřejmě s důrazem na co největší plynulost jízdy a s dálničním maximem u 100 km/h. Výsledná spotřeba byla 12,8 l/100 km; na plnou 55l nádrž bych tak ujel asi 430 km."
Zajímavé, a v diskusi žádný nesmyslný hejt příznivců spalováku na téma spotřeby. Žádné zoufalé výblitky na téma "podvody pana Bednáře"!... 😁
Nikdo tady tu spotřebu nenapadá, nezpochybňuje. Všichni jsou s tím úplně vpohodě...
Zkrátka se tady tímto testem opět nasvítila diskusní agresivita eurohujerů a přívrženců zkratomobilů.
Zajímavé, a v diskusi žádný nesmyslný hejt příznivců spalováku na téma spotřeby. Žádné zoufalé výblitky na téma "podvody pana Bednáře"!... 😁
Nikdo tady tu spotřebu nenapadá, nezpochybňuje. Všichni jsou s tím úplně vpohodě...
Zkrátka se tady tímto testem opět nasvítila diskusní agresivita eurohujerů a přívrženců zkratomobilů.
Tohle je jedna z nejvýstižnějších charakteristik téhle bezpáteřní substance za poslední dobu.
Michal Chmelař
26. června 2026 • 18:28
“Rohypnol, ztělesnění podlosti, ješitnosti a vyčůranosti.”
auto.cz/…diskuse/100969/1#…
Michal Chmelař
26. června 2026 • 18:28
“Rohypnol, ztělesnění podlosti, ješitnosti a vyčůranosti.”
auto.cz/…diskuse/100969/1#…
mna by zaujimalo, ze ci uz hyundai vyriesil riedenie oleja s benzinom pri tomto motore pri kratsich jazdach. viem, ze pri tucsonoch {hev} sa na to dost ludi stazovalo. na jednom fore sa chlapik chlapik stazoval, ze aj 20km jazda je vraj podla servisu kratka....
© Marek Bednář
Kouzelník automobilové žurnalistiky