Testy
Jen kopiruji😒br />
Pomalejší nabíjení
MG Pilot nelze aktivovat za jízdy
Horší audiosystém
Náladová klimatizace
Tužší podvozek
Pouze jedna úroveň vyhřívání sedadel
736.490 Kč (Premium, FWD, 54 kWh, 110 kW)
a cimrmanovsky se ptam😒br /> „Dává to smysl?“
Anebo jsem jak Veverka? 😉
Pomalejší nabíjení
MG Pilot nelze aktivovat za jízdy
Horší audiosystém
Náladová klimatizace
Tužší podvozek
Pouze jedna úroveň vyhřívání sedadel
736.490 Kč (Premium, FWD, 54 kWh, 110 kW)
a cimrmanovsky se ptam😒br /> „Dává to smysl?“
Anebo jsem jak Veverka? 😉
@peprnik A já se taky zeptám... Jaký smysl má věci vytrhávat z kontextu a sdílet jen mínusy? Myslíte si, že za tuhle cenu dnes mezi elektromobily najdete jiné auto, které bude mít méně nedostatků? (když pominu, že polovina vypíchnutých věcí jsou drobnosti...)
@Jiří Landa
MG na mě ovšem působí nejméně přesvědčivě z pohledu kvality výroby a zpracování.
BYD, Leapmotor Chery/Omoda/Jaecoo jsou podle mě dále. Od kvality zpracování, přes antikorozní ochranu...
MG na mě ovšem působí nejméně přesvědčivě z pohledu kvality výroby a zpracování.
BYD, Leapmotor Chery/Omoda/Jaecoo jsou podle mě dále. Od kvality zpracování, přes antikorozní ochranu...
@rohYpnol S tím bych i souhlasil, ale Urban působil také velmi dobře. Nikde nic nevrzalo, použité materiály byly ok, možná za tu cenu až nečekaně dobré (na těch důležitých místech). Antikorozní ochranu neumím posoudit, to ukáže čas. Ovšem Urban je celkově na míle daleko prvním modelům, které před pár lety přišly na český trh 😊
@Jiří Landa
Právě že antikorozní ochrana bývá na MG opravdu zarážející, kdy i nové auta dokážou být na hranách plechů a pdvozkových dílech plechů často "nepřesvědčivé". Ono než to auto se dostanek zákazníkovi, tak už taky pár měsíců má... A novinářský kus bude mít možná i pár tisícovek km najeto...
Chce se to na auta dívat nejen zvrchu, ale i zespodu 😉
Právě že antikorozní ochrana bývá na MG opravdu zarážející, kdy i nové auta dokážou být na hranách plechů a pdvozkových dílech plechů často "nepřesvědčivé". Ono než to auto se dostanek zákazníkovi, tak už taky pár měsíců má... A novinářský kus bude mít možná i pár tisícovek km najeto...
Chce se to na auta dívat nejen zvrchu, ale i zespodu 😉
@Jiří Landa Mínusy ostanú mínusmi. Ak mi niečo z toho fakt nevyhovuje, tak to žiadna iná prednosť auta nevyváži. Takže zmysel to určite má. 😉 A pokiaľ za túto cenu nie je možné kúpiť lepší elektromobil, logicky si za tie isté peniaze radšej kúpim lepší hybrid. 😄
@traveldrive
Právě že ne. Dozvěděli jsem se, že zpětná vazba je pro Číňana zásadní. A mnohé z těch chyb lze napravit jednou aktualizací...
Konkrétně si dejme rekap, co lze teoreticky vyřešit updatem.
Pomalejší nabíjení... částečně asi lze optimalizovat
MG Pilot nelze aktivovat za jízdy... ano
Horší audiosystém... částečně asi lze optimalizovat
Náladová klimatizace... ano
Tužší podvozek... ne
Pouze jedna úroveň vyhřívání sedadel... dost možná i toto ano
Takže jediné, co zůstane chybou, je tužší podvozek. A i to není asi úplně chybou a je to spíše vlastností, někomu to může vyhovovat, jinému ne.
Právě že ne. Dozvěděli jsem se, že zpětná vazba je pro Číňana zásadní. A mnohé z těch chyb lze napravit jednou aktualizací...
Konkrétně si dejme rekap, co lze teoreticky vyřešit updatem.
Pomalejší nabíjení... částečně asi lze optimalizovat
MG Pilot nelze aktivovat za jízdy... ano
Horší audiosystém... částečně asi lze optimalizovat
Náladová klimatizace... ano
Tužší podvozek... ne
Pouze jedna úroveň vyhřívání sedadel... dost možná i toto ano
Takže jediné, co zůstane chybou, je tužší podvozek. A i to není asi úplně chybou a je to spíše vlastností, někomu to může vyhovovat, jinému ne.
@rohYpnol Lenže oprava mnohých chýb hoci aktualizáciou stojí dosť peňazí, takže napriek tomu ostávajú chyby neopravené, alebo opravené tak, že fungujú síce inak, ale rovnako zle.
Pomalšie nabíjanie sa dá spraviť - ale potom bude to auto o kus drahšie. MG-Pilot - možno. Audiosystém? jasne, ale priplatíš si, pretože nejde o chybu ale šetrenie nákladov. Klimatizácia detto, môžu namontovať lepšiu alebo od iného dodávateľa, ale znovu si priplatíš. Vyhrievanie sedadiel takisto. Takže všetky tieto problémy vrátane mizerného podvozku buď zostanú, alebo niečo vyriešia, ale porastie cena, ktorá už takto nie je nijak nízka a za takéhoto šmejda je riadne prestrelená.
Pomalšie nabíjanie sa dá spraviť - ale potom bude to auto o kus drahšie. MG-Pilot - možno. Audiosystém? jasne, ale priplatíš si, pretože nejde o chybu ale šetrenie nákladov. Klimatizácia detto, môžu namontovať lepšiu alebo od iného dodávateľa, ale znovu si priplatíš. Vyhrievanie sedadiel takisto. Takže všetky tieto problémy vrátane mizerného podvozku buď zostanú, alebo niečo vyriešia, ale porastie cena, ktorá už takto nie je nijak nízka a za takéhoto šmejda je riadne prestrelená.
"se odvděčí také skvělou spotřebou... na chalupu jsem jezdil za 14,5 kWh/100 km"
Na chalupu jezdím s TMY v pohodě za 12...
Na chalupu jezdím s TMY v pohodě za 12...
Seděl jsem v něm, prostornost vepředu i vzadu v rámci půdorysu perfektní, 4 dospělí se vejdou zcela komfortně. Kufr nevyhnutelně kratší, ale s trochou plánování (což pro majitele levných EV není problém) pojme ta jáma hodně. Davám palec nahoru za rozumně malá kola, nepotřebuju fakyn hotvýlz na dvaceti palcích recyklovaných plechovek.
Ale ano, uťáplé ego pohladí ojetý dýzlový kožak s dvěma kily v těle mnohem víc.
Ale ano, uťáplé ego pohladí ojetý dýzlový kožak s dvěma kily v těle mnohem víc.
@Mad Pete Mňa iba stále udivuje to operovanie so slovom "levný". Rozhodne by som týmto výrazom neoznačil cenovku nad 700 tisíc Kč za auto s dĺžkou 4,2 metra. Lacnejší ako konkurencia neznamená lacný.
@traveldrive Nestojí Fábka v plný palbě taky 700 náhodou?
@mimomisu tvl kolik se asi prodá Fabií za 700k? 🤣🤣🤣 To je našlapaný Monte Carlo do maxima = to si nikdo v podstatě neobjednâ…Tj toje maximalní možná výbava 😉
@ericn
ale on je mimomisu 😉
ale on je mimomisu 😉
@ericn A kolik těchto v plný palbě, když je základ do města za ceníkových 600? Řekneš, že nerozumíš slovu "levný" (těch slov bude asi víc), ale uvedeš cenovku o sto litrů vyšší, než je základ...
Mimochodem Monte Carlo se prodá v Evropě 15 až 20 %.
Mimochodem Monte Carlo se prodá v Evropě 15 až 20 %.
@mimomisu MC jezdí celkem dost, ale v drtivé většíně s litrovým TSI, protože i z Fabkou umí jezdit svižně a základ MC s 85kW je 539tis Kč, tj o 200tis Kč níže než MG4 a to je nezanedbatelná částka 😉
Spíš bych MG4 porovnával se Scalou, kde jsi o 40tis Kč v základu výše, tedy 585tis Kč a dostaneš o dost lepší a větší auto 😋
Spíš bych MG4 porovnával se Scalou, kde jsi o 40tis Kč v základu výše, tedy 585tis Kč a dostaneš o dost lepší a větší auto 😋
@traveldrive
No, nejsme 4,2 ale 4,3 m, tj. bavíme se o autě velikosti Golfu. Nicméně i tak, ano souhlas. Je to o dost levnější než VAG, a tam, kde VAG začíná s o třídu menšími vozy jako id.Polo tak tady máme konkurenta id.3 za cenu základního id.Pola. Navíc id.Polo v základu není použitelné, zatímco tohle v rámci BEV je zcela adekvátní.
MG4 Urban a Leapmotor B05, pokud EU nezmění svoji tupou ideologii, tak přepíšou mapu evropského automobilového trhu.
No, nejsme 4,2 ale 4,3 m, tj. bavíme se o autě velikosti Golfu. Nicméně i tak, ano souhlas. Je to o dost levnější než VAG, a tam, kde VAG začíná s o třídu menšími vozy jako id.Polo tak tady máme konkurenta id.3 za cenu základního id.Pola. Navíc id.Polo v základu není použitelné, zatímco tohle v rámci BEV je zcela adekvátní.
MG4 Urban a Leapmotor B05, pokud EU nezmění svoji tupou ideologii, tak přepíšou mapu evropského automobilového trhu.
@rohYpnol -jo, ale málokomu to tady dochází, že větev už je částečně podřezaná. Každé prodané čínské auto v EU znamená další neprodané evropské...a evropské automobilky potřebuji prodávat, aby měly dealeři servis a výrobce na další vývoj... jak jednoduché a pro některé lidi strašně složité!
@traveldrive Ale prave o to ide u BEV, ze to porovnavas s BEV konkurenciou, kedze za ICE auta platis kazdy rok desatisice navyse za palivo a servis, takze porovnavanie nadobudacej ceny BEV s ICE je super neferove a vobec nekoresponduje s tou najdoleziejsou metrikou TCO co i len pocas prvych 4 rokov.
K nedostatkům přidávám nesklopení zadních sedaček do roviny = objem kufru je dehonestován touto neobratností (neduh mnoha automobilek).
Bez dieselu je to k ničemu a koupí to jen úchyl.
Tak já nevím, ale mělo by to mít stejný infotainment jako MGS5, a tam rozhodně i za jízdy jdou vypnout asistenti "jedním kliknutím", abych vypl android auto, kliknu na domeček, stáhnu lištu, zmáčknu tlačítko svého nastavení, vytáhnu lištu a klikam na android auto... Takže nemusím jet jeden asistent po druhém 🤷🏻♂️👍🏻
Jo, a jak někdo zmiňuje antikorozní úpravu, tak tu u MG odborníci naopak chválí...
Jo, a jak někdo zmiňuje antikorozní úpravu, tak tu u MG odborníci naopak chválí...
@jakujeli
www.autozive.cz/…cinska-auta-rez/
speedme.ru/cs/posts/id53013-cinske-elektromobily-maji-necekany-problem-rez-na-mg-a-byd
www.autozive.cz/…cinska-auta-rez/
speedme.ru/cs/posts/id53013-cinske-elektromobily-maji-necekany-problem-rez-na-mg-a-byd
"Zmíněná reálná spotřeba zahrnovala také dvě cesty po D3 při rychlosti 150 km/h (mimochodem, pro adaptivní tempomat je to hraniční rychlost, i když vůz by jel ještě rychleji) a městského provozu bylo relativně minimum."
Preco sa Urban netestuje hlavne v Urban podmienkach ?
Hodnotenie mi pride prehnane, auto ma dost nevyhod, za zadu vypada ako auto z roku 2005 a velkost kufra za najmensie peniaze je tak silne kriterium aby to hodnotenim deklasovalo konkurenciu ?
Preco sa Urban netestuje hlavne v Urban podmienkach ?
Hodnotenie mi pride prehnane, auto ma dost nevyhod, za zadu vypada ako auto z roku 2005 a velkost kufra za najmensie peniaze je tak silne kriterium aby to hodnotenim deklasovalo konkurenciu ?
"Dost nevýhod" v něm nevidím, resp. ne tak významných, abych ho hodnotil méně než 4/5. Půl hvězdy jsem přidal za dobrý poměr velikosti k ceně. Ale články i testy se snažím psát dostatečně detailně na to, aby si každý udělal vlastní představu. Hodnocení formou hvězd je z principu velmi subjektivní.
Mně auto jako celek naprosto vyhovovalo. A téměř všechna mnou testovaná auta minimálně jednou vezmu na D3, dle mého díky tomu ty testy mají komplexnější charakter, zvlášť u auta, které je dostatečně velké na to, aby se mohlo stát jediným v rodině.
A ve městě jsem s tím nejezdil víc, protože mi to v daném týdnu zrovna nevyšlo. Občas to tak je, přál bych si mít víc času na detailní testování ve všech podmínkách, ale to zkrátka není vždy možné. JL
Mně auto jako celek naprosto vyhovovalo. A téměř všechna mnou testovaná auta minimálně jednou vezmu na D3, dle mého díky tomu ty testy mají komplexnější charakter, zvlášť u auta, které je dostatečně velké na to, aby se mohlo stát jediným v rodině.
A ve městě jsem s tím nejezdil víc, protože mi to v daném týdnu zrovna nevyšlo. Občas to tak je, přál bych si mít víc času na detailní testování ve všech podmínkách, ale to zkrátka není vždy možné. JL
@Jiří Landa
Dik za odpoved, z mojho pohladu si kladiem otazku kolko aut dostalo 5 hviezd aby prekonalo MG 4 EV Urban? Touto optikou to vyznie trochu inac.
Suhlasim s tym, ze test je subjektivny, to nemoze nikto vycitat. Realitu testovania v redakcii asi mnoho publika nepochopi, isto to ma svoje zakonitosti, ktore neovplyvnite... Pravdou je, ze vo vela pripadoch testov na ACZ to vyznamne zhorsuje vysledky testovania spotreby, nemate ziaden standardizovany okruh. To je skoda, spotreba energie, alebo PHM je klucova pre vacsinu real zaujemcov o vozidlo.
Dik za odpoved, z mojho pohladu si kladiem otazku kolko aut dostalo 5 hviezd aby prekonalo MG 4 EV Urban? Touto optikou to vyznie trochu inac.
Suhlasim s tym, ze test je subjektivny, to nemoze nikto vycitat. Realitu testovania v redakcii asi mnoho publika nepochopi, isto to ma svoje zakonitosti, ktore neovplyvnite... Pravdou je, ze vo vela pripadoch testov na ACZ to vyznamne zhorsuje vysledky testovania spotreby, nemate ziaden standardizovany okruh. To je skoda, spotreba energie, alebo PHM je klucova pre vacsinu real zaujemcov o vozidlo.
cena vs výkon nie je stále optimálna.
Očakávaná zostatková hodnota bude nízka - hlavne ak nič neurobili s ochranou podvozka proti korózii.
Problematická klimatizácia zdá sa tiež zostala - toto je za mňa fail hodný straty viac bodov.
Spotreba 17 kwh vs 50 kwh baterka znamená reálny dojazdy v zime na úrovni 200 km na diaľnici alebo 300 km v meste.
Osobne vidím zmysel EV v dvoch variantoch😒br /> 1. Fun auto s veľkým výkonom a nízkymi prevádzkovými nákladmi - kde je možnosť akceptovať aj vyššiu cenu - to je napr. Tesla, Ferrari, Porsche
2. auto na dochádzanie do práce a behanie po meste - nízky výkon. Tu však by mala parametrom zodpovedať aj cena. A sorry - cena/výkon tých mestských áut je nezmyselná.
Očakávaná zostatková hodnota bude nízka - hlavne ak nič neurobili s ochranou podvozka proti korózii.
Problematická klimatizácia zdá sa tiež zostala - toto je za mňa fail hodný straty viac bodov.
Spotreba 17 kwh vs 50 kwh baterka znamená reálny dojazdy v zime na úrovni 200 km na diaľnici alebo 300 km v meste.
Osobne vidím zmysel EV v dvoch variantoch😒br /> 1. Fun auto s veľkým výkonom a nízkymi prevádzkovými nákladmi - kde je možnosť akceptovať aj vyššiu cenu - to je napr. Tesla, Ferrari, Porsche
2. auto na dochádzanie do práce a behanie po meste - nízky výkon. Tu však by mala parametrom zodpovedať aj cena. A sorry - cena/výkon tých mestských áut je nezmyselná.
Opravdu je výrazně levnější jak Leapmotor?
leapmotor.bsauto.cz/b05/
Už od rychlého pohledu na fotky je však vidět, že třeba zavazadelník má proti MG prťavý (345 vs 568 litrů). Na druhou stranu nabízí i větší baterii nebo panoramatickou střechu, to Urban neumí. Vskutku zajímavé 😉 JL