Testy
Kasprik
4
Tyhle Cupry mě nechávají chladným. Je to něco jako když dám plechovou kostku do vakuovačky, a ono z toho něco vypadne a nevím přesně co.
epocha automobility pro bohaté již se píše.... ještě je k tomu nutno dodat, že tady si bohatí koupí levné věci (v článku je to zmíněno, automobilka zabíjí cenou dvě mouchy jednou ranou....).
Tohle SUV beru na milost. Není obludně velké, nehraje si vzhledem na e😜ediční speciál, výkon je ještě rozumný a navíc mám rád Španěly. V cuprách taky nepotkávám inkluze, které brzdí levý pruh jízdou 10 km pod zákonným limitem, asi abychom se vynadívali na jejich prémyjový nápis uprostřed a příklad z malé násobilky (4x4).
Auto pro dva, případně s mrňatama. Rodinný vůz to není. Cena celkem vysoká, když to nabízí jen utahaný dvoulitr. Chápu emise, ale takový výkon býval ještě nedáváno ve slušné atmosféře, kde nebylo co pokazit. Toto má ještě o 10 kW víc než standard.
U koncernových aut mi vadí přeplňování a dvouspojkový automat, který v zimě fakt cuká. Majitelé už to asi ani neregistrují, co jsem si všiml. A pak pověstná spolehlivost elektroniky.
U koncernových aut mi vadí přeplňování a dvouspojkový automat, který v zimě fakt cuká. Majitelé už to asi ani neregistrují, co jsem si všiml. A pak pověstná spolehlivost elektroniky.
Nemyslím si, že ten, kdo má na to, vypláznout za auto 1, 25 mega místo BMW 2 nebo Audi 3 půjde pro noname Cupru, značku bez historie a image.
Bez historie možná no bez image by som nepovedal.
Pozri globálne predaje.
Rázvor zhodný s Karoq a pod.
Vcelko v poho pre 4 osoby.
Pozri globálne predaje.
Rázvor zhodný s Karoq a pod.
Vcelko v poho pre 4 osoby.
Ty kráso 1.25mil za 150Kw a 320Nm to musí být teda stíhačka v levém s tou 4x4.. jako fakt si to ty lidi kupují? Ale na akce ke Kauflandu asi dobrý 😁
Prý diesel bude ve městě dosahovat podobných hodnot spotřeby. Autorovi bych doporučil, aby alespoň jednou v životě zkusil diesel.