Novinky
Mad Pete
6
Bodnul by speciální (samozřejmě placený) článek s návodem jak nejrychleji založit fejkové podnikání, které nutně potřebuje flotilu SUV, stát se plátcem DPH a s manželčinou firmou si fakturovat služby bez toho, aby výnosy padaly do SJ. Do té doby lížu leda zmrzlinu a jezďím ojetinou.
johny555
0
@Mad Pete Zeptej se chatGPT
S nájezdem 10 tisíc ročně je paskvil, marně přemýšlím proč platit operak při tak nízkém nájezdu
@Roman Dráček Jo, presne o tom to je. Vždy treba čítať až do konca. Sú v článku tie kilometre aspoň spomenuté? Nevšimol som si. Pravdaže dá sa dohodnúť aj vyšší nájazd, ale za pekný balík peniažkov navyše. 😉 Zmysel to nedáva. Leda pre nejakého dôchodcu na jazdenie do obchodu, pre noviny a naspäť. Len neviem, či dôchodcovi ten operák dajú.
Nájezd 10 tis . Km ročně a cenovka “ bez DPH”… firemní trhák! Či naopak, že by něco milého pan importér Frey připravil pro retail ho nenapadlo.
nedovedu si predstavit firmu ktera by si poridila auto s limitnim najezdem 10k km rocne za 60 tisic kc bez phm ... at se snazim sebevic proste ne, co mi tam unika, kde je to vyhodny ? fakt to nemyslim zle
Jenom 3 roky bez starostí s novým autem? Není to málo? Když jsem kdysi kupoval Ceeda, tak jsem bez starostí byl skoro 10 let, jenom měnil olej a filtry...
Ale některé operáky fakt nejsou špatné. Hlavně člověk nepotřebuje mít mega na účtě a může mít nové auto. Měsíční splátky 6-10 tisíc se vším všudy, to je pro většinu lidí dostupné. Obzvláště, když ty peníze nebudou strkat do sázek, cigár a chlastu.
Ale některé operáky fakt nejsou špatné. Hlavně člověk nepotřebuje mít mega na účtě a může mít nové auto. Měsíční splátky 6-10 tisíc se vším všudy, to je pro většinu lidí dostupné. Obzvláště, když ty peníze nebudou strkat do sázek, cigár a chlastu.