Novinky
Rozmáhá se nám tu takový nešvar, že řidiči přijíždějí ke stojanu z opačné strany a natahují hadice přes auto. Pak blokují ty, co mají hrdlo na "správné" straně.
a co mam delat ja kdyz bydlim v jednosmerce a barak s walboxem mam na prave strane ulice zastavim u baraku a muším kabele tahat do leveho zadniho rohu pres cele auto fakt chytry. proc neudelaji porty na obou stranach?
Nějaký důvod tam asi bude, když identický typ auta mívá tankovací otvor na různých stranách podle motorizace.
Mám vlevo vpředu nad kolem. Ze začátku jse si říkal, že to je dost nepraktické, hlavně pro domácí wallbox, kdy je umístěn vpravo na zdi u parkovacího místa. Takže doma táhnu kabel kolem auta zpředu, v práci si zastavím opačně na podélné místo. Ale pak když jsem občas zastavil na veřejné nabíječce, zjistil jsem výhodu. Mohu k nabíječce zajet normálně popředu, mám přístupný kufr a stojan a ovládání je hned u dveří řidiče a tedy nemusím běhat kolem auta na odpojení nebo spuštění nabíjení.
V každém případě je fajn že je s umístěním hrdel trochu chaos, aspoň jsou stojany plynule vytížené z obou stran
@Othello Raz som videl na parkovisku niečo ako kei-car, asi nejaké staré Daihatsu, a to malo tankovacie hrdlá po oboch stranách. Za mňa ideálne riešenie. 😁
@traveldrive nemělo spíš nabíjecí porty? Protože používají běžně AC na jedné straně a DC na druhé.
@traveldrive
Keď píšeš, že obojstranne, tak mi napadlo, že Citroën 2CV 4×4 Sahara to má tak. Popravde, sú to vlastne dve oddelené nádrže, pre každý motor zvlášť.
Ale celé to auto je exkluzivita na n-tú ☺
Keď píšeš, že obojstranne, tak mi napadlo, že Citroën 2CV 4×4 Sahara to má tak. Popravde, sú to vlastne dve oddelené nádrže, pre každý motor zvlášť.
Ale celé to auto je exkluzivita na n-tú ☺
@vor No, keby som videl Saharu, asi by som si na nej všimol ešte ďalších 100 vecí a spravil 200 fotiek...
Toto bolo niečo staršie, vyzeralo to skoro ako Tico, len o čosi väčšie. Akurát staré s olúpaným lakom a nejakou tou hrdzou, logá a nápisy už asi dávno opadali, nevedel som to identifikovať. Možno sa mýlim, a nebolo to japonské, fakt neviem. Niektoré lacné miniutá sa vraj vyrábali čo najuniverzálnejšie pre pravostrannú aj ľavostrannú prevádzku, ale to už dnes len tak nevypátraš...
Toto bolo niečo staršie, vyzeralo to skoro ako Tico, len o čosi väčšie. Akurát staré s olúpaným lakom a nejakou tou hrdzou, logá a nápisy už asi dávno opadali, nevedel som to identifikovať. Možno sa mýlim, a nebolo to japonské, fakt neviem. Niektoré lacné miniutá sa vraj vyrábali čo najuniverzálnejšie pre pravostrannú aj ľavostrannú prevádzku, ale to už dnes len tak nevypátraš...
Přesně, raději to zakáže.
Ale pozici na umístění nabíjecí zásuvky, na to určitě přijde... 😁