Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaká je budoucnost hatchbacků Renaultu? Hybridní R5 nebude, u clia se uvidí

4 komentáře

rohYpnol
Bude i hybridní R5... oni zjistí že narazili... 😁
Avantime
To sa mi zdá až neuveriteľné, že výrobca áut nevie prečo má jeho produkt úspech. Narvú milióny eur do jeho vzniku, čomu predchádza prieskum trhu, plno analýz a oni nevedia prečo má R5 E-Tech tržný úspech. To sa mi nechce veriť.

Na druhej strane aj takéto veľké spoločnosti stále fungujú systémom pokus-omyl, čo je fascinujúce a desivé zároveň.

Za mňa je problém R5 len ten, že je to príliš malé auto za tú cenu. Keby bol o 20 cm dlhší, už by to bolo o inom. Ono to platí aj o Cliu v porovnaní s nejakou i20 či Fabiou.

Neviem, či sú Francúzi celkovo menší vzrastom, ale je to pri ich autách častý problém. Verím, že v Paríži bude single človek alebo bezdetný pár pri parkovaní nadávať na tých 20 cm navyše, ale východne odtiaľ to znamená, že si za adekvátnu sumu kupujem adekvátne veľké auto.

Alebo ešte inak: Mám na výber Clio alebo Captur a vyberiem si Captur lebo je v ňom viac miesta. Renault to však môže vyhodnotiť tak, že klasický hatchback už nemá zmysel vyrábať lebo som dal prednosť SUV. Dnešné malé autá nerastú v prospech vnútorného priestoru, ale kvôli pasívnej bezpečnosti.
ericn
No pokud budou jen elektrické, tak na velké série mohou celkem zapomenout 😋 Clio by šlo hodně do kytek…
Mad Pete
Chceš zabít čas a nic se nedozvědět? Přečti/poslechni si prázdné korporátní floskule nějakého (top)managora.